Laserverket Anmeldelser 62

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Besökte Laserverket för att med laser få bort melasma i ansiktet. Stor effekt efter första gången - först mörkare fläckar och rejält flammig i ansiktet sedan efter ngr dagar krympte fläckarna till min... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Enkelt a komma i kontakt med, gratis förkonsultation, kort väntetid, trevligt bemötande på plats, bra behandling som fungerar och inte är särskilt smärtsam

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bra rådgivning via videosamtal. Byggde stort förtroende genom att rekommendera mig vänta ett par månader så att solbrännan skulle gå ner lite och att det inte skulle bli synliga märken pga det. Fin mo... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Topp betyg!

Riktigt bra och trevlig ställe.
Blev bra bemött och det var en super trevlig klinik. Nöjd med hela besöket.

6. mai 2025

Svar fra Laserverket

Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du trivdes hos oss och kände dig väl bemött. Det gläder oss att du är nöjd med hela besöket! 🌟😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det var bra med kalluftsduschen

Det var bra med kalluftsduschen. Jag blev förberedd på momenten som kom, även vad som skulle komma dag 2 o kommande vecka.
Jag återkommer gärna för det var en bra behandling mina solfläckar ser man mycket lite av de försvann nästan.

8. mai 2025

Svar fra Laserverket

Tack för din fina recension! Vi är glada att du kände dig väl förberedd och omhändertagen. Du är varmt välkommen tillbaka när du vill 🌟😊

Fantastiskt bra

Fantastiskt bra,

23. april 2025

Tack så mycket! Du är alltid varmt välkommen tillbaka! 🌟😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Trevligt bemött och fina resultat av…

Trevligt bemött och fina resultat av coolpeel laserbehandling. Rekommenderar varmt Laserverket och Håkan. Lena

17. april 2025

Svar fra Laserverket

Tack så mycket Lena för din fina rekommendation! Vi är glada att du är nöjd med både bemötande och resultat av din CoolPeel-behandling. Varmt välkommen tillbaka 🌟😊

Coolpeel

Trevligt mottagande,noga, proffsig behandling, berättade om behandlingen och dess efterbehandling och eventuella biverkningar (som var snabbt övergående)
Gjorde Coolpeel Mvh Helen
Kommer självklart tillbaka!

9. mai 2025

Svar fra Laserverket

Tack så mycket Helen för din fina och detaljerade recension! Vi är glada att du kände dig trygg och väl omhändertagen under din CoolPeel-behandling.
Varmt välkommen igen! 🌟😊

Nöjd!

Jag är nöjd med min upplevelse.

29. april 2025

Svar fra Laserverket

Tack för din recension! Härligt att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss – varmt välkommen tillbaka! 😊🌟

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag gick för att få en cool-peel…

Jag gick för att få en cool-peel behandling.
Det är min andra gång. Mycket bra service, proffsigt och min behandling gick jättebra. Rekommenderar varmt.
/Joanna

14. april 2025

Svar fra Laserverket

Tack snälla för dina fina ord och för att du kom tillbaka till oss! Vi är jätteglada att du är nöjd med både behandlingen och servicen. Din rekommendation betyder mycket – varmt välkommen igen! 🌟😊

It works

It works. I felt really relaxed after treatment.

26. mars 2025

Svar fra Laserverket

Thanks for your review! We're happy to hear you felt relaxed after the treatment.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Proffsigt bemötande och väldigt fint…

Proffsigt bemötande och väldigt fint resultat blev det! Rekommenderar verkligen detta företag.☺️
Med vänlig hälsning
Katarina Nilsson

25. mars 2025

Svar fra Laserverket

Tack snälla! Så roligt att du är nöjd med resultatet – och stort tack för din rekommendation! 😊

Proffsigt bemötande

Proffsigt bemötande, fräscha lokaler och ett superbra resultat.

Svar fra Laserverket

Tack så mycket! Jätteroligt att du är nöjd med både bemötandet, lokalerna och resultatet!

Professionellt och trevligt bemötande

Professionellt och trevligt bemötande. Jag blev nöjd och kan absolut rekommendera Laserverket!

13. mars 2025

Svar fra Laserverket

Tack för dina fina ord! Det gläder mig att du är nöjd och att du kände dig väl bemött. Stort tack för rekommendationen – du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Personligt och professionellt…

Personligt och professionellt bemötande.
Nu inne på 7:e dygnet som nikotinfri. Behandlingen
har hjälpt mycket. Inte känt nikotinsug men däremot fått arbeta med mitt inlärda beteende. Är nöjd med hjälpen.
Rekommenderas varmt//Margareta

Svar fra Laserverket

Tack snälla Margareta för dina fina ord! Det gläder mig verkligen att höra att du känner dig nöjd med både bemötandet och behandlingen. Stort grattis till dina sju nikotinfria dygn – det är en fantastisk prestation! 💪 Att bryta ett invant beteende är ingen enkel sak, men du gör det med styrka och medvetenhet, och det är inspirerande att läsa.

Tack också för att du rekommenderar oss – det betyder mycket. Fortsätt ta hand om dig, och tveka inte att höra av dig om du behöver stöd på vägen framåt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Håkan är supertrevlig och generös med…

Håkan är supertrevlig och generös med sina behandlingar. Det var första gången jag fått en Co2 laser behandling och det kändes professionellt.

Svar fra Laserverket

"Tusen tack! Så roligt att höra att din första CO2-behandling kändes bra och att Håkan fick dig att känna dig välkommen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kortfattat så rekommenderar jag…

Kortfattat så rekommenderar jag Laserverket och Håkan starkt. Proffsigt och omtänksamt bemötande.

5. mars 2025

Svar fra Laserverket

Stort tack för din rekommendation! Det gläder oss att du uppskattade vårt bemötande. Varmt välkommen tillbaka! 😊

Positiv erfarenhet med Co2-laser

Håkan som behandlade mig var lugn och proffsig under min laserbehandling med Co2. Jag var lite nervös innan att smärtan skulle vara alltför svår att hantera och göra hela behandlingen obehaglig, men så var fallet inte alls. Det märks att Håkan kan sin sak, och jag kan varmt rekommendera en behandling med Co2-laser hos honom.
Det har bara gått två veckor sedan behandlingsdagen så lite för tidigt att bedöma resultatet, men jag kan redan se färre rynkor på halsen, lite "tightare" hud och framförallt en hud med mycket mer lyster.
/ Michael

27. februar 2025

Svar fra Laserverket

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att du kände dig trygg under behandlingen och att du redan börjar se positiva resultat.

Varmt välkommen tillbaka, och tack för din rekommendation! 😊

Vurdert til 4 av 5 stjerner

super nöjd

Det är jag super nöjd, det var professionellt jobbat och för en mycket bra pris.
Det enda som var mindre bra var klinikens utrustning, den såg inte modernt.

11. mars 2025

Svar fra Laserverket

Stort tack för din fina recension! Vi är väldigt glada att du är supernöjd med behandlingen och vår service. Att du uppskattade vårt professionella arbete och prisvärdhet betyder mycket för oss.

Vi tar självklart till oss din feedback om klinikens utrustning. Vi vill dock försäkra dig om att vår laserutrustning är up to date, avancerad och noggrant utvald för att ge bästa möjliga resultat. Vårt fokus ligger alltid på effektivitet, säkerhet och kundens trygghet.

Jag är supernöjd!

Jag är supernöjd med behandlingen hos Laserverket!
Jättebra bemötande, fräscha lokaler och behandlingen gav exakt förväntad resultat eller faktiskt bättre än förväntat. Kan verkligen rekommendera till alla.

14. november 2022
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv