Svindel rett ut. Hadde abonnement en stund, men etter jeg avsluttet har jeg blitt trukket 1700,- foreløpig. Ser andre har skrivd anmeldelse på at de har blitt trukket i over 3 år. IKKE MELD DEG INN TI... Vis mer
Jeg likte veldig godt alle boxene som kom! Var alltid like spennende! Men jeg har betalt hver måned hos dere og har ikke fått en box siden mai.. jeg har sendt mail om dette og skulle få svar tilbake d... Vis mer
Er veldig fornøyd med lamourbox, like spennende hver gang å se hva man får. Det er ikke alt som gir en wow oppleve, men det trenger det heller ikke, det er nok at det gir en god følelse. Gleder meg ti... Vis mer
Veldig bra nettbutikk med super bra varer med den beste kvaliteten til en rimelig penge! Jeg er super fornøyd så langt, og kommer til å fortsette å abonnere så lenge som mulig! Også veldig god kundese... Vis mer
Karl Johans street 44, 0273, Oslo, Norge
- henriko1992@gmail.com
- lamourbox.no
Jeg ble plutselig trukket 499kr
Jeg ble plutselig trukket 499kr etter jeg avsluttet abonnementet for over to år siden. Har prøvd å kontakte dem flere ganger, hvor jeg fikk svar én gang at de skulle se på saken, uten at det ble gjort noe med. Jeg har ikke hørt noe mer etter det, selv etter enda flere henvendelser. Dette er useriøst og fryktelig frustrerende. Det er problematisk at det ikke går an å få kontakt med dem på noen annen måte enn epost når dette skjer. Ser flere har samme opplevelsen og det er ikke akseptabelt! Styr unna!
Edit: de svarte meg her om å ta kontakt på mail. Sendte enda en mail som igjen ikke har blitt besvart. Melder nå til Forbrukerrådet!

Firmaet har trekt meg for over 2000kr
Firmaet har trekt meg for over 2000kr! Altså 399,- flere ganger på RAD!!! Får aldri svar på Mail heller. Denne saken er politianmeldt og det har blitt sendt Mail til Forbrukerrådet. Har aldri vært borti et så uprofesjonelt «firma» før, burde vært ulovlig å holde på håper hele driten går konkurs. Skammelig

Kjempebra!!!
Trekker penger etter avslutta abonnement
Eg prøvde ut ein pakke for 2 år sidan, var nøgd, men tenkte at det holdt med den eine, og avslutta deretter abonnementet. No, to år etter, har eg blitt trukke to gonger (juni og august) og firmaet svarer ikkje på mail. Forventer full tilbakebetaling, og er skuffa over behandlinga.
Supre produkter
Supre produkter! Alltid spennende å få pakken!
Spennede overaskelse
Love it
Fine, gode produkter. Nytes alene eller med kjæresten. Veldig fornøyd
Veldig bra utvalg i hver box
Det har skjedd flere ganger at deler av…
Det har skjedd flere ganger at deler av innholdet ikke kom med slik de hadde informert om i forkant. Da jeg klaget den ene gangen sa de at de var tom for varen. To andre ganger fikk jeg dobbelt opp av en og samme pakke istedenfor en ny en slik det var informert om.. jeg opplever bedriften lamourbox som ustrukturert og de skaper ikke forutsigbarhet for kunden. Det gjør at gleden og den gode opplevelsen forsvinner litt. Jeg har sendt mail til lamourbox og hatt dialog med de ang noen av tingene jeg har vært missfornøyd med. Samtalene har vært helt ok - men ikke topp kundeservice slik jeg er vandt til fra de fleste andre store selskaper. Det virker som de roter og ikke har helt oversikten selv. Ellers er produktene fine og jeg har fått noe ut av de fleste boxene. Men det går mye i det samme når du har abonert på de i ett til to år. Jeg har avsluttet abonnementet for en stund tilbake da jeg ikke lenger følte jeg ble overrasket.
Plutselig trakk dem fra konto..!
Da har jeg blitt trukket 499 kr fra Lamourbox sånn helt plutselig. Har ikke hatt et abonnement der på to år, og forventer å få pengene mine tilbake fortest mulig! 😡
Alltid kjekt å få boksen i posten
Alltid kjekt å få boksen i posten! Kan gå igjen litt hva man får, men da har man en fin vennindegave å gi vekk ;)
Har hendt at jeg ikke har mottatt…
Har hendt at jeg ikke har mottatt pakke, men etter noen mailer fram og tilbake har de sendt en ny. Noe innhold som går igjen, forståelig nok når man har abonnert en stund.
Dårlig
Boksen er ikke verdt pengene, får veldig mye av det samme igjen, og kundeservice er dårlig.
Kun gode opplevelser
Blitt trukket 400kr 2 år etter Abb ble…
Blitt trukket 400kr 2 år etter Abb ble avsluttet! Har kontaktet lamourbox uten å få svar!!!

NEINEINEI!
Jeg kjøpte abonnement og avsluttet det en og samme dag for 2 år siden, og har nå 2 år senere blitt trukket 400kr ut av det blå! Jeg har sendt mail til lamourbox uten svar, men forventer å få pengene tilbakers snarest!!

IKKE KJØP
Jeg ble trekt 348kr HELE 9 ganger SAMTIDIG et år etter jeg hadde sagt opp abonnementet. Sendte Mail opptil flere ganger for flere uker siden, og har fortsatt ikke fått svar. Jeg vil ha pengene mine tilbake!
IKKE BLI MEDLEM
IKKE BLI MEDLEM! De lurer deg og tar penger selv etter du har sagt opp. Jeg var fornøyd med mitt abonnement en stund, men bestemte meg for å si opp fordi det ble mye bondage osv. Jeg sa opp i desember og ble likevel trukket for ny pakke selv om jeg sa opp inne frist. Da hadde jeg fått bekreftelse på at mitt medlemskap hadde blitt avsluttet. Jeg prøvde med på kontakt, men sendte flere e-post uten svar. Plutselig i dag blir jeg igjen trukket 400kr, ET HALVT ÅR SENERE, uten å egentlig være medlem.
Jeg fraråder sterkt å bli medlem av dette. Jeg forventer at jeg får pengene mine tilbake og at de aldri trekker noe fra mitt kort igjen. Begynner å lure på om dette er lureri.