LaptopBatteryShop Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisch geholpen aan een nieuwe batterij voor een wat ouder Chromebookje. Door de duidelijke tekening op de website, precies de juiste besteld, dat maakt uit. Kwam met wat handige tooltjes zoals m... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zeer goede ervaring met dit bedrijf: gemakkelijk bestelproces aan de hand van voorbeelden die fouten zo veel mogelijk beperken. Vlug geleverd met een onberispelijke verpakking en de kwaliteit is bete... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Nieuwe accu B31N1635 was netjes verpakt en ook was er de/montage gereedschap hierin aanwezig. Na montage nieuwe accu gaf laptop 30% vol aan. Voor minder dan €40,= kan deze ASUS laptop weer verder zond... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Accu voor chromebook asus C436F. Werkt goed. Daarnaast goede toegevoegd: handleiding en gereedschap. 2x passende schroevendraaier en plastic verwijder toontje om deksel open te maken. Ik had eerst een... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Batteributikk

Skrevet av virksomheten

LaptopBatteryShop.nl is een website die zich richt op het verkopen van laptop-batterijen via internet.Wij bieden de beste kwaliteit laptop accu's voor Acer, Apple, Asus, Dell, Fujitsu, HP, IBM, Lenovo, Samsung, Sony, Toshiba...

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 90 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

90 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Puur slechte kwaliteit worden ze dik…

Puur slechte kwaliteit worden ze dik binnen een maand zonder voor mijnn geld

15. desember 2025

Beste klant,

Wat vervelend om te horen dat uw ervaring niet naar wens is verlopen. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

We hebben u via Trustpilot een verzoek gestuurd om uw contactgegevens te delen, zodat we dit verder kunnen uitzoeken en samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

We horen graag van u.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

2 verschillende laptop batterijen…

2 verschillende laptop batterijen gekocht. Waren binnen de beloofde tijd bezorgd en voldoen direct qua prestaties direct aan die van de originele batterijen.

7. februar 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Fijn om te horen dat beide batterijen binnen de beloofde tijd zijn geleverd en dat ze qua prestaties direct vergelijkbaar zijn met de originele batterijen.

Dank voor het vertrouwen en het delen van uw ervaring.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik had een vervangende batterij nodig…

Ik had een vervangende batterij nodig voor mijn DJI drone. Snel gevonden op de site en ook eenvoudig besteld. Het werd al na een paar dagen geleverd.
Na het opladen getest in de drone en de batterij is qua prestaties absoluut vergelijkbaar met de originele DJI batterijen.

31. januar 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Fijn om te horen dat u de juiste vervangende batterij snel heeft kunnen vinden en dat het bestel- en leverproces soepel is verlopen. Goed om te weten dat de batterij na het testen in uw DJI drone qua prestaties vergelijkbaar is met de originele batterij.

Dank voor het delen van uw ervaring.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prodhct have verry good qality

Prodhct have verry good qality, also arive faster than i expected , good comunication, everything is great.

27. januar 2026

Svar fra LaptopBatteryShop

Thank you very much for your positive feedback!

We’re glad to hear that everything went well — from the product quality to the fast delivery and communication.

We really appreciate you taking the time to leave a review.

Kind regards,
The laptopbatteryshop.nl team

Consegna perfetta

La batteria è stata consegnata nei tempi indicati, contenente anche gli strumenti necessari per il suo montaggio. Tutto perfettamente imballato. Complimenti per l'organizzazione

27. januar 2026

Svar fra LaptopBatteryShop

Grazie mille per il suo gentile feedback!

Siamo lieti di sapere che la consegna è stata puntuale e che ha apprezzato l’imballaggio e gli strumenti inclusi.

La ringraziamo per i complimenti e restiamo a disposizione per qualsiasi necessità futura.

Cordiali saluti,
Il team laptopbatteryshop.nl

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Proces van bestellen en afleveren verliep soepel

Met de gegevens die ik had was op de site snel duidelijk welke batterij de juiste was voor mijn laptop. Bestelproces verliep soepel.
Communicatie (verwachtingmanagement) of levering helder.
Batterij werd binnen aangegeven tijd bezorgd, zat netjes verpakt, zelfs met klein gereedschap er bij en via e-mail nog een instructie. Prima verzorgd dus!

16. januar 2026

Beste klant,

Dank je wel voor je fantastische beoordeling!

We zijn blij om te horen dat het bestelproces soepel verliep en dat je tevreden bent met de levering, de verpakking en de bijgeleverde gereedschappen. We doen ons best om de communicatie helder te houden en ervoor te zorgen dat alles snel en netjes wordt bezorgd.

Nogmaals bedankt voor je positieve feedback — we kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw te mogen helpen!

betrouwbaar en correct geleverd

Pakket geleverd. Batterij geinstalleerd en was ok getest. Was keurig en compleet verpakt. Zat ook remover en schroever draaier erbij dus je kon meteen aan de slag. kom weer terug als ik meer nodig heb. is betrouwbaar.

8. januar 2026

Beste klant,

Dank je wel voor je positieve beoordeling!
Fijn om te horen dat de levering snel en betrouwbaar was en dat je tevreden bent met de batterij en het gereedschap. We zijn blij dat alles compleet en goed verpakt aankwam.

We kijken ernaar uit je weer te mogen helpen als je in de toekomst nog iets nodig hebt. Tot de volgende keer!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De Batterij past qua formaat prima in…

De Batterij past qua formaat prima in mijn Zenbook, de aansluiting zit niet helemaal op de juiste plaats, er zit behoorlijk wat spanning op de aansluiting, maar ik denk dat het wel houd. Capaciteit lijkt in orde

31. desember 2025

Beste klant,

Dank je wel voor het delen van je ervaring.
Fijn om te horen dat de batterij qua formaat goed past en dat de capaciteit in orde lijkt.

We begrijpen je opmerking over de aansluiting. Mocht je merken dat dit problemen geeft of als je hierover twijfels hebt, neem dan gerust contact met ons op — we kijken graag met je mee en helpen je verder.

Snelle verzending

Snelle verzending, goede communicatie...batterij paste goede en direct herkent door de lader en drone. Bedankt

9. januar 2026

Beste klant,

Dank je wel voor je review!
Fijn om te horen dat de verzending snel was en de batterij goed past en herkend werd door je apparaat.
We streven altijd naar goede communicatie en snelle levering, dus we zijn blij dat je dit ook zo hebt ervaren.

Nogmaals bedankt voor je positieve feedback! We wensen je veel plezier met je nieuwe batterij!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Duurde iets langer door de feestdagen…

Duurde iets langer door de feestdagen mbt bezorgen maar verder prima batterijen.. Waarom de dure handel kopen, als dit ook werkt

2. januar 2026

Beste klant,

Dank je wel voor je review.
Rond de feestdagen kan de levering soms iets langer duren — fijn dat je hiervoor begrip had en dat de batterij verder goed bevalt.

Bedankt voor je vertrouwen en voor het delen van je ervaring.

Inclusief tools geleverd

Accu goed vindbaar op de site. In de verpakking de juiste type schroevendraaiers en plastic clips om de laptop te openen.

22. desember 2025

Beste klant,

Dank je wel voor je review.
Fijn om te horen dat de accu makkelijk te vinden was op onze site en dat de meegeleverde tools goed van pas kwamen bij het openen van de laptop.

Mocht je later nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan helpen we je graag.

Prima product

Prima product, compleet en snel geleverd incl gereedschap. Ook nog extra check gedaan of juiste opgestuurd gaat worden.

19. desember 2025

Beste klant,

Dank je wel voor je fijne review! Goed om te horen dat alles compleet en snel is geleverd, inclusief het gereedschap. We doen altijd een extra controle om zeker te zijn dat het juiste product wordt verzonden.

Mocht je later nog vragen hebben, dan helpen we je natuurlijk graag.
Veel plezier met het gebruik!

Fantastisch

Fantastisch! Had de verkeerde oer 9 geluk besteld. Mailtje gestuurd en gelijk gefixt en de juiste besteld. Snel geleverd en de batterij werkt fantastisch. Mogelijk beter dan de originele.

14. desember 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review. Fijn om te horen dat de verwisseling snel kon worden geregeld en dat de juiste batterij vlot is geleverd. Goed om te lezen dat alles naar wens werkt.

Veel plezier met uw laptop en nogmaals dank dat u voor ons gekozen heeft!

Overzichtelijke site, snelle levering

Overzichtelijke site, informatie per laptop-type duidelijk omschreven. Levering accu prima op tijd.

16. desember 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat onze website overzichtelijk is en dat de informatie per laptoptype duidelijk was. Ook goed dat de levering naar wens is verlopen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar.

Snelle en efficiënte afhandeling

Snelle en efficiënte afhandeling. Probleemloze transactie.

