Ik vond dat alles goed was tot het pakket open ging. Had namelijk heel gebogen platen gekregen en voor gespecialiseerd in lasers te zijn vallen de gebogen platen wel tegen
Selskapet har svart

Selskapet har svart
Ik heb nu voor de tweede keer een bestelling gedaan en wederom is het weer Perfect verzonden, de volgende dag al in huis, (onze landelijke vervoerder kan nog geen brief bezorgen) mede dank zij DPD keu... Vis mer
Na een mailtje voor informatie rond de BTW nummer en mijn zakelijk profiel kreeg ik gelijk antwoord. Er werd meteen alles gedaan om mijn vraag te beantwoorden en het account correct aan te maken. Nada... Vis mer
Duidelijke website, het gekleurde mdf van 5mm is perfect te verwerken en is precies wat ik er van verwacht had. Zeer snelle en accurate levering, goed verpakt. Jammer dat veel kleuren niet op voorraad... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Lasersheets verkoopt plaatmaterialen voor lasermachines aan scholen, fablabs, lasersnijbedrijven én particulieren.
Platen hout, kunststof, schuim, papier en karton.
Daarnaast hebben we tutorials en lasertips voor je op onze blog
Bij ons vindt je laserGrade Berken Multiplex, (dun) MDF, Eiken, Bamboe en andere dunne houten platen. Maar ook veel soorten Acrylaat, lasersnijbare Spiegels, technische kunststoffen, (golf)karton en papier en hardschuim wat je kunt lasersnijden en lasergraveren.
Gegarandeerd perfect te laseren en direct op maat voor je machine!
Wij laseren al 12 jaar élke dag en hebben een groot assortiment met de allerbeste materialen voor je verzameld. Zo ben je verzekerd dat jouw lasermachines perfect snijden en prachtige projecten opleveren!
Vragen? Chat gerust! elke werkdag van 9:00-17:00Je vindt ons ook op:
Wisselwachter 1, 3035KJ, Rotterdam, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 71 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Op zijn eigen is het een mooi product. Maar de verzending van het plaatje gebeurde enkel in een kartonnen map. Wss door het gooien en verplaatsen van de pakjes zijn er enkele krassen op het plaatje gekomen. Ik heb die grotendeels kunnen wegpoetsen, maar blijft toch licht zichtbaar. Jullie zouden mss beter bubbeltjesplastic, ter bescherming, kunnen gebruiken in de toekomst

Svar fra Lasersheets
duidelijke website geeft aan welke laser bij welk product past en snelle levering
Snel geleverd en goed verpakt. Nog nooit een probleem gehad bij lazersheets.
Ik heb verschillende rubberen dichtingen moeten vervangen van mijn auto. Originele van toyota zijn onbetaalbaar dus heb ik vellen rubber besteld en ze handmatig gecopieeerd. Uitstekende service
Product klopt precies met de beschrijving, helemaal naar verwachting
Goed en overzichtelijk assortiment, duidelijke tips voor gebruik
Zoooolang gezocht naar wat ik nodig had. En dat heb ik bij jullie gevonden!! Bedankt 🤩❤️
Er valt niks te zeggen althans niet veel over het product.
Waar ik meer problemen mee heb is het verpakken van het product.
10 sheets bestelt van 4mm dik met 1 schilders tapeje aan elkaar geplakt waardoor het transport de tape is geschuurd en alle platen los in een veel te grote doos verpakt en geen vulling in de verpakking waardoor de buiten doos beschadigd was en de hoeken van de platen.
(Foto's beschikbaar)

Svar fra Lasersheets
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.