Det saknades en liten detalj när lamporna levererades. Ett mejl var allt som krävdes, fick ett trevligt svar och tre dagar senare fick vi den saknade delen levererad. Lamporna hänger nu på plats och ä... Vis mer
Se hva andre synes
Efter att min första beställning aldrig kom fram av okänd anledning. Var ni snabba att skicka en ny, så att jag skulle slippa vänta. Hoppas Bring hittat den försvunna o returnerat den till er. Hälsnin... Vis mer
Lampskärmen passade inte. Jag har sänt den i retur. Hoppas att det fungerade och att pengarna kommer åter. Det hade varit bra om det funnits en returlapp i lådan. Den behövde jag ju själv rekvirer... Vis mer
Gillar verkligen dessa smarta, uppladdningsbara och lättplacerade belysningar. Magneter i lampan som fäster mot medlevererade självhäftande metallplattor. Tre olika typer av ljussken och styrka att vä... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Välkommen till Lampconcept – allt inom belysning. Här hittar du allt inom belysning, från lampor till matbordet och mysiga lampor till vardagsrummet, till roliga neonlampor för barnrummet. Varför välja oss? Snabb leverans: 1–3 vardagar med Bring eller PostNord. 100 dagars öppet köp: Prova lampan i lugn och ro hemma. Fri frakt: På alla beställningar över 899 kr. Trygg handel: Säker betalning och smidig retur.
Kontaktopplysninger
Adelgatan 21, 211 22, Malmö, Sverige
- 011-402 10 69
- info@lampconcept.se
- lampconcept.se
Har svart på 12 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bra service och snabb leverans
Bra service och snabb leverans
Hej,jag hade gjort ett misstag.
Hej,jag hade gjort ett misstag.
Hade inte kollat inne i lampskärmen.
Gick inte att använda till mina lampor, tyvärr 🫣😟
Men inte Ert fel
Bättre lycka nästa gång.
Mvh Ann-Christine

Svar fra LampConcept.se
enkelt att beställa
enkelt att beställa, snabb leverans, bra produkt
Bra hemsida med bra utbud och snabb…
Bra hemsida med bra utbud och snabb leverans
Snabb leverans.
Det var en bra produkt.
Snabb service och leverans, trevligt bemötande
Snabb service och leverans. Väldigt hjälpsamma och extra trevligt med ett uppskattande kort i paketet.
Fantastisk företag!
Fantastisk företag!
Mycket bra bemötande!
Har rekommenderat till många!
Kommer att köpa flera vackra saker hos dem !!
Hög kvalitet!
Bitte Glantz
Bra service och support!
Mycket trevlig person som svarade i…
Mycket trevlig person som svarade i telefon, tog dock lite tid innan jag kom fram. Väl där fick jag bra svar på de frågor jag hade samt goda råd som underlättade valet. Priset känns bra också.
Bra leverans bra priser fina lampor
Bra leverans bra priser fina lampor
Snygga produkter med totallösningar
Snygga produkter med totallösningar.
Fin och snabb leverans med en söt överraskning i som ger en go känsla av att man hamnat rätt.
Snabb leverans och finfina produkter!
Snabb leverans och en jättefin lampa
Snabb leverans och en jättefin lampa. Jättenöjd med köpet.
Snabbt och lätt!
Snabbt och lätt!
Det var enkelt att beställa. De informerade tydligt om att lampan var försenad.
Mycket snabba att svara på frågor.
Mycket fin lampa och enkel att hänga upp
Snabb & smidig leverans
Snabb & smidig leverans, jätte fin lampa inte monterat ännu men förhoppningsvis bra ljus också 👍
Snabb leverans, prisvärd och helt enligt förväntan!
Fin service
Bra kvalitet service priser
Bra kvalitet service priser
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.