Meget at vælge imellem, flot design, god kvalitet og rimelige priser, både min datter og jeg har købt flotte jakkesæt og jakker, og vil helt sikkert komme igen en anden gang.
Jeg er utroligt glad og tilfreds med mit nye jakkesæt! Fra første øjeblik jeg iførte mig det, kunne jeg mærke kvaliteten og opmærksomheden på detaljerne. Pasformen er perfekt, og stoffet føles behagel... Vis mer
Jeg har for nylig købt et marinblåt jakkesæt på hjemmesiden, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Stoffet er simpelthen fantastisk, og pasformen er perfekt til mig. Jeg har søgt efter det idee... Vis mer
LA SUIT er stolt af at præsentere den første online shop med høj kvalitet jakkesæt til damer i specielle, unikke og tidløse design. Det skal være nemmere at få et overblik over jakkesæt til damer, og det skal være slut med at blive distraheret af alle de spændende stilarter. LA SUIT fokuserer på det feminine udtryk i kvinders garderobe, hvor design, pasform, pris og kvalitet matcher forventningerne til det feminine look.
Bærmosehøjen 5, 8380, Trige, Danmark

Svar fra LA SUIT
Så lækkert tøj... leveret hurtigt.
Da jeg havde behov for at bytte en del til en anden størrelse, var der hurtig og venlig kommunikation.
Min mand blev sendt forbi for at ombytte efter aftale, og den nye jakke var lagt klar. Så nemt og behageligt, som det kan være.

Den smukkeste blazer ever 🫶🏻🙏

Svar fra LA SUIT
Vi fik en fantastisk venlig modtagelse af Chopi , som gav en god service og som fortalte om firmaet , og vi fik god feedback på vores spørgsmål og gik derfra med et lækkert jakkesæt. Mvh Mie bundgaard

Fantastisk oplevelse hos LA Suit
Jeg havde en utrolig positiv oplevelse med LA Suit. Servicen var i top, og hun, der driver virksomheden, var yderst professionel og imødekommende. Hun gik virkelig op i at hjælpe mig med at finde præcis det, jeg søgte. Kvaliteten af tøjet er fantastisk, og det var tydeligt, at der blev lagt vægt på detaljer og håndværk. Jeg kan varmt anbefale LA Suit til alle, der ønsker en skræddersyet og professionel oplevelse. Jeg kommer helt sikkert igen!

Svar fra LA SUIT
I 2023 mødte jeg Chopi, indehaver af La Suit, og jeg blev straks imponeret over hendes passion og øje for detaljen. Hendes evne til at skabe skræddersyede jakkesæt til kvinder er enestående. Ikke alene er kvaliteten i absolut topklasse, men du har også friheden til at vælge præcis den farve og pasform, der passer dig – med mulighed for at mixe størrelser, så det sidder helt perfekt.
Mine jakkesæt fra La Suit er blevet min go-to garderobe til stort set alle lejligheder: netværksmøder, events, undervisning, oplæg og foredrag, familiefester og endda koncerter. Jeg elsker, hvordan jeg kan style dem med en skjorte og et tørklæde og stadig føle mig både professionel og unik.
Jeg anbefaler La Suit til alle kvinder, jeg møder. Chopis koncept er et fantastisk mix af kvalitet, lækkert design og personlighed, som gør, at man føler sig helt særlig i hendes jakkesæt. Det er ikke bare tøj – det er en investering i stil og selvtillid!
Venlig hilsen
Tina Nurby, Iværksætter

Svar fra LA SUIT
Lækreste oversize blazer jeg har haft, både i form af kvalitet og komfort! Den er fantastisk at have på, da man rent faktisk kan bevæge sig i den - Kan kun anbefale La Suit!

Svar fra LA SUIT
Jakkesæt med god pasform, fin kvalitet, fornuftigt prispunkt og tidløst look!
Kan styles til mange formål. Business såvel pleasure.
Stor anbefaling 🫶🏼

Svar fra LA SUIT
Jeg har købt en lækker blazerjakke hos La Suit og den er i flot og let kvalitet med en rigtig god pasform.
Skulle justeres en smule og vupti har skrædderen tid og den fixes.
Jakken vil jeg kunne bruge i mange år fremover med stor glæde.
Service hos Chopi/virksomheden er meget god og personlig, jeg fik alt det hjælp jeg skulle bruge for at finde det rigtige sæt.
Jeg kan kun anbefale at handle hos La Suit :)

Svar fra LA SUIT
Købte et jakkesæt til min hustru. Det skulle byttes på grund af en mindre fejl (den slags kan jo ske) og kundeservice hos La Suit reagerede hurtigt og sendte et nyt jakkesæt afsted (med et par gaver) inden de havde modtaget det andet retur. Der kan ikke sættes en finger på den service og ifølge min hustru er kvaliteten af jakkesættet i top

Svar fra LA SUIT
Meget lækre, feminine jakkesæt. Og så er der virkelig god service.

Svar fra LA SUIT
Så fine jakkesæt i top kvalitet. Jeg er super glad for min. I imødekommer alle mine forventninger til hvad et jakkesæt har at byde på. Alt i alt havde jeg en rigtig god købs oplevelse og vil helt klart handle hos jer igen i fremtiden
Hilsen en glad kunde

Svar fra LA SUIT
Jeg modtog et jakkesæt fra LA Suits, det har et superflot stof og dejlig farve (det grønne jakkesæt). Jeg føler mig meget professionel i