Rigtig god kommunikation hele vejen igennem - jeg havde nogle spørgsmål til min ordre og fik hurtige og grundige svar. Levering var også uden problemer. Alt i alt en positiv oplevelse 🌟
Se hva andre synes
Jeg har modtaget min nye Cali sofa fra Lauridsens Møbler. Selve sofaen er super flot, og leveringen af den skete helt som aftalt inden for den promisede tidsramme. Jeg var godt klar over ved købet, a... Vis mer
Jeg oplevede at få god, personlig kontakt i forbindelse med kundebetjening hos Lauridsen Møbler. Jeg følte mig tryg ved at handle med dette firma. Min sovesofa blev leveret helt til op min lejlighed m... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg har købt en EVA 3-pers sovesofa. Alt er sådan set gået fint, men sofaen havde en meget kraftig kemisk lugt, som trods åbne vinduer døgnet rundt, først har fortaget sig efter 5-6 uger. Det har ikke... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Lauridsens Møbler er en familieejet virksomhed, som siden 1961 har hjulpet kunder med at finde møbler, senge og boligtilbehør til både private hjem og sommerhuse. Gennem generationer har vi opbygget vores forretning omkring ordentlighed, personlig rådgivning og en stor interesse for gode møbler. I dag møder du os både i vores webshop og i den fysiske butik i handelsbyen Nørre Nebel tæt på den jyske vestkyst. Selvom du kan handle hele vores sortiment online, er Lauridsens Møbler også en fysisk møbelforretning. I butikken i Nørre Nebel har du mulighed for at se og prøve mange af vores møbler og senge, inden du beslutter dig. Her står vi klar til at svare på spørgsmål og hjælpe dig med at finde den løsning, der passer til dit hjem, dine behov og din stil. Hos os får du den samme personlige service, uanset om du handler i butikken, over telefonen eller gennem vores webshop.
Kontaktopplysninger
Bredgade 67, 6830, Nørre Nebel, Danmark
- kundeservice@lauridsensmoebler.dk
- lauridsensmoebler.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Helt vildt god oplevelse
Helt vildt god oplevelse.
Vi fik et bord med en mindre bule. De tog kampen med dsv for os og fik udbedret tingene så alle er glade.
Super flot kommunikation fra deres medarbejdere 😊

Fejlmomnteret ben på sofa
Hej
Fik leveret en sovesofa, hvor ben var forkert monteret, jeg ringede til Lauridsen møbler, hvor jeg fik at vide, at jeg bare skulle flytte benene, da der kunne gå op til 3 mdr. før de havde en mand på sjælland.
Da jeg ikke selv havde mulighed, spurgte efter en dekord og så selv finde en til at hjælpe mig.
Lauridsen ville vende tilbage ang. dekord.
Jeg fik en til at montere benene rigtigt dagen efter modtagelsen, hvor de så ringede og sagde at producenten af sofaen ville kunne komme og gøre det ( hvornår fik jeg ikke at vide ) så det en flytning af ben for egen regning

Svar fra Lauridsens Møbler
God service, med hurtig svartid
Lang ventetid på sofaen i den farve jeg ville have. Tilgengæld rigtig god kundeservice med hurtige svar på mine spørgsmål

Virkelig god service.
Har købt et spisebord som desværre havde en transport skade.
De satte straks et nyt i produktion og kom og skiftede det personligt.
Så vi har fået det helt perfekte spisebord som vi er virkelige glade for.
Virkelig god service og en kæmpe anbefaling her fra :)

Svar fra Lauridsens Møbler
Intet andet at sige end SUCCES
Fik kyndig og professionel vejledning af Søren da vi skulle købe ny seng.
Sengen blev leveret OG monteret hurtigere end forventet og så tog de endda den gamle med.
En fornøjelse.
Vi havde fået en forkert rullemadras med, intet problem, vi kunne hente den rigtige i butikken samme dag.
Succes og kæmpe anbefaling herfra!

Super god oplevelse
Super god, effektiv og venlig kommunikation med Lauridsen Møbler.
Sovesofaen er faktisk til at holde ud at sove på, og så er den ikke lige så billig at se på, som IKEA’s og Jysk’s version. Skønt at man kan få den i flere farver. Er faktisk så glad, at jeg køber en mere til huset.
Leveringen fungerede også fint, så Lauridsen har teamet op med et firma, der er lige så hjælpsomme. Alt i alt en fed helhedsoplevelse.

Lieferung nach Deutschland problemlos
Wir haben zwei Stühle von Topline gekauft. Die Beratung der Verkäuferin bei Lauridsens Möbler war sehr kompetent und freundlich. Die Lieferung nach Deutschland erfolgte ohne Probleme und sehr zeitnah. Wir sind sehr zufrieden mit der Qualität der Möbel, der freundlichen Beratung durch die Verkäuferin und der unkomplizierten Abwicklung des Versandes.

Svar fra Lauridsens Møbler
Vi købte sofa og lænestol.
Vi købte sofa og lænestol til sommerhuset , vi fik den bedste vejledning og betjening . Aftalte levering , ikke noget mellem 0800 og 2000 , nej mellem 1000 og 1200 og det blev overholdt . De bar møblerne ind og samlede dem , satte dem på plads , tog alt affald med på 10 min. Fantastisk service og selvfølgelig nogle gode møbler.

Svar fra Lauridsens Møbler
Forrygende produkt, forrykt levering.
Edit point: vi har haft en rigtig god kommunikation med Lauridsen møbler, der vil ordne sagen, med fragtfirmaet.
Lad mig starte med at sige: Kommunikationen og produktet har været helt i top, og vi er meget tilfredse med dette.
Men levering af produktet det mest bizarre jeg nogensinde har oplevet. Når man betaler 399Kr for levering og indbærring, forventer man som forbruger, at dette kommer til at ske. Men til vores store overraskelse dukkede en person op til opgaven sammen med sin kæreste hvori, de ikke mente at de kunne fuldfører opgaven. Han begyndte at ringe rundt for at hører om nogle af hans venner kunne hjælpe, da hans partner ikke kunne hjælpe. Allerede her en absurd situation. Vi havde den største sympati med dem, og måtte selv hjælpe med at bærer sofaen op, undervejs får min kæreste sofaen over sin fod, hvilket endte med en kraftig forstuvning, på alle måder noget man helst ser sig foruden, når man havde betalt sig fra denne del.

Best Shopping
We spent our holiday in Denmark. We were looking for a leather sofa in Germany, but the quality and price didn't match. Far too expensive and the leather was of average quality. We spontaneously came up with the idea of looking for a leather sofa in Denmark.
The result: customised design of the leather sofa, super quality of the leather, delivery to Germany (near Hamburg) and all this for almost 50% less including delivery than in Germany.
We were particularly impressed by the incredibly nice people who work there and helped us at all times.
Tak ❤️
B&B

Hekt fantastisk kundeservice
Lige handlet i jeres butik idag og må sige at jeg sjælden oplever så en god kundeservice, super service hele vejen igennem både i telefonen og super hurtig tilbagemelding, samt vare det stod klar til afhentning med det samme vi ankom.
Glæder mig til at få tilsendt materiale omkring sofaen.
Vil uden at tøve klart anbefale jeres butik.

Svar fra Lauridsens Møbler
Amatører, der ikke kan kende forskel på farverne på deres eget farvekort
Jeg har bestilt en sofa i sennepsgul - og de har selv bekræftet farven - og så sender de mig en grøn!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hej Louise
Tak for svaret herinde også.
Jeg forstår, at fejlen ligger hos møbelgrossisten, som ikke har tjekket sofaens farvekode, inden de videresendte den til mig. Hvis de havde tjekket koden, ville de have set, at sofaen er produceret i den forkerte farve fra fabrikkens side.
Det er super irriterende med den slags sjusk, men Lauridsens Møblers egen håndtering har været virkelig effektiv og meget kundeminded. Jeg ændrer derfor min score fra 1 til 3, og ser frem til at modtage en sofa i den rigtige farve om 4-6 uger med den aftalte dekort som kompensation.

Svar fra Lauridsens Møbler
Købte en skohylde for nogle uger siden
Købte en skohylde for nogle uger siden. Varen var i restordre, og jeg fik besked herom. Varen blev leveret indenfor den angivne tidsperiode. For den købte vare 5/5, god kommunikation og varen leveret. Dog! Jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet, og fik en gratis pose slik med ordren. Den kom til gengæld aldrig. Jeg mener et eller andet sted at man skal have det man bestiller uanset om det er gratis eller ej, derfor kun 2/5.
Rettelse:
Lauridsensmøbler har sendt slikposen. Så når ret skal være ret, så må det også betyde 5/5 stjerner. Tak!

Svar fra Lauridsens Møbler
Mine allerbedste anbefalinger af dette…
Mine allerbedste anbefalinger af dette firma. Har købt et spisebord, der blev leveret hurtigere end lovet (bestillingsvare) af firmaets egne meget venlige chauffører.
Det er nemt at komme i kontakt med firmaet både telefonisk og pr. mail. Har fået god vejledning i forbindelse med købet, og der bliver fulgt hurtigt op på henvendelser. Der ydes helt sikkert service ud over det sædvanlige - derfor topkarakter herfra.

Svar fra Lauridsens Møbler
Enormt venlig kundeservice som svarer…
Enormt venlig kundeservice som svarer super hurtigt på ens mails. Fik leveret et spisebord der var ridser på, Lauridsens Møbler var til hjælp med det samme og jeg fik sendt et nyt med det samme - de hjælper og holder mig opdateret løbende med leveringen. Handler 100% her igen, er mega tilfreds med alt.

Perfekt.
Bestilte en vare onsdag. Samme dag var den overdraget til fragtfirma, og jeg kunne hente dagen efter. Oveni det, var varen billigst hos dem - virkelig god købeoplevelse, tak for det.

Meget fin service
Der var kommunikations udfordringer på leveringsdatoen, mellem fragtmændene og lageret.
Lauridsens Møbler gik hurtigt ind i sagen, og er fuldt tilfreds med både service og sofa.
Hilsen Karina.

Svar fra Lauridsens Møbler
Tager ansvar når alt går galt
Alt gik galt da jeg købte en sovesofa hos Lauritsen møbler : leverancen blev væsentlig forsinket - der var vrøvl med ind bæringen til min lejlighed og mest væsentligt havde sofaen en forkert farve - MEN FIRMAET TOG FULDT ANSVAR OG DA JEG BENYTTEDE MIN FORTRYDELSESRET VAR DER INGEN SLINGER I VALSEN - DEN BLEV HENTET - OG JEG FIK PENGENE RETUR - FULDT OG HELT - OG HURTIGT EFTER AFHENTNINGEN. DET KENDETEGNER ET FANTASTISK FIRMA

Svar fra Lauridsens Møbler
God dialog og service lige fra starten
God dialog og service lige fra starten.
Søde unge mennesker, der leverede vores sofa efter aftale.

Svar fra Lauridsens Møbler
Der er virkelig rigtig god service her
Der er virkelig rigtig god service her, især da vi havde en reklamation. Og så er det jo her at det virkelig viser sig hvilket firma det er. Jeg har kun roser til Lauridsen Møbler og vi kommer gerne igen næste gang vi skal handle

Svar fra Lauridsens Møbler
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.