LbjtomrerforretningAnmeldelser

4,6

Veludført arbejde, til aftalt tid og en yderst fornuftig pris. God tone mellem svend og læring, der finder virkelig god oplæring til faget sted i virksomheden. Kan kun anbefale LBJ til kommende proje... Vis mer

God service. Vi brugte LBJ tømmer firma gennem vores forsikring, vi følte faktisk større tiltro til LBJ end det tæmmerfirma vi selv havde valgt til at starte med, derfor stod det også klart at det... Vis mer

Vi bruge LBJ tømrer til at udskifte til nye terrassedøre. Super service, super flot arbejde og vi er bare i det hele taget meget tilfredse! Husker også altid at kunden med på råd i forhold til h... Vis mer

Vi har haft en fantastisk oplevelse med denne tømrerforretning! De leverer ikke kun håndværk i absolut topklasse, men deres medarbejdere er også yderst kompetente, erfarne og yder en service ud over d... Vis mer

1. Tømrer/snekker

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

LBJ Tømrerforretning står for korrekt, og perfekt udført arbejde leveret til tiden. Med kvalitet og kunden i centrum, udfører vi alle former for tømrer/snedker opgaver, med speciale i forsikringsskader, og er bla. uddannet som Håndværkstaksator

Enestående

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Ny havepavillon med hønsehus

Vi har via forsikring haft LBJ til at bygge ny haveskur/pavillon. God dialog og meget imødekommende. Alle aftaler er holdt. Fint håndværk og god oprydning efter dagligt arbejde.
Vi er fuldt tilfredse.

25. november 2022

Super god behandling

Super god behandling. Gode håndværkere, og god kontakt.

28. juni 2022

Svar fra Lbjtomrerforretning

Mange tak for din fine tilbagemelding og evaluering af sagen

Udbedring efter vandskade

LBJ Tømrerforretning hjalp os i forbindelse med udbedring af vores vandskade og vi er meget tilfreds med det udførte arbejde.
Derudover var Lars tilgængelig for vores spørgsmål og kommunikationen omkring arbejdets fremskridt var i top.

24. november 2021

Hej René.
Mange tak for den fine anmeldelse. -Godt vi fik løst jeres skade tilfredstillende, og fik jeg hurtigt tilbage til hverdagen.

Ikke noget at udsætte :-)

Vi har benyttet Lars´ firma til nogle opgaver i vores institution - og vi er fuldt ud tilfredse med resultatet, meget flot udført.
Benyt trygt firmaet...

19. november 2021

Vi har haft en vandskade

Vi har haft en vandskade, hvor Lbj tømrerforrretning stod for styringen og udførelsen af hele projektet med engagement af vvs, maler og fugtmåling. Det hele blev udført til vor fulde tilfredshed. Jeg kan anbefale Lbj tømrerforretning.

22. oktober 2021

God service.
Vi brugte LBJ tømmer firma gennem vores forsikring, vi følte faktisk større tiltro til LBJ end det tæmmerfirma vi selv havde valgt til at starte med, derfor stod det også klart at det var LBJ der skulle have sagen. og vi har ikke fortrudt det. God dialog, arbejdede Hurtigt og udførte et flot stykke arbejde. Jeg kan klart anbefale LBJ tømmerfirma.

7. februar 2021

Hej Maiken,

MANGE tak for den fine anbefaling. - Jeg er glad for vi fik klaret opgaven hos jer. I er meget velkommen en anden gang.

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales. Vi har haft dette firma til at sætte nyt vindue i vores hus efter indbrud. Det blev gjort perfekt og tilfredsstillende med stor venlighed. Kan anbefales varmt

5. februar 2021

Hej Inge-Lise,
Tak for anmeldelsen. -Godt vi fik jer hurtigt tilbage til hverdagen, efter den ubehagelige episode.

Nyopført integreret cykelskur

Lars har bygget vores cykelskur, så det er integreret i huset. Ligesom vi har ønsket det, og virkelig flot udført.

Tak Lars, Sabrina og Leon Nowak.

22. juli 2020

Svar fra Lbjtomrerforretning

Tak for den fine anmeldelse

Yderst tilfredse

Vi er meget tilfredse med det færdige resultat. Vores skydedørsskab blev ødelagt ved indbrud, og LBJ fandt en løsning, selvom vi ikke kendte mærket på skabet. Skydedørene glider nu bedre end da de var nye👍

3. juli 2020

Hej Lisbeth,

Mange tak for den positive anmeldelse.
-Jeg er glad for i er meget tilfredse med arbejdet, godt det blev løst.

Lars er meget seriøs og løsningsorienteret. Han arbejder målrettet på at få det hele til at gå op i en højere enhed. Så med Lars’ vilje og evne fik han arbejdet stykket sammen, så det hang sammen for mig som kunde.
Lars får de varmeste anbefalinger fra mig og jeg er yderst tilfreds med indsatsen og resultatet.
Dorthe

6. juni 2020

De varmeste anbefalinger

LBJ tømrerforretning har hjulpet med renovering af lejlighed på Nørrebro, herunder installation af nyt badeværelse og nyt ikea køkken. Der har igennem hele forløbet været god kommunikation og alle aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke!

Kvaliteten af håndværket er helt i top, til en fremragende pris

LBJ tømrerforretning har været et særdeles positivt bekendtskab og kan helt sikkert anbefales :)

3. juni 2019