Laura Design Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De levering is altijd snel en mijn bestelling is mooi en met zorg verpakt. Ik bestel meestal zilveren ringen en oorhangers. Ik krijg er regelmatig complimenten over. Absoluut een aanrader als je op z... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

I had an issue with a ring that I bought at a market. After contacting the store, I was informed when they would be at the market again and that they would be happy to offer a replacement. When I went... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heb een tijdje op mijn ring moeten wachten wegens omstandigheden, heeft mij super goed op de hoogte gehouden van verdere ontwikkelingen en als beloning een mooi cadeau extra erbij gedaan. Kan geen be... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Snelle levering, snelle reactie op vragen. De leuke verpakking met toffe attentie maakte het af. Juweeltjes zijn net zoals ik ze me voorstelde van de foto's. Ze zijn wel erg fijn van materiaal dus ve... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Smykkeforretning

Skrevet av virksomheten

Mijn naam is Laura, oprichter van Laura Design. In 2017 begon ik dit avontuur vanuit een verlangen om meer te doen met mijn creativiteit en passie voor sieraden. Geen massaproductie, maar sieraden met een verhaal. Stijlvol, betekenisvol en van hoogwaardige kwaliteit. Alle sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver, met daarnaast collecties die afgewerkt zijn met drie lagen 18 karaat goldplating of 18 karaat rose goldplating. Ook vind je bij Laura Design een prachtige selectie van sieraden met natuurlijke halfedelstenen, elk met hun eigen kleur, uitstraling en symboliek.Veel van de sieraden zijn geïnspireerd op natuurlijke vormen, zoals koraal en bladeren. De inspiratie voor veel van deze designs is ontstaan tijdens reizen in verschillende Aziatische landen. Wat ooit begon met een paar ontwerpen aan mijn keukentafel, groeide uit tot een geliefd merk waar vrouwen in heel Nederland zich mee verbinden. Vandaag de dag werk ik samen met ervaren zilversmeden uit Azië, die elk ontwerp met de hand tot leven brengen. Zelf ga ik op zoek naar de mooiste parels, edelstenen en materialen, zodat alleen de allermooiste sieraden in de webshop terechtkomen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

34 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Goede communicatie

Goede communicatie. Bestelling was wat wij ervan hadden verwacht.

24. juni 2024

Svar fra Laura Design

We zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan, Anke :) Heel veel plezier met je aankoop gewenst en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

snelle service

snelle service
betaalbaar
leuke gadgets

28. juni 2024

Svar fra Laura Design

Bedankt voor je mooie review, Kristien! Fijn dat je tevreden bent. Heel veel plezier met je nieuwe sieraden en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ring binnen een week verkleurd

Vorig jaar had ik al bij Laura een keer een hele mooie ring zien liggen in haar kraam. Helaas was toen mijn maat er niet. Toen ik haar dit jaar weer tegen kwam op het event, en de ring in mijn maat beschikbaar was, heb ik hem direct gekocht!

De ring an sich is heel mooi. Echter verkleurde de gouden ring binnen een week helemaal naar zilver. Ik snap dat de ring kan verkleuren, maar binnen een week, waarbij ik hem af doe wanneer de ring met water in contact kan komen vind ik wel bizar snel.

Ik heb hierover contact opgenomen met Laura, maar hier kwam verder niet heel veel uit... Ik snap dat het ook moeilijk is, maar ik ben hier echt wel heel ontevreden over.

31. mai 2024

Super

De ring die ik bestelde was erg snel geleverd. De kwaliteit en het design super mooi!
Zou hier zo nog een keer bestellen.

27. mai 2024

Svar fra Laura Design

Bedankt voor je mooie review! We hopen dat je nog steeds heel veel plezier hebt van je aankoop en je bent altijd weer van harte welkom :) Groetjes, Laura

28. mai 2024

Svar fra Laura Design

Dank voor je 5-sterren review, Anja! Veel plezier met je aankoop gewenst en graag tot ziens! Groetjes, Laura

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Service van Laura Design is top!

De sieraden van Laua Design blijven na heel wat uurtjes dragen mooi van kwaliteit en kleur.
Ook de service is top! Na een ongelukje met een oorbel, kreeg ik op een beurs zonder gegevens uitdelen een paar nieuwe oorbellen mee naar huis. De oude oorbellen hoefde ik alleen maar naar haar terug te sturen. Wat een vertrouwen heb je dan in je medemens en klanten, heel fijn. Laura, bedankt voor deze mooie service, ik houd de website in de gaten voor je nieuwe items.

20. april 2024

Svar fra Laura Design

Bedankt voor je mooie woorden in deze uitgebreide review, Shirley! Als er eens iets mis gaat met een van onze producten, vragen wij om het vertrouwen dit goed op te lossen. Daar hoort natuurlijk bij dat wij dat vertrouwen ook geven aan onze klanten :) We hopen dat je nog steeds veel plezier beleeft aan de oorbellen en zien je graag terug! Groetjes, Laura

Mooi design

Mooi design, goede prijs kwaliteit verhouding en super klantvriendelijk.

