Vandaag houten lamellen geplaatst, heel mooi, gemakkelijk te plaatsen. Goede service, heel vriendelijk en behulpzaam aan telefoon. Zeer goed ingepakt om te leveren

Selskapet har svart
Zeer goed geholpen door Adeloes! De Abachi Lamellen passen perfect in onze woonkamer. Zeer vriendelijke en hulpvaardige klantendienst, we zijn erg tevreden!
Selskapet har svart
première foi que j'était impatient d'exprimer mon avis sur un produit tellement je suis satisfait en tous points. 10/10 pour tout, précisions sur tout les aspects des produits sur le site, puis suivi... Vis mer
Selskapet har svart
Zeer duidelijke communicatie rond levering welke zeer stipt plaatsvond. Website was even zoeken om gegevens te zoeken, maar goed gelukt. Prijs/kwaliteit is zeker oke. Hier hangen nu de zwarte, houte... Vis mer
Selskapet har svart
Op zoek naar op maat gemaakte raamdecoratie en zonwering? Bij Lattestore vindt u een uitgebreid assortiment aan lamellen, rolgordijnen en jaloezieën, perfect op maat gemaakt voor uw interieur. Ontdek onze kwaliteitsproducten en profiteer van een persoonlijke aanpak en vakmanschap. Bezoek nu onze webshop en maak uw ruimte zoals u het wenst!
Skrevet av virksomheten

Snelle levering en 2 jaar garantie.
Waterven 3a, 8501, Heule, Belgia

Svar fra Lattestore
Alles perfect geleverd zoals opgegeven in bestelling, goede kwaliteit.

Svar fra Lattestore
Commande livrée rapidement, emballage impeccable
Très beaux stores vénitiens en bois

Svar fra Lattestore
Zeer complete configuratie van de jaloezieën. Dit voelde meteen dat dit product top ging zijn. Ontvangen product was dan ook top. Heel tevreden van het product en het bestellingsprocess.

Svar fra Lattestore
Naast een duidelijk bestelproces, waar ik er toch in slaagde om iets verkeerd te selecteren werd ik netjes opgebeld door de verkoopsafdeling omdat zij hadden vastgesteld dat er mogelijks een fout was gemaakt.
Samen een oplossing uitgewerkt, waarna een perfecte levering volgde.
Absolute pluim voor alle medewerkers!!!!

Svar fra Lattestore
Hele mooie bamboe lamellen. Ook een klein probleem is netjes opgelost! Snel geleverd en goede kwaliteit

Svar fra Lattestore
Zeer duidelijke communicatie rond levering welke zeer stipt plaatsvond.
Website was even zoeken om gegevens te zoeken, maar goed gelukt.
Prijs/kwaliteit is zeker oke. Hier hangen nu de zwarte, houten lamellen. Vind het heel mooi, het doet wat het moet doen. Hangt er nu een dag, dus niet echt representatief om te oordelen. Tot hier toe een tevreden klant dus.

Svar fra Lattestore
opnieuw een vlotte aankoop, correcte levering en mooi afgewerkt produkt/houten lamellen

Svar fra Lattestore
zeer mooi en goed afgewerkt (wel veel valse mails van bpost)voor de levering

Svar fra Lattestore
fantastisch service na een verkeerde bestelling.

Svar fra Lattestore
Produit très soigné et qualitatif!
Niveau professionnel

Svar fra Lattestore
Très bon service après vente, gentillesse et disponibilité

Svar fra Lattestore
Mooie afwerking, precies volgens opgegeven maten. Werd netjes geleverd in degelijke verpakking binnen de vooropgestelde leveringstermijn.

Svar fra Lattestore
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.