Se hva andre synes
Tolle Auswahl an Produkten, sehr einfache Bestellung, schnelle und pünktliche Lieferung, Produkt gut verpackt und sauber angekommen. Gerne wieder
Das bestellte Holz war nicht vorrätig, als es gefertigt werden sollte. Es wurde dann 2 Wochen später als geplant geliefert, obwohl ich einen höheren Preis für die schnellere LIeferung bezahlt habe.
Informasjon om virksomheten
Om Snijlab
Skrevet av virksomheten
Máák het met lasersnijden!
Lasersnijdienst voor kunststof, hout, schuim en rubber. Vanaf 1 stuks tot seriewerk.
- Jouw ontwerp, door ons gelaserd
- Instant offerte op de website
- Digitale preview van jouw ontwerp
- Levering in 1, 2, 4 of 10 werkdagen
- Vanaf €18,- per laser-opdracht
- In serie vanaf €0,05 per onderdeel
- Verzending nl €4,50
Lasersnij bij ons al je machineonderdelen, afdichtingen, signing, interieurproducten, maquettes en nog veel meer. Jij tekent, wij laseren. Je kunt een ontwerp aanleveren wat met illustrator, fusion360, of elk ander cad-pakket gemaakt is.
Bij Snijlab kun je prototypes maken maar ook voordelig grotere aantallen bestellen. Dus als je product een succes begint te worden geniet je van lagere prijzen, maar nog steeds dezelfde snelle service en hoge kwaliteit die je van ons gewend bent!
Wij laseren al 12 jaar en zorgen voor kwaliteit en snelheid. We hebben 100+ materialen op voorraad om uit te kiezen. Het mooiste vinden wij als jij succesvol wordt met je product!
Vragen? Chat gerust! Elke werkdag van 9:00-17:00Je vindt ons ook op:
Kontaktopplysninger
Wisselwachter 1, 3034KJ, Rotterdam, Nederland
- +31103070949
- info@snijlab.nl
- snijlab.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
snelle levering en prima service
Tolle Auswahl an Produkten
Goed
Duidelijk, goed aan de maat (mits je rekening houd met materiaal welke de laser wegbrand), op tijd geleverd.
Fijne service
top! Na een foute print (door eigen fout) heeft bibi erg goed geholpen en de nieuwe print super snel opgestuurd. Bedankt bibi voor je hulp!
Werkt gewoon Perfect
Werkt gewoon Perfect! Laatste keer een gebroken onderdeel in de post, en voor ik het wist was er al een nieuwe onderweg!
Legpuzzel
Ik wilde een legpuzzel uit laten snijden en wist niet echt wat ik ervan kon verwachten. Na wat vragen gesteld te hebben aan medewerkers heb ik het maar geprobeerd en was echt blij verrast van het resultaat. Ik had voor museumkarton gekozen, maar het materiaal voelt zo stevig als hout. De dikte van de snijlijnen gaf de stukjes een klein beetje speling, dus ze zitten niet klem aan elkaar vast. En als kers op te taart kreeg ik de puzzelstukjes als opgeloste legpuzzel binnen. Ik had dan ook wel een snijlijn bestand geleverd waarin ze zo uitgesneden zouden worden, maar had toch verwacht dat ze als een hoopje in een doos geleverd zouden worden. Ik was dus blij verrast, want anders was dat nog een heel gepuzzel geweest, haha.
ze denken met je mee
ze denken met je mee, een fijne klanten service.
Leveren perfect werk af!!
Snijlab.nl heeft prachtig werk…
Snijlab.nl heeft prachtig werk geleverd. Laser snijden en op de exact opgegeven maat. Ik had een rozet nodig voor mijn moderne plafondverlichting, deze heeft Snijlab perfect uitgevoerd en tijdig geleverd. Ik kan het voor iedereen aanraden die een project heeft waar precisie snijwerk aan te pas komt.
Handig, snel, goeie prijs/kwaliteitverhouding
Handige online tools, goeie uitleg en uitstekend resultaat, snel geleverd voor een redelijke prijs.
Alles klopte
Alles klopte. Na een snel beantwoord telefoontje(!) kwam de bestelling op gang en werd JID geleverd in perfecte staat. Bovendien was de prijs een mevalller.
Mooi eindresultaat lasessnijden
Makkelijk uploaden
Duidelijke omschrijving
Goed verpakt
Snijwerk wordt voorzien van plakfolie zodat het 1 geheel blijft.
Jaa lekker lasersnijden joh:)
Perfect werk
Perfect werk, snel geleverd en keurig verpakt! Ik kom gauw weer terug komen!
Ontzettend goed geholpen met snijwerk…
Ontzettend goed geholpen met snijwerk op maat! Echt top service!
Met koerier de volgende dag 5 voor 12 geleverd aan huis - perfect!
Zeer naukeurig snijwerk op houten triplex plaat voor maquette. Het lukte niet meteen met uploaden, maar via de chat met behulpzame medewerker van snijlab opgelost. Met koerier de volgende dag 5 voor 12 geleverd aan huis - perfect!
Super service
Super service, snelle reacties, vragen direct beantwoord. Top kwaliteit snijwerk, mooi geleverd en precies zoals ontworpen uitgevoerd. Helemaal blij!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.