12. desember 2025

Beste Jef,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat alles snel en probleemloos is verlopen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we altijd voor u klaar.

Lenovo GamePad L340 nieuwe batterij

De accu van Lenovo GamePad L340 van een vriend had na 3 jaar nog 75% batterijcapaciteit en was vaak al binnen 1-2 uur leeg. Via de duidelijke LaptopBatteryShop het type laptop ingegeven en voila...de juiste batterij werd weergegeven. Deze direct besteld (was laagste prijs die ik op het web kon vinden). Vanuit magazijn Frankrijk werd de accu correct door DHL na enkele dagen thuisbezorgd. Pakket kon door de brievenbus en was ook voorzien van klein gereedschap op de schroeven en behuizing van de laptop te kunnen verwijderen. Was echt TOP! Batterij binnen 5 min geplaatst en functioneerde direct (was al 65% opgeladen). Ben zeer tevreden over de bestelling, levering en communicatie met Track-Trace code. Batterij nodig? zoek dan niet niet verder en bestel gewoon bij LaptopBatterijShop. Snelle levering en niet duur! Op naar de volgende repatatie :-)

13. desember 2025

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. Fijn om te horen dat u via onze website eenvoudig de juiste batterij heeft kunnen vinden en dat de levering, verpakking en installatie soepel zijn verlopen.

Mooi ook dat alles direct goed functioneerde en dat u tevreden bent over de communicatie en track-&-trace. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij een volgende reparatie, dan helpen we u uiteraard graag verder.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mijn X380 Yoga heeft zijn 9u…

Mijn X380 Yoga heeft zijn 9u batterijduur terug! De originele Lenovo batterij ging vanaf 9u tot 1u binnen rond 2 jaar. We gaan zien hoe de vervanger gaat presteren.

12. desember 2025

Geachte klant,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat uw X380 Yoga weer een duidelijke verbetering in batterijduur laat zien. We hopen natuurlijk dat de vervangende batterij u ook op de lange termijn goed zal blijven bevallen.

Mocht u in de toekomst vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, laat het ons gerust weten. We helpen u graag verder.

uitstekend

Levering binnen redelijke termijn.
Perfect verpakt.
Inclusief de benodigde schroevendraaierd ed.
Duidelijke uitleg.
In een woord: uitstekend!!

10. desember 2025

Geachte klant,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We zijn erg blij om te horen dat de levering op tijd was, alles goed verpakt aankwam en dat de meegeleverde tools en uitleg u goed zijn bevallen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig hebben, laat het ons gerust weten. We helpen u graag verder.

Nogmaals dank voor uw positieve woorden.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Voldoet niet, valt iedere keer uit...

Onlangs heb ik een nieuwe laptopbatterij ontvangen en deze laten installeren bij een officiële computerwinkel. Sindsdien valt de laptop echter onverwachts en zonder waarschuwing uit, terwijl de batterij nog voldoende capaciteit heeft. Dit is uiteraard erg vervelend en niet de bedoeling.

26. november 2025

Beste Cihan Ersoy,

Dank u wel dat u dit bij ons aangeeft. Het klinkt echt heel frustrerend dat uw laptop zomaar uitvalt, zeker nadat u net een nieuwe batterij hebt laten installeren. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen dat u heeft.

We hebben u inmiddels per e-mail benaderd om dit samen rustig op te lossen. Zou u uw inbox (en eventueel uw spammap) willen controleren? Zodra we uw bericht ontvangen, kijken we direct met u mee naar een passende oplossing.

We waarderen uw geduld en doen ons best om dit snel voor u recht te zetten.

Snel geleverd

Erg snel geleverd(binnen 5 werkdagen).
Product ziet er exact zelde als de originele batterij van BTO laptop.
Installeren gaat makkelijk, kwaliteit heb ik niet kunnen testen, paar dagen in bezit en zonder netstroom gewerkt, dat ging goed.
Dus so far so good.
Ik ben zeer tevreden.

28. november 2025

Hallo, Quoc Le Quy,

Bedankt voor uw fijne review! Goed om te horen dat de levering zo snel ging en dat de batterij meteen paste en zonder gedoe te installeren was.

Als u de komende tijd nog vragen heeft of iets opvalt tijdens het gebruik, stuur ons gerust een berichtje. We kijken graag even met u mee.

Veel plezier met uw laptop en nogmaals dank dat u voor ons gekozen heeft!

Groetjes,
Team laptopbatteryshop.nl

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv