Det saknades en liten detalj när lamporna levererades. Ett mejl var allt som krävdes, fick ett trevligt svar och tre dagar senare fick vi den saknade delen levererad. Lamporna hänger nu på plats och ä... Vis mer

Efter att min första beställning aldrig kom fram av okänd anledning. Var ni snabba att skicka en ny, så att jag skulle slippa vänta. Hoppas Bring hittat den försvunna o returnerat den till er. Hälsnin... Vis mer

Lampskärmen passade inte. Jag har sänt den i retur. Hoppas att det fungerade och att pengarna kommer åter. Det hade varit bra om det funnits en returlapp i lådan. Den behövde jag ju själv rekvirer... Vis mer

1. Lampeforretning

Välkommen till Lampconcept – allt inom belysning. Här hittar du allt inom belysning, från lampor till matbordet och mysiga lampor till vardagsrummet, till roliga neonlampor för barnrummet. Varför välja oss? Snabb leverans: 1–3 vardagar med Bring eller PostNord. 100 dagars öppet köp: Prova lampan i lugn och ro hemma. Fri frakt: På alla beställningar över 899 kr. Trygg handel: Säker betalning och smidig retur.

4,6

Enestående

Har svart på 12 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Produkterne virker ok

Produkterne virker ok, nemt og installere, leveringen gik hurtigt, men de har ikke styr på farverne. Den første ordre jeg bestilte skulle være sort, men jeg fik hvide, i stedet for at sende dem tilbage brugte jeg dem, da jeg skulle bruge flere spots bestilte jeg dem hvide, kan iførte hvad jeg fik, ja helt rigtig, jeg fik sorte, det må ugerne se at få rettet op på. Hilsen Claus

29. januar 2026

Smidig och snabb leverans

Smidig och snabb leverans! Lamporna motsvarade helt mina förväntningar trots att jag bara sett dem på LampConcepts hemsida. Jag är väldigt nöjd och kan tänka mig beställa från samma företag igen.

26. januar 2026

Laddbara belysningar, bra ljus och funktioner

Gillar verkligen dessa smarta, uppladdningsbara och lättplacerade belysningar. Magneter i lampan som fäster mot medlevererade självhäftande metallplattor. Tre olika typer av ljussken och styrka att välja mellan, bra! Lamporna har rörelsedetektor, funkar superbra. Har monterat lampor i min klädgarderob som har dragdörrar, perfekt! Även under bordskivan på köksön, ger fin mysbelysning.

25. januar 2026

Smarta laddbara lampor som lyser länge!

Jättesmarta lampor med lång livslängd efter att laddat via medföljande USB-kabel. Lätta att placera med dom medföljande metallplattorna/självhäftande mot lampans magneter på baksidan. Har tre av dessa lampor i min klädgarderob/skjutdörrar. Har även placerat två på sidorna min köksö. Toppen med superfunktion av rörelsesensorer som känner av och tänder lamporna. Går även att använda konstant belysning om man föredrar det.
Kan rekommendera dessa lampor, bra kvalitet, smäckra med tre valbara ljussken!

24. januar 2026

Fantastiskt utbud och snabb leverans.

Bra utbud och snabb leverans. Jag ville ha en hängande lampa i trappan som matchade bordslampan som jag har på min skohylla (skåp med hyllplan). Jag försöker få ett så jordnära alternativ som möjligt när jag skapar. Älskar naturen och vad den har att ge samt lugnet med dess färger. Bor i ett torp från mitten av 1800 talet (gamla delen) och vill att atmosfären inte ska se alltför ny ut. Så, när jag letade efter liknande lampa som jag hade fast som pendyl fanns inget annat alternativ än denna underbara lampa.

3. januar 2026