Laui Lounge Anmeldelser 72

4,4

Prima voorlichting, duidelijke website met mogelijkheid om bij een leverancier in de buurt proef te zitten. Vervolgens gratis stofmonsters besteld. Deze thuis bekeken, de kleur gekozen en de Original... Vis mer

Super goede service. 2 keer de Laui Lounge XL en Pouf besteld. Toch niet helemaal tevreden over de kleur en deze mogen ruilen! Binnen twee weken de nieuwe kleur binnen gekregen en de andere mee retour... Vis mer

Ontzettend onaardige klantenservice. Ik probeer al 3 dagen contact te zoeken. Contactgegevens staan naar mijn mening niet duidelijk op de site. Toen ik via Google achter een telefoonnummer kwam en dit... Vis mer

Zo blij met deze gezellige aanvulling in de tuin. Levertijd bleek lang door de drukte maar toen ik mailde dat ik bijna ga bevallen kon ik er tussen en was het na twee dagen al in huis. Buiten de twee... Vis mer

1. Butikk for hagemøbler

De Laui Lounge collectie is ontstaan ​​uit een visie om minimalistisch design te maken voor praktisch gebruik binnen en buiten, het hele jaar door. Alle Laui Lounges worden handgemaakt in ons eigen atelier wat ervoor zorgt dat elk product de aandacht krijgt die het verdient.

4,4

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Zeer tevreden

Kwalitatief mooie spullen. Geeft een heerlijke loungesfeer in je tuin. De spullen werden keurig en goed ingepakt geleverd met ook extra vulling. Goed op de hoogte gehouden qua levering.

17. mai 2024

Svar fra Laui Lounge

Bedankt voor deze mooie review!

Levering prima geregeld

Levering prima geregeld. Netjes binnen de levertijd dat opgegeven is. En met de stoelen/zitzakken zijn we erg blij mee.

22. mai 2024

Bedankt! Enjoy!

Goede service

Kussentje was niet helemaal goed
Er werd meteen een nieuwe kussentje opgestuurd

16. mai 2024

Svar fra Laui Lounge

Doen we graag ;) Bedankt voor de review!

Volledige tevredenheid!

Correcte leveringstermijn en fantastische zetels voor bij ons zwembad! Het plaatje is compleet!!

15. mai 2024

Svar fra Laui Lounge

Thanks voor deze mooie review! Geniet aan het zwembad!

Heerlijke lounges

Heerlijke lounges! Super handig dat ze ook op het zwembad blijven drijven.

Levering was binnen 10 dagen en de stoelen zien er nu na een aantal maanden nog steeds goed uit.

11. mai 2024

Svar fra Laui Lounge

Thanks! Zijn we blij mee!

Super tevreden over de Lounge Chairs!

Super tevreden over de Lounge Chairs!
Bij slecht weer gebruiken we ze binnen en in de zomer aan/op het zwembad. Prijs/kwaliteit prima!
Ze liggen TOP en ze zien er daarbovenop ook mooi uit!

10. mai 2024

Svar fra Laui Lounge

Bedankt voor je leuke review! Hier doen we het voor ;)