Svindel rett ut. Hadde abonnement en stund, men etter jeg avsluttet har jeg blitt trukket 1700,- foreløpig. Ser andre har skrivd anmeldelse på at de har blitt trukket i over 3 år. IKKE MELD DEG INN TI... Vis mer
Er veldig fornøyd med lamourbox, like spennende hver gang å se hva man får. Det er ikke alt som gir en wow oppleve, men det trenger det heller ikke, det er nok at det gir en god følelse. Gleder meg ti... Vis mer
Veldig bra nettbutikk med super bra varer med den beste kvaliteten til en rimelig penge! Jeg er super fornøyd så langt, og kommer til å fortsette å abonnere så lenge som mulig! Også veldig god kundese... Vis mer
Karl Johans street 44, 0273, Oslo, Norge
- henriko1992@gmail.com
- lamourbox.no
Det var ett utvalg utfra det generelle
Det var ett utvalg utfra det generelle, men likevel veldig bra :-)
Jeg likte veldig godt alle boxene som…
Jeg likte veldig godt alle boxene som kom! Var alltid like spennende! Men jeg har betalt hver måned hos dere og har ikke fått en box siden mai.. jeg har sendt mail om dette og skulle få svar tilbake da de fant et problem som de skulle fikse. Men har ikke hørt mer etterpå og ikje fått noe box heller..
Ulikt utvalg og gode produkter.
De har trukket penger fra kontoen min uten tillatelse
Meldte meg ut for ett år siden og ble trukket 699kr for noen uker siden. Har sendt de mange e-poster uten å ha fått svar. Dette er ren svindel

Dårlig kundeservice
Har gitt tilbakemelding om å bli trukket 699kr uten bestilling. Fikk beskjed om at de skulle hjelpe meg med dette, men jeg får ikke svar på Mail. Elendig kundeservice og svindel!

Bra produktee
Fine, spennende produkter og både passe frekke overraskelser og falt i smak hos oss.
Jeg kan IKKE anbefale Lamourbox - SVINDEL!
Jeg kan IKKE anbefale Lamourbox. Jeg har i år blitt trukket 399,- og 699,- fra kontoen min - lenge etter at jeg meldte meg ut. I august sa de at de hadde tekniske problemer, noe jeg ser at de stadig opplever basert på tilbakemeldingene her inne. En kan jo tenkte at dette ikke er tilfeldig….

Klaget inn til EU Kommisjonen, useriøs aktør
Sak hos Forbrukerrådet for Europa EECC
Hei, jeg har blitt trekt 799 kroner for et abonnement som er sagt opp hos lamourbox.no, 24 November. Det er vel ulovlig å trekke noe fra en konto når abonnement er sagt opp og i tillegg man ikke får varen (Som jeg heller ikke vil ha så klart). De er varslet og de svarte 1 gang på epost at de skulle komme tilbake, men de har ignorert meg siden. Jeg har kontaktet dem 5 ganger på epost og 1 gang på instagram. Jeg har lest andre anmeldelser som sier det samme, at de ignoreres og så får de ikke pengene tilbake for en tjeneste som er avbestilt. Dette er ren svindel!

Aldri bestill noe herfra
Aldri bestill noe herfra. De lagrer kortinformasjonen din og trekker penger flere ganger lenge etter at du har avsluttet abonnementet. Et svindel i håp om at du ikke skal legge merke til at penger har blitt trukket fra konto. Jeg avsluttet abonnement i 2021. Ved første bestilling trakk de meg 200kr mer enn pris på det jeg bestilte. 10mnd etter avsluttet abonnement trakk de meg 499kr, og 1,5 år etter avsluttet abonnement trakk de meg 699kr - helt ut av det blå. Dette er en useriøs aktør som stjeler penger fra de som bestiller fra dem. Aldri bestill noe herfra. Bruk heller andre mer troverdige aktører. Jeg håper disse går konkurs snart. De klages inn til Forbrukerrådet og politianmeldes.

Svindel
Svindel, styr unna!
Jeg ble trukket 699 kr fra konto for noen dager siden, jeg har ikke bestillt noe og det ligger ikke inne noen ordre på meg på nettsiden. Jeg hadde abn for 2 år siden.
Jeg har sendt mail for å klage, de har svart at de skal sjekke opp i det, men ikke hørt noe mer.
Styr unna!

Lureri og svindel!! Styr unna
Har blitt utsatt for svindel som flere skriver!
Har skjedd tidligere at jeg ble trekt 499kr etter avsluttet abonnement men da fikk keg pengene refundert pga teknisk feil.
Nå snart 2 år etter endt abonnement ble jeg trekt 699kr og sendte Mail, fikk til svar at dem skulle undersøke dette. Har hittil sendt 5 forskjellige mails uten å få noe annet enn automatisk svar.
Lureri for alt det er verdt!

Styr unna! Trakk meg 699kr over 1 år etter oppsagt abonnement
Var abonnement og sa opp i oktober 2021, nå over 1 år etter trakk de bare 699kr fra kontoen min. Tok kontakt med de og ser jeg har fått samme svar som mange andre "vi vil se på det og komme tilbake til deg", og har ikke hørt noe siden. Sendt de flere epost etter det. Samt kontaktet de på Instagram.
Useriøst firma og anbefaler deg å styre langt unna!!
Edit: etter 5 dager med mas sendte de en mail og beklaget en teknisk feil (noe jeg ser de har brukt som unnskyldning ovenfor mange nedover på trustpilot her).

Svar fra Staengt.no
Jeg har også blitt utsatt for svindel
Jeg har også blitt utsatt for svindel. Som mange andre bestilte jeg en boks i 2021 og avsluttet abonnementet rett etter dette. Nå, ett år siden jeg avsluttet abonnementet, ble jeg trukket 699kr.
Sendte mail og fikk samme svar som mange andre, det vil si at «jeg skal undersøke saken». Svarte på mailen og spurte når jeg kan forvente svar og refererte til de andre kommentarene her på TP. Jeg har selvfølgelig ikke fått svar på det.

Useriøs kundebehandling
Jeg ble plutselig trukket 400 og 499kr etter jeg avsluttet abonnementet for lenge siden. Jeg har gjentatte ganger kontaktet dem for å få løst dette her. Jeg har kun fått svar på henvendelsen en gang. Det ble skrevet at de skulle se på saken, uten at det ble gjort noe med. Jeg har ikke hørt noe mer etter det svaret og jeg har forsøkt enda flere ganger å kontakte dem. Dette er useriøst.
Edit: Etter xantall henvendelser og en dårlig anmeldelse her fikk jeg et svar at pengene skulle overføres. Det ble kun tilbakebetalt den ene summen så fortsetter maset. Vil fortsatt ikke anbefale lamourbox pga den dårlige kundeservicen når det oppstod et problem. Dersom dette er et teknisk problem som de vet om så burde de ryddet opp i dette raskere og bedre.

Svar fra Staengt.no
Gøy måte å piffe opp hverdagen på
Veldig bra for single eller par som vil utforske, men ikke vet helt hvor de vil begynne. Får forskjellige ting i posten til en billigere penger og då får du prøvd mye variert som du ellers kanskje ikke hadde prøvd.
Rask og bra levering
Rask og bra levering, med søte kort inni❤️
Raske på å svare
Raske på å svare, veldig hjelpsomme :-)
Svindel
Helt forferdelig kundeservice. De trekker penger fra kontoen din, nekter å returnere pengene. De sender også aldri pakkene du bestiller. Når man prøver å si opp abonnementet så gjør de ikke det. Anbefaler å aldri bestille fra dem. Vurderer å klage til Forbrukerrådet for svindel, da mange har samme erfaring som meg!! Håper de blir lagt ned snart.