Jeg oplevede at få god, personlig kontakt i forbindelse med kundebetjening hos Lauridsen Møbler. Jeg følte mig tryg ved at handle med dette firma. Min sovesofa blev leveret helt til op min lejlighed m... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg har modtaget min nye Cali sofa fra Lauridsens Møbler. Selve sofaen er super flot, og leveringen af den skete helt som aftalt inden for den promisede tidsramme. Jeg var godt klar over ved købet, a... Vis mer
Jeg havde købt en lænestol, som jeg var meget glad for. Efter relativt kort tid begyndte læderets overflade dog at vise tegn på nedbrydning, hvilket naturligvis ikke var, hvad jeg forventede af e... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg købte en sofa for et par år siden, med sider der kunne tages af og vinkles. fik en revne i sofaben foran, men fik det svar. Det skulle jeg selv udbedre, det var for småt. for en måneds tid s... Vis mer
Selskapet har svart
Lauridsens Møbler er en familieejet virksomhed, som siden 1961 har hjulpet kunder med at finde møbler, senge og boligtilbehør til både private hjem og sommerhuse. Gennem generationer har vi opbygget vores forretning omkring ordentlighed, personlig rådgivning og en stor interesse for gode møbler. I dag møder du os både i vores webshop og i den fysiske butik i handelsbyen Nørre Nebel tæt på den jyske vestkyst. Selvom du kan handle hele vores sortiment online, er Lauridsens Møbler også en fysisk møbelforretning. I butikken i Nørre Nebel har du mulighed for at se og prøve mange af vores møbler og senge, inden du beslutter dig. Her står vi klar til at svare på spørgsmål og hjælpe dig med at finde den løsning, der passer til dit hjem, dine behov og din stil. Hos os får du den samme personlige service, uanset om du handler i butikken, over telefonen eller gennem vores webshop.
Bredgade 67, 6830, Nørre Nebel, Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vi købte et sofabord hos dem. Da vi ville oliere bordet, hang kluden fast i en revne i bordet. Svær at se men let at fæle. Vi sendte et par foto til Lauridsen møbler.
De oplyste at de ville sende et nyt bord. Det har vi modtaget i dag.
Tak - glimrende service.

Svar fra Lauridsens Møbler
Fuldstændig fantastisk service. Rettede op på fejl og leverede yderligere ekstra service. Oprigtigt venlig og vanvittigt imødekommende personale (Louise). Tusinde tak for alt jeres hjælp.

Svar fra Lauridsens Møbler
Vi købte en hel ny stue hos Lauridsens møbler. Vi er så tilfredse med den service vi fik og kvalitet på møblerne. Vi havde brug for at alt blev leveret i på samme tid og ikke over flere dage, da der var forskellige leveringstider på de forskellige møbler og det var intet problem. Der var to mindre skader på vores tv møbel som vi blev kompenseret for efter en rigtig fin dialog med personalet.
Vi vil give Lauridsens møbler vores varmeste anbefalinger.
Mvh Julie og Michael Christensen

Svar fra Lauridsens Møbler
Helt igennem god og professionel oplevelse. Anbefalinger herfra.

Svar fra Lauridsens Møbler
Købt en loungestol fin kvalitet er godt tilfreds
Eneste lille minus har leveringen var lidt lang

Svar fra Lauridsens Møbler
Lauridsens møbler forlænget deres åbningstid for mig da der var trafik. Jeg var kørt fra Sjælland og skulle se på en sofa.
Søde søde Jytte fra butikken tog sig god tid selvom vi var forsinket og hjalp mig med at kigge på flere alternativer.
Udover det har servicen bare været vanvittig god. Den service finder man ikke på Sjælland.
Og nu har jeg fået min sofa og den er fantastisk. Så jeg kan varmt anbefale Lauridsens Møbler.

Svar fra Lauridsens Møbler
Jeg har købt en EVA 3-pers sovesofa. Alt er sådan set gået fint, men sofaen havde en meget kraftig kemisk lugt, som trods åbne vinduer døgnet rundt, først har fortaget sig efter 5-6 uger. Det har ikke været særlig rart og faktisk også lidt utrygt, når man har mindre børn. Jeg er i alt fald bekymret for om det kan være sundhedsskadeligt, selvom Lauridsens Møbler forsikrer om at der kun anvendes EU-godkendte materialer. Dette kunne de dog ikke dokumentere.

