Fantastisch geholpen aan een nieuwe batterij voor een wat ouder Chromebookje. Door de duidelijke tekening op de website, precies de juiste besteld, dat maakt uit. Kwam met wat handige tooltjes zoals m... Vis mer
Selskapet har svart
Zeer goede ervaring met dit bedrijf: gemakkelijk bestelproces aan de hand van voorbeelden die fouten zo veel mogelijk beperken. Vlug geleverd met een onberispelijke verpakking en de kwaliteit is bete... Vis mer
Selskapet har svart
Nieuwe accu B31N1635 was netjes verpakt en ook was er de/montage gereedschap hierin aanwezig. Na montage nieuwe accu gaf laptop 30% vol aan. Voor minder dan €40,= kan deze ASUS laptop weer verder zond... Vis mer
Selskapet har svart
Accu voor chromebook asus C436F. Werkt goed. Daarnaast goede toegevoegd: handleiding en gereedschap. 2x passende schroevendraaier en plastic verwijder toontje om deksel open te maken. Ik had eerst een... Vis mer
Selskapet har svart
LaptopBatteryShop.nl is een website die zich richt op het verkopen van laptop-batterijen via internet.Wij bieden de beste kwaliteit laptop accu's voor Acer, Apple, Asus, Dell, Fujitsu, HP, IBM, Lenovo, Samsung, Sony, Toshiba...
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Om dat ze doen wat ze beloven!

Svar fra LaptopBatteryShop
Na maanden nog geld niet terug na retour
Levering duurde 2 weken; bleek dat de accu uit het buitenland kwam, dus het is een soort dropshipper.
Ik wilde de accu die ik voor mijn laptop had besteld retourneren, omdat ik toch een nieuwe laptop had gekocht.
Eerst wilde ze de retour niet aannemen, omdat de accu niet stuk was. Wettelijk heb je echter recht op retourneren binnen 14 dagen voor online aankopen.
Toen bleek dat het retour adres in Polen was, en dat ik zelf de retourkosten moest betalen. Ook dit mag wettelijk niet. Ik heb besteld bij een Nederlandse website, dan moet er ook een retouradres in Nederland zijn.
Ze verwijzen naar hun voorwaarden, maar voorwaarden mogen niet in strijd met de wet zijn.
Na heel veel heen en weer gemail beloofden ze me de verzendkosten retour te betalen. Maar na maanden heb ik nog steeds geen geld ontvangen. Ze mailden dat ik beter mijn rekening na moest kijken want dat ze het terug betaald hadden. Nadat ik vroeg wanneer ze het hadden terug betaald en op welke rekening, schreven ze dat ze het naar mijn mail adres hadden overgemaakt.
Huh???
Toen ik mailde dat dat niet kon, schreven ze dat ze het naar mijn Paypal hadden overgemaakt. Ik heb helemaal geen Paypal rekening, dus ook dat kon niet.
Dus het klopt allemaal niet wat ze schrijven.
Ze liegen en bedriegen. Ze houden me al maanden aan het lijntje. Waarschijnlijk in de hoop dat ik op zal geven, want het kost me op deze manier héél veel tijd voor die 15,00.
Nu eisen ze dat ik een Paypal rekening aanmaak, omdat ze anders niet terug kunnen betalen.
Allemaal heel vaag, en bovendien is ook dat weer in strijd met de wetgeving; ze horen uit te betalen met de rekening waarmee ik als klant betaald heb.
Zeer onbetrouwbaar bedrijf dus.
Als je een retour hebt, kun je fluiten naar je centen!!

Svar fra LaptopBatteryShop
Ik heb een batterij voor laptop besteld, prima, snelle levering en gereedschap voor de installatie! Ik ben helemaal tevreden.

Svar fra LaptopBatteryShop
Bestelling prima verlopen. Goed product geleverd tegen een concurerende prijs.

Svar fra LaptopBatteryShop
Zeer goede ervaring! Batterij voor A1466 tegen zeer scherpe prijs, snelle levering en incl. gereedschap voor de installatie! TOP

Svar fra LaptopBatteryShop
Accu voor laptop besteld, product prima, zelfs benodigde schroevendraaiers zaten erbij.
Heb accu nogmaals kort maar werkt uitstekend.

Svar fra LaptopBatteryShop
Breed assortiment tegen scherpe prijzen en het juiste type is op de website makkelijk te vinden. Super dat er zelfs wat klein gereedschap t.b.v. het openen en vervangen wordt meegeleverd. Snelle levering uit de voorraad in Duitsland.

Svar fra LaptopBatteryShop
De communicatie was helder, vriendelijk en ik kreeg snel reactie op vragen. Ze hebben een groot assortiment en geven goed aan waar je op moet letten bij het uitkiezen van de juiste accu voor je laptop. Bij de geleverde accu zaten twee kleine schroevendraaiertjes om de accu zelf te vervangen en een heldere handleiding (ook al is het simpel genoeg). De bestelling was ook snel binnen, vanwege voorraad in Duitsland. En dit terwijl het ging om een laptop van 8 jaar oud.

Svar fra LaptopBatteryShop
Topbedrijf! Goede batterijen en service!
NLB20241226053705327549

Svar fra LaptopBatteryShop
Batterij geleverd na 16 dagen.

Svar fra LaptopBatteryShop
Although I ordered the correct battery as a replacement for my Lenovo the battery did not fit, had wiring wrong and missed an option to use the screw for fastening the battery to the motherboard. Big fail

Svar fra LaptopBatteryShop
Prima laptop accu voor prima prijs. Week later was hij in huis en werkt perfect….

Svar fra LaptopBatteryShop
Snelle levering en goede accu voor mijn laptop. Fijn en handig dat er een kleine schroevendraaier bijgeleverd is.

Svar fra LaptopBatteryShop
Bedrijf doet wat het belooft. Ook verzendkosten, ondanks uit Duitsland, was op dit moment maar € 0,99. Batterij/accu voor laptop werd netjes geleverd inclusief materiaal om laptop te openen en batterij/accu te wisselen.
Levertijd wel enkele dagen.

Svar fra LaptopBatteryShop
Helemaal goed, nieuwe accu was er met drie dagen en er zat zelfs een schroevendraaier bij met de goede maat.

Svar fra LaptopBatteryShop
snelle verzending en accu voor de laptop werkt perfect

Svar fra LaptopBatteryShop
Na contact met de helpdesk kon ik mijn geannuleerde bestelling terug activeren, toen bleek dat ik wel degelijk de juiste batterij had besteld.
Levering reeds na enkele dagen, en correct product.
Wanneer je bij een firma .nl ziet staan, verwacht je echter wel dat de communicatie in het nederlands kan verlopen, maar dat is wel niet het geval.
Engels is de voertaal bij een doorgelinkte firma

Svar fra LaptopBatteryShop
Laptop batterij voor redelijke prijs, snel geleverd.

Svar fra LaptopBatteryShop
De laptop accu past en werkt prima. Vlotte levering

Svar fra LaptopBatteryShop
Supergoede uitleg op de website. Heel goede prijs/kwaliteit verhouding. Snel bezorgd. Uitstekend product. Heel blij mee!

Svar fra LaptopBatteryShop
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.