Al meerdere malen besteld , alles altijd goed in orde . Tijdens een vakantie in Nederland een bestelling gaan afhalen in de winkel zelf . Super vriendelijke mensen . Ik kan Lamar games alleen maar aan... Vis mer
Selskapet har svart
Geweldige site met een groot aanbod van games met prijzen waar je u tegen zegt als je een vraag hebt mailen ze vrijwel direct en wordt je vriendelijk geholpen met je vraag. De klantvriendelijkheid va... Vis mer
Selskapet har svart
Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken aan Lamargames.nl. Mijn bestelling werd met zorg verpakt en de spellen die ik ontving waren praktisch in nieuwstaat. Dit getuigt van de aandacht die ze beste... Vis mer
Selskapet har svart
Ik bestel altijd bij Lamargames als ik goedkoop, snel en goed werkende 2e hands games zoek. Van alle consoles heeft die wel wat liggen, prijspunt is echt spotgoedkoop (alsof je op een rommelmarkt sta... Vis mer
LaMar Games is er voor gamers, door gamers — én voor Warhammer-fans. Ik heb één van de grotere Warhammer-collecties in NL: 1.500+ producten uit Warhammer 40,000, Age of Sigmar, The Old World, Horus Heresy, Kill Team, Necromunda, Blood Bowl en Middle-earth (plus Citadel Colour en hobbytools). Daarnaast vind je hier Bolt Action én 50.000+ games & films (PlayStation, Xbox, Nintendo — nieuw & tweedehands — en DVD/Blu-ray). Alles is direct uit eigen voorraad. Waarom LaMar Games? Op werkdagen vóór 15:00 besteld = dezelfde dag verzonden Gratis verzending vanaf €100 Afhalen mogelijk Geen dropshipping — wat je kunt bestellen, ligt écht klaar Persoonlijk contact — je bereikt mij snel via mail, telefoon of WhatsApp; tijdens openingstijden reageer ik meestal binnen een uur (duurt het langer, dan laat ik dat meteen weten) Actief sinds 2010; dankbaar voor >2.700 klantbeoordelingen via WebwinkelKeur met overwegend 4–5 sterren Benieuwd? Bezoek lamargames.nl. Heb je vragen over een product, beschikbaarheid of je bestelling? Bel, mail of app gerust — ik help je graag verder.
Wigstraat 19, 8223EE, Lelystad, Nederland
Duidelijke site, snelle antwoorden op mails, en na bestelling wordt alles supersnel afgehandeld.
En alle producten zien er top uit!

Top website.
Spellen zijn altijd netjes en de meeste spellen zijn helemaal niet duur! Veel gameplezier voor weinig geld op deze website.

Svar fra Lamar Games
wat een top site en wat doet richard het goed naar de klanten.
ik word goed geholpen.
hier kun je voordelig en met goeie hulp iets kopen.
ga zo door!!!
groetjes paul

Svar fra Lamar Games
Super fijn contact gehad en geweldig geholpen! Prijs is ook heel goed!
Spel besteld..
Tweedehands maar in keurige staat..
Snel binnen top!
En een nieuw spel gisteren binnengekomen snel en netjes.
Blij zijn wij 😅
Wederom top!

Svar fra Lamar Games
Amazing customer support, AND in English! I bought a headset that unfortunately was broken on delivery. But LamarGames handled the issue immediately after contacting them, I sent the headset back and received a refund within days. 10/10 would deal with them again!
Hallo
Goede en snelle service en als je met hem mailt beantwoord hij ook gelijk en ben uitermate tevreden over de snelle en goede levering ik had het pakketje volgende dag al vrij op tijd in de brievenbus en mocht er iets niet goed zijn met het bestelde product dan geeft hij ook nog soort van goede garantie dikke pluim voor lamargames.nl
Met vriendelijke groet ramon 't hoen
Mijn pakket kwam te laat binnen ( was de fout van mijn post bezorger niet van de wegwinkel) maar had een mail gestuurd over dat mijn pakket er nog niet was en kreeg binnen 3 minuten een mail terug! Ben super tevreden de spellen zIen er nog geweldig uit! Ga zeker vaker spellen bestellen bij Lamar Games
Ik ben erg vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan
In 1 woord ......... Super !!!!
Mooi aanbod van spellen tegen goede prijzen. Levering was de volgende dag binnen met PostNL, helemaal prima.
Na de bestelling ben ik meteen op de hoogte gebracht over de betaling en levering.. En snel geleverd
Hele goede service, persoonlijk en snel. Zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik bij Lamar een bestelling plaats
Er was een een verkeerde spel geleverd. Die mocht ik houden en ze stuurden de dag erna de juiste op.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.