Alles zoals aangekondigd op de website: goede informatie, snelle levering, mooi product exact op maat en gemakkelijk op te hangen met het meegeleverde materiaal. Het moeilijkste was om het pak naar de... Vis mer

première foi que j'était impatient d'exprimer mon avis sur un produit tellement je suis satisfait en tous points. 10/10 pour tout, précisions sur tout les aspects des produits sur le site, puis suivi... Vis mer
Reeds klant in onze vorige woning en nu ook in onze nieuwe woning hebben ze ons zo professioneel geholpen. Tot meerdere keren stalen bestellen, advies geven, mee out-of-the-box denken, vele vrage... Vis mer
Ben altijd wat terughoudend om iets online te kopen, maar toch de stap gezet om een bamboe jaloezietje te bestellen op jullie site. En kijk, ben supertevreden met deze keuze! Proces verliep heel vlot... Vis mer
Bestel jaloezieën, rolgordijnen, duo rolgordijnen en verticale lamellen volledig op maat via onze webshop. Gratis stalen · 2 jaar garantie · Snelle levering. Configureer online of vraag advies.

Snelle levering en 2 jaar garantie.
Pieter Verhaeghestraat 34, 8520, Kuurne, Belgia

Ber kundene om å skrive anmeldelser
Nous avons commandé des stores vénitiens en bois pour notre atelier. Ils sont absolument magnifiques et le service était excellent. Efficace et attentif aux détails.

Svar fra Lattestore
Goede service, snelle communicatie, vlotte levering, goeie kwaliteit

1 woord ONGELOOFLIJK.
Dit is positieve zin. We kregen de melding dat de lammelen geleverd gingen worden op een dag dat we helaas niet thuis waren, na een telefoontje was dit opgelost en werd de levering verplaatst TOP. Levering werd perfect geleverd. We vroegen iets extras nadien bij te bestellen en dit werd samen met Lattestore perfect geregeld. Wij zijn. Heel tevreden.

Svar fra Lattestore
Ondans dat dit een online bedrijf is, is de klantendienst zeer bereikbaar.
Zowel telefonisch als via mail kreeg ik meteen een duidelijk antwoord op mijn vragen.
Ook tijdens de productie en de levering werd ik volledig op de hoogte gehouden.

Svar fra Lattestore
Très bon rapport qualité prix

Svar fra Lattestore
Heb al meerdere malen met hun samengewerkt voor rolgordijnen prima kwaliteit en vakwerk voor een zeer aangename prijs

Svar fra Lattestore
Bon produit, bon conseil, produit conforme, délai respecté, emballage top.

Svar fra Lattestore
La qualité est tout à fait correcte. Ainsi que le service

Svar fra Lattestore
Liep verkeerd bij bestelling maar dit was snel opgelost. De uitvoering verschilt te veel van de staaltjes dat je krijgt. Dat was even een teleurstelling. Maar eens opgehangen alles snel vergeten.

Svar fra Lattestore
La livraison est rapide, le rapport qualité prix est exceptionnel.
L'installation est facile et rapide.
Nous recommanderons sans hésiter les stores en bambou.
Merci encore, cela fait plaisir de tomber sur du matériel de qualité.
Une architecte d'intérieur

Zeer betrouwbare online-shop.
Alles klopt tot in de puntjes
Ik kan het iedereen aanraden om daar iets te bestellen

Svar fra Lattestore
Online bestelling gedaan. Perfect verlopen en zeer goede communicatie met de klant.

Svar fra Lattestore
Rien à redire satisfaite du produit et du service clientèle !

Svar fra Lattestore
Mooie kwaliteit, snelle productie, goed op de hoogte gebracht van de levering.

Zeer klantgericht service,
Advies op maat
Zeer snelle levering
Vriendelijke en vlotte communicatie
Aanrader

Svar fra Lattestore
Produits de qualité, excellent niveau qualité/prix livraison à temps et stores bien protégés dans leur emballage

Svar fra Lattestore
Très bonne expérience je recommande , et nous allons encore commander. Livraison top et rapide .
Très bon rapport qualité prix . Et très bon suivi des étapes de la commande