Lease A Bike Nederland  Anmeldelser

4,6

De lease mogelijkheid die ze bieden is prima. Alleen laat de website te wensen over. Daar lopen Nederlandse en Engelse teksten door elkaar. En de hele menu structuur is hier en daar een beetje rom... Vis mer

Ik was de eerste van ons bedrijf(per 28-9-26 het fietsplan voor de medewerkers beschikbaar) die gelijk gebruik maakte van het aanbod en binnen twee dagen was alles (fiets besteld en dag later geleve... Vis mer

Bedankt Lease a Bike. Voor mij is het heel simpel met de aanvraag/ goedkeuring bij mijn werkgever om een fiets te gaan leasen was het al een heel eind geregeld. Daarna kreeg ik het ticket met een code... Vis mer

Leasen kent naast gemak ook altijd een "saaie" kant met veel papierwerk, regeltjes en voorwaarden. Ook bij Lease A Bike heb je hiermee te maken, maar het valt mij op dat ze dit heel goed begrijpen.... Vis mer

Wij zijn Lease a Bike. Geboren uit liefde voor mensen en fietsen. Voor ons is een fiets niet zomaar een vervoermiddel. Voor ons is een fiets een manier om te genieten van het leven en goed te doen. Onze missie? Heel werkend Europa inspireren en activeren om op hun droomfiets te stappen. Zo dragen wij bij aan de gezondheid, het geluk en het welzijn van werkend Europa. Al ruim 65.000 tevreden bedrijven werken met ons samen.

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 72 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Alle anmeldelser

334 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Prima !

Processen, communicatie en informatie prima op orde. Persoonlijk contact behulpzaam en duidelijk.

16. juni 2026

Top!

Echt heel snel in de afhandeling, prima communicatie.

1. juli 2026

Goed geregeld allemaal

Goed geregeld allemaal, mooi dat je op deze manier met behulp van je werkgever op deze aantrekkelijke manier een dure e bike kunt aanschaffen.

5. juli 2026

Nog nooit zo makkelijk geregeld!

Zomaar besloten een fiets te leasen via het werk. De volgende dag aangevraagd en een fiets uitgezocht. Na een aantal dagen kon ik m al ophalen. Zo gemakkelijk ging het. Ik fiets nu elke dag naar het werk! Bedankt

25. juni 2026

Alles ging qua administratie zeer snel

Alles ging qua administratie zeer snel. Echter toen ik de fiets op wilde halen bleek er iets met contract verlenging tussenwerkgever en Lease a bike waardoor ik voor niks bij de fietsenzaak was afgezet om mijn fiets op te halen en ik door de blokkade tussen de 2 bedrijven mijn fiets niet mee en moest ik met de bus naar huis zonder fiets. Het zou fijn zijn als ik op de hoogte was geweest van de blokkade.

5. juni 2026

Fietsend naar huis

Kies je shop, kies he fiets, je aanvraag activeren in de app, de fietsrij klaar gemaakt, afhalen met een pincode en fietsend naar huis

13. juni 2026