Se hva andre synes

Informasjon om virksomheten

1. Klesbutikk

Skrevet av virksomheten

Don’t deliver a product, deliver an experience

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De meest fijne webshop ever

De meest fijne webshop ever. Lieve meiden, goede en kwalitatieve kleding. Eerlijke prijzen. Ik als lange meid vind het heel fijn dat ik hier zonder pardon broeken kan kopen en dmv hun maatadvies nooit meer verkeerde broeken in huis haal.

Het is een aanrader voor iedereen. Love it!

XX

27. mars 2026

Terug leuke items besteld

Terug leuke items besteld! Heel goede kwaliteit zowel de kleding als de sieraden.
Een mail gestuurd met een vraagje en nog geen half uurtje later al antwoord gekregen.
Ook dit is super bij Le-mody!

24. februar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben erg tevreden over le-mody.

Ik ben erg tevreden over le-mody.
Ze helpen je graag tijdens de lives,
staan elke week voor je klaar met prachtige colleties van goede kwalitiet.
Je moet zeker even een kijkje nemen op de website!!!!!!!

6. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

De items zijn altijd leuk!!

De items zijn altijd leuk, de klantenservice is geweldig! Altijd meedenkend en een passende oplossing. Geweldig leuk en gezellig team!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb hier al heel vaak besteld

Ik heb hier al heel vaak besteld. Altijd hele leuke collecties. Gaan vrijwel dagelijks live waar heel goed en eerlijk maatadvies wordt gegeven. Hierdoor hoef ik zelden wat te retourneren. Mocht je stijladvies willen, geven ze deze ook met veel enthousiasme.
Klantenservice is top! Reageren ook snel op mails en appjes. Als je ergens tegenaan loopt bij je bestelling, lossen ze dit zeer snel op. Ook retouren verwerken ze snel.
Ik shop hier graag! :-)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Lemody is echt een superleuke website

Lemody is echt een superleuke website! Tijdens de lives nemen ze altijd de tijd voor iedereen. Ze luisteren naar vragen, laten alles goed zien en trekken leuke voorbeeld outfits aan zodat je meteen een duidelijk beeld hebt van hoe iets staat. De sfeer is altijd gezellig en vriendelijk. Zeker een aanrader

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super professioneel en sociaal bedrijf!!

Ik kan werkelijk niet anders zeggen dan dat dit een geweldig bedrijf is. Misschien ben ik een beetje bevooroordeeld omdat ik er heb gewerkt, maar zelfs daarvoor bestelde ik hier al met veel plezier. Het team bestaat uit stuk voor stuk lieve, gezellige en supervriendelijke meiden. Ze helpen je altijd met aandacht, of het nu om maatadvies gaat of iets anders. Elk pakketje wordt met zoveel zorg ingepakt en elke week verrassen ze weer met een leuke, originele collectie. Ik ben echt heel trots op dit team. Blijf zo doorgaan! 🩷🛍️

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie kwaliteit, goed advies en lieve meiden

Zulke lieve meiden werken hier! Altijd eerlijk advies! Mooie kleding! Duidelijk in maatadvies. Alles wordt netjes en heel snel verzonden! Superleuke kleding en contact is altijd zeer vriendelijk. ❤️ Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alleen maar goede ervaringen!

Alleen maar goede ervaringen bij Le-mody. Vriendelijke klantenservice in de zaak en online. Top meiden die weten wat ze doen en er staan voor hun klanten. Met liefde en respect wordt alles ingepakt en behandeld. Enthousiaste meiden, snelle service en mooie items. Retouren snel verwerkt zonder problemen en bestellingen snel verzonden. Je kunt er gewoon op bezoek zonder een bodyguard en een grote mond, dat is fijn. Professionele houding staat bij de meiden voorop.

Alleen maar lof, aanrader en zeker bestellen! Toppers

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snelle levering, wordt altijd netjes geleverd!
Je krijgt snel en netjes antwoord op je mail, top klantenservice!❤️
In de livestreams wordt je altijd vriendelijk geholpen door de meiden met goed maat advies :)

4. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super mooie items van goede kwaliteit

Le Mody heeft altijd hele mooie items van goede kwaliteit! Ik heb er geregeld besteld en dankzij het goede en eerlijke advies van de dames in de lives op TikTok, heb ik nog nooit iets terug hoeven sturen. Jullie zijn mega gezellige en hardwerkende mensen! Kan Le Mody iedereen aanraden!

Top webshop

Top webshop, mooie collecties & altijd goede service. Ik raad het eenieder aan want ze hebben altijd leuke items!

Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv