Laui Lounge Anmeldelser 72

4,4

Prima voorlichting, duidelijke website met mogelijkheid om bij een leverancier in de buurt proef te zitten. Vervolgens gratis stofmonsters besteld. Deze thuis bekeken, de kleur gekozen en de Original... Vis mer

Super goede service. 2 keer de Laui Lounge XL en Pouf besteld. Toch niet helemaal tevreden over de kleur en deze mogen ruilen! Binnen twee weken de nieuwe kleur binnen gekregen en de andere mee retour... Vis mer

Ontzettend onaardige klantenservice. Ik probeer al 3 dagen contact te zoeken. Contactgegevens staan naar mijn mening niet duidelijk op de site. Toen ik via Google achter een telefoonnummer kwam en dit... Vis mer

1. Butikk for hagemøbler

De Laui Lounge collectie is ontstaan ​​uit een visie om minimalistisch design te maken voor praktisch gebruik binnen en buiten, het hele jaar door. Alle Laui Lounges worden handgemaakt in ons eigen atelier wat ervoor zorgt dat elk product de aandacht krijgt die het verdient.

4,4

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Zo blij met deze gezellige aanvulling…

Zo blij met deze gezellige aanvulling in de tuin. Levertijd bleek lang door de drukte maar toen ik mailde dat ik bijna ga bevallen kon ik er tussen en was het na twee dagen al in huis. Buiten de twee longchairs hebben wij de poef na besteld om hem iets langer te maken als je onderuit ligt of als tafeltje erbij

30. juni 2025

Prijs kwaliteit verhouding

Mooie loungestoelen gekocht. Echter verkleurd het stof erg snel ondanks dat je ze buiten kunt laten staan. Voor de prijs had ik daarom iets meer kwaliteit verwacht. Verder was het een snelle levering.

12. juni 2025

Levertijd en niet zo “long” long chair

2 long chairs met kussens besteld. Lange levertijd. Op website staat 7-10 werkdagen. Ik heb 21 dagen moeten wachten totdat het product geleverd werd.
3 zakken vulling erbij geleverd en ik begrijp waarom. 1 van de long chairs en 1 van de kussens kon ik gelijk bij vullen.
De long chair is voor kleine personen misschien een long chair. Met 1.70m bungel je vanaf boven je enkels over de stoel.
De stof is echter prachtig en het uiterlijk ook hip.
Maar voor het enorme bedrag wat ik betaald heb en de prachtige reclame die influencers heel slim maken, valt het product enorm tegen.

11. juni 2025

Svar fra Laui Lounge

Beste, bedankt voor je review en jammer dat het blijkbaar niet geheel naar wens is. Ik zie alleen geen enkele melding en/of correspondentie over slecht afgevulde lounges. Inzake de levertijden; 7-10 werkdagen kan eventueel vertaald worden naar 21 dagen. Dit is ook afhankelijk van onze koerier en eventuele mislukte aflever momenten.

De afmetingen staan duidelijk vermeld bij onze producten dus de lengte van 170cm moet eigenlijk geen verassing zijn.

Hoe dan ook hopen we dat je toch veel plezier hebt van de Laui's en mocht er iets zijn dan helpen we uiteraard graag. Echter kunnen we op basis van deze review niet achterhalen welke order het is.

Luxe voor het oog maar te klein voor gebruik.

De Laui Lounge zitzak Boho Longchair gekocht.

Hij ziet er mooi en luxe uit maar is aan de kleine kant voor langere mensen. (175cm +). Ik ben zelf 192cm en ik kan er eigenlijk niet relaxed op liggen.

- Je hebt echt een kussentje nodig anders "lounge" je met rugpijn de volgende dag.
- In het begin voelt hij hard aan maar daar wen je wel aan na een paar keer gebruiken.
- Redelijk licht, dus makkelijk te verplaatsen.

Al met al best blij mee maar had meer verwacht.

17. april 2025

Blij met de Long Chair Lounge bedden en…

Mooie Long Chair Lounge bedden en zitten heerlijk. Een verrijking in de tuin. Levering ging ook prima. Vanaf verzenden duurde het wel even tot de levering. Maar goed…. was het wachten waard

10. april 2025

Svar fra Laui Lounge

Bedankt voor de leuke review! Enjoy!

Hat alles gut geklappt. Sehr guter Kundenservice am Telefon.

Es hat alles super funktioniert. Da die Zeit bis zur Lieferung knapp zwei Wochen betrug, haben wir einmal angerufen und nachgefragt. Der Kundenservice war sehr freundlich und es hat dann bis zur Lieferung alles wunderbar funktioniert. Die Lauis sind wunderschön und gemütlich.

21. mars 2025

Svar fra Laui Lounge

Vielen Dank für diese nette Bewertung! Wir wissen das wirklich zu schätzen!

Super kwaliteit

Goede klantenservice en advies in de winkel. Kwaliteit stoel is ook super!

20. februar 2025

Svar fra Laui Lounge

leuk dat je zo enthousiast bent! Bedankt voor de mooie review. geniet van de Laui's.

Superrrrr gave stoel:)

Superrrrr gave stoel:)
Heel blij mee!
Mooie stof&kleur de oudroze teddystof💝
Veel leuke reacties
Echt een eyecatcher in de woonkamer

16. januar 2025

Svar fra Laui Lounge

Bedankt voor de leuke review en geniet ervan!