Svar fra Lauridsens Møbler
Jeg købte en lækker sofa, der var sat ned til en rigtig god pris. Servicen og kommunikationen var helt i top - lige fra da jeg først gik ind i forretningen, til jeg fik leveret sofaen. Jeg kunne helt klart godt finde på at handle der igen.

Svar fra Lauridsens Møbler
Alt spiller. Bestilte min nye sofa, som desværre blev en uges tid forsinket, men det fik jeg mail om, så no prob. Havde siden både skiftet bank og mistet mit dankort, så det var spærret. Havde ikke tænkt over at informere dem, så fik selvfølgelig en mail om, at de ikke kunne trække pengene fra min konto. Fik lov at bankoverføre i stedet, så sofaen landede senere samme dag, leveret af et par flinke unge mænd fra DSV. Så flot sofa, er kæmpe tilfreds!

Svar fra Lauridsens Møbler
Vi ventede cirka 6 uger på vores akustisk rundt spisebord i ask massivt træ, og nøj hvor er den flot! Kvaliteten er bare i tip top, så det var virkelig ventetiden værd, og nem at samle. Dansk design Kristensen og Kristenden

Svar fra Lauridsens Møbler
The only redeeming aspect of their sofa is that it’s pretty to look at and the fabric is tough enough to withstand cleaning. Otherwise super hard and uncomfortable, bad craftsmanship as multiple parts have fallen off and it’s visible that they were attached incorrectly in the first place. Have only had the sofa for a year and I dread folding it out for guests every time because it has become so complicated and time consuming due to the missing parts.

Svar fra Lauridsens Møbler
Jeg bestilte et bord igår som endte med at have en leveringstid der lå lidt uheldigt, men med vildt hurtig svartid og god og fleksibel service af Louise via mail, aftalte vi at de ville sende det så det ankom mere hensigtsmæssigt hos mig. Klar anbefaling herfra og kæmpe ros til Louise🙌

Svar fra Lauridsens Møbler
Virkelig dårlig service vil ikke returnere sofa på baggrund af farven ikke lignede farvekoden på deres side. På trods af man har 14 dags fortrydelsesret. Virkelig skod sofa, knirker helt vildt i samlingen samt rygpuderne er stivere end jeg ved ikke hvad på trods af sofaen er brugt 6 mdr. Vil ikke anbefale dem.

Svar fra Lauridsens Møbler
Fin service. Fint møbel, helt som lovet. Firmaet har valgt den rigtige transportør. Dog mangler den lovede Matadormix (-; - så bli’r vi ikke fede af det.

Alt gik som smurt
Super betjening
Levering og opstilling perfekt
Alt affald og gl møbler blev medtaget
Kan varmt anbefales

Svar fra Lauridsens Møbler
Jeg har købt en sovesofa hos Lauridsen møbler og den der særlige oplevelse af, at nogen gik en ekstra meter for at løse min udfordring, den fik jeg her <3 tak
Jeg fik leveret sofaen til servicemedarbejderne på en feriecenter hvor jeg har et sommerhus, da de får pakket sofaen ud ( i sidste time) finder de et skævt beslag( efter de har kylet den gamle ud) udfordringen er huset er lejet ud næste dag. Jeg ringer til kundeservice og snakker med Louise, vi aftaler jeg sender hende billederne fra servicemedarbejderen - og 5 min senere tilbyder hun at kontakte servicemedarbejderen selv - hun vejleder i en midlertidig løsning og bestiller et nyt beslag. Tak Louise! Du reddede min dag og det er ikke sidste gang jeg køber noget fra jer!

Svar fra Lauridsens Møbler
Købte senge hos Lauridsens Møbler. Fik råd og vejledning inde i butikken. God service hvor sengene blev leveret og monteret.

Svar fra Lauridsens Møbler
Kundeservice i topklasse, blev holdt i hånden fra forespørgsel til køb og til levering.

Svar fra Lauridsens Møbler
Rigtig hurtig levering. Jeg købte en Eva sovesofa og er meget tilfreds med at handle hos Lauridsens Møbler.
Den blev leveret på min adresse efter 10 dage, og jeg kunne nemt følge med i, hvornår fragtmanden kom forbi.
Jeg kan klart anbefale at handle hos Lauridsens Møbler.

Svar fra Lauridsens Møbler
Købt af 2 omgange, først sofa og efterfølgende TV møbel. Upåklageligt. God kommunikation hele vejen igennem forløbet.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.