10. mai 2024

Svar fra Laura Design

Fijn dat de sieraden zo goed in de smaak vallen, Ralf! Heel veel draagplezier gewenst en altijd weer welkom! Groetjes, Laura

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sierlijke eenvoud en snelle levering

Ik vind de sieraden van Laura Design eenvoudig, sierlijk en daarom mooi. De kwaliteit is goed en het is daarom ook leuk om cadeaubonnen aan vrienden te geven zodat ze zelf een sieraad kunnen uitzoeken.

26. april 2024

Svar fra Laura Design

Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review, Esther! Heel veel plezier met je nieuwe sieraden en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Prachtige oorbellen

Prachtige oorbellen, snelle levering, keurig verpakt.

25. april 2024

Svar fra Laura Design

Bedankt voor je mooie review, Desiree! Heel veel draagplezier gewenst van je nieuwe oorbellen en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Prachtige sieraden

Prachtige sieraden, goede en snelle service

25. april 2024

Svar fra Laura Design

Bedankt voor je 5-sterren review, Jolanda! Heel veel draagplezier gewenst van je nieuwe sieraden en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Heel tevreden

Ik ben goed op de hoogte gesteld van de levering die lekker snel geleverd is en de producten voldeden volledig aan de beschrijving. Mooie en smaakvolle verpakking maakt het een mooi cadeautje aan mezelf.

1. mai 2024

Svar fra Laura Design

Fijn dat je zo tevreden bent, Renate! Bedankt voor je mooie review en heel veel plezier met je nieuwe sieraden gewenst! Graag tot een volgende keer. Groetjes, Laura

Service is top.

Heb tot nu toe alleen oorbellen besteld en die bevallen me goed. Ook heel fijn dat het brievenbus pakketten zijn, hoef ik niet thuis te blijven.

25. mars 2024

Svar fra Laura Design

Bedankt voor je mooie review, Marjan! En fijn dat je tevreden bent met onze sieraden en service. Heel veel plezier met de oorbellen en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Beschadigde oorbellen ontvangen

Beschadigde oorbellen ontvangen, verzendkosten zijn voor de koper. Teleurstellende products en slechte klantenservice!

25. mars 2024

Svar fra Laura Design

Beste Lotje, zoals aangegeven in ons uitgebreide contact hebben wij geen mankementen aan de oorbellen kunnen constateren. Wij hebben een retourlabel toegezonden, zodat de oorbellen op onze kosten geretourneerd konden worden voor inspectie, maar hebben de 'roest' klacht niet kunnen waarnemen. Zilver kan niet roesten, maar uiteraard hebben wij graag alle inspanningen geleverd om jouw klacht volledig te kunnen beoordelen. Omdat wij de klacht niet hebben kunnen constateren, hebben wij je retour als regulier verwerkt. Dat betekent dat de verzendkosten voor het terugzenden zijn verrekend met de terugbetaling, die wij direct hebben uitgevoerd. Groeten, Laura Design

excellent experience

The earrings are beautiful and the customer service is very friendly and fast. Great experience :)

22. mars 2024

Svar fra Laura Design

Thank you very much for your kind review, Agustina! Enjoy your new earrings and feel welcome to come again any time! Greetings, Laura

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel tevreden over mijn aankoop

Heel tevreden over mijn aankoop: Snelle levering, mooie ketting en leuk verpakt. Een aanrader dus!

27. februar 2024

Svar fra Laura Design

Bedankt voor je mooie review, Ils! Heel veel plezier met de ketting en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik was een oorbel verloren echt balen

Ik was een oorbel verloren echt balen. Maar supergoede service door Laura. Dank daarvoor!

16. februar 2024

Svar fra Laura Design

Graag gedaan, Jeanette! Bedankt voor je mooie review en veel draagplezier gewenst van de oorbellen! Groetjes, Laura

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Waardeloze communicatie

Mooie sieraden. Echter is een oorbel snel kapot gegaan. Op mail reageren ze niet, op app eventjes en dan toch weer niet. Garantie is maar een half jaar, daarna kan je het blijkbaar zelf uitzoeken, ook al zit je er maar kort overheen. Toch wel kort voor een sieraad om mee te gaan. Service en communicatie valt ontzettend tegen. Jammer.

11. januar 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Slecht verpakt van de sieraden in 1 zakje

Leuke sieraden had alleen meer verwacht met inpakken producten nu zaten de ketting en oorbellen helemaal in elkaar gedraaid in een zakje beetje tegenvaller . Eerst alles uit de knoop moeten halen.
Zijn wel mooie sieraden hoop dat ik reactie krijg op insta

Boris

8. februar 2024

Svar fra Laura Design

Beste Boris, we reageren even langs deze weg. Wat vervelend dat de ketting om de oorknopjes heen gedraaid is tijdens vervoer. Dit komt eigenlijk zelden voor en exact om deze reden verpakken wij kettingen en armbandjes bijvoorbeeld niet bij elkaar in een zakje. Met oorbelletjes samen gaat dit doorgaans wel goed. Groeten, Laura

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie sieraden en mooi verpakt thuis…

Mooie sieraden en mooi verpakt thuis bezorgd. Voelde me echt jarig terwijl ik voor mijn nichtje en om mijzelf te kietelen oorbellen kocht. Echt fijn.

26. januar 2024

Svar fra Laura Design

Bedankt voor je mooie review, Tanya! Fijn dat je aankoop in de smaak gevallen is. Heel veel plezier gewenst met de sieraden en graag tot een volgende keer! Groetjes, Laura

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv