De levering is altijd snel en mijn bestelling is mooi en met zorg verpakt. Ik bestel meestal zilveren ringen en oorhangers. Ik krijg er regelmatig complimenten over. Absoluut een aanrader als je op z... Vis mer
Selskapet har svart
I had an issue with a ring that I bought at a market. After contacting the store, I was informed when they would be at the market again and that they would be happy to offer a replacement. When I went... Vis mer
Selskapet har svart
Heb een tijdje op mijn ring moeten wachten wegens omstandigheden, heeft mij super goed op de hoogte gehouden van verdere ontwikkelingen en als beloning een mooi cadeau extra erbij gedaan. Kan geen be... Vis mer
Selskapet har svart
Snelle levering, snelle reactie op vragen. De leuke verpakking met toffe attentie maakte het af. Juweeltjes zijn net zoals ik ze me voorstelde van de foto's. Ze zijn wel erg fijn van materiaal dus ve... Vis mer
Selskapet har svart
Mijn naam is Laura, oprichter van Laura Design. In 2017 begon ik dit avontuur vanuit een verlangen om meer te doen met mijn creativiteit en passie voor sieraden. Geen massaproductie, maar sieraden met een verhaal. Stijlvol, betekenisvol en van hoogwaardige kwaliteit. Alle sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver, met daarnaast collecties die afgewerkt zijn met drie lagen 18 karaat goldplating of 18 karaat rose goldplating. Ook vind je bij Laura Design een prachtige selectie van sieraden met natuurlijke halfedelstenen, elk met hun eigen kleur, uitstraling en symboliek.Veel van de sieraden zijn geïnspireerd op natuurlijke vormen, zoals koraal en bladeren. De inspiratie voor veel van deze designs is ontstaan tijdens reizen in verschillende Aziatische landen. Wat ooit begon met een paar ontwerpen aan mijn keukentafel, groeide uit tot een geliefd merk waar vrouwen in heel Nederland zich mee verbinden. Vandaag de dag werk ik samen met ervaren zilversmeden uit Azië, die elk ontwerp met de hand tot leven brengen. Zelf ga ik op zoek naar de mooiste parels, edelstenen en materialen, zodat alleen de allermooiste sieraden in de webshop terechtkomen.
Victor Hugoplantsoen 11, 3533CE, Utrecht, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Laura Design
Vorig jaar had ik al bij Laura een keer een hele mooie ring zien liggen in haar kraam. Helaas was toen mijn maat er niet. Toen ik haar dit jaar weer tegen kwam op het event, en de ring in mijn maat beschikbaar was, heb ik hem direct gekocht!
De ring an sich is heel mooi. Echter verkleurde de gouden ring binnen een week helemaal naar zilver. Ik snap dat de ring kan verkleuren, maar binnen een week, waarbij ik hem af doe wanneer de ring met water in contact kan komen vind ik wel bizar snel.
Ik heb hierover contact opgenomen met Laura, maar hier kwam verder niet heel veel uit... Ik snap dat het ook moeilijk is, maar ik ben hier echt wel heel ontevreden over.
De ring die ik bestelde was erg snel geleverd. De kwaliteit en het design super mooi!
Zou hier zo nog een keer bestellen.

Svar fra Laura Design
De sieraden van Laua Design blijven na heel wat uurtjes dragen mooi van kwaliteit en kleur.
Ook de service is top! Na een ongelukje met een oorbel, kreeg ik op een beurs zonder gegevens uitdelen een paar nieuwe oorbellen mee naar huis. De oude oorbellen hoefde ik alleen maar naar haar terug te sturen. Wat een vertrouwen heb je dan in je medemens en klanten, heel fijn. Laura, bedankt voor deze mooie service, ik houd de website in de gaten voor je nieuwe items.

Svar fra Laura Design
Mooi design, goede prijs kwaliteit verhouding en super klantvriendelijk.

Svar fra Laura Design
Ik vind de sieraden van Laura Design eenvoudig, sierlijk en daarom mooi. De kwaliteit is goed en het is daarom ook leuk om cadeaubonnen aan vrienden te geven zodat ze zelf een sieraad kunnen uitzoeken.

Svar fra Laura Design
Ik ben goed op de hoogte gesteld van de levering die lekker snel geleverd is en de producten voldeden volledig aan de beschrijving. Mooie en smaakvolle verpakking maakt het een mooi cadeautje aan mezelf.

Svar fra Laura Design
Heb tot nu toe alleen oorbellen besteld en die bevallen me goed. Ook heel fijn dat het brievenbus pakketten zijn, hoef ik niet thuis te blijven.

Svar fra Laura Design
Beschadigde oorbellen ontvangen, verzendkosten zijn voor de koper. Teleurstellende products en slechte klantenservice!

Svar fra Laura Design
The earrings are beautiful and the customer service is very friendly and fast. Great experience :)

Svar fra Laura Design
Heel tevreden over mijn aankoop: Snelle levering, mooie ketting en leuk verpakt. Een aanrader dus!

Svar fra Laura Design
Ik was een oorbel verloren echt balen. Maar supergoede service door Laura. Dank daarvoor!

Svar fra Laura Design
Mooie sieraden. Echter is een oorbel snel kapot gegaan. Op mail reageren ze niet, op app eventjes en dan toch weer niet. Garantie is maar een half jaar, daarna kan je het blijkbaar zelf uitzoeken, ook al zit je er maar kort overheen. Toch wel kort voor een sieraad om mee te gaan. Service en communicatie valt ontzettend tegen. Jammer.
Leuke sieraden had alleen meer verwacht met inpakken producten nu zaten de ketting en oorbellen helemaal in elkaar gedraaid in een zakje beetje tegenvaller . Eerst alles uit de knoop moeten halen.
Zijn wel mooie sieraden hoop dat ik reactie krijg op insta
Boris

Svar fra Laura Design
Mooie sieraden en mooi verpakt thuis bezorgd. Voelde me echt jarig terwijl ik voor mijn nichtje en om mijzelf te kietelen oorbellen kocht. Echt fijn.

Svar fra Laura Design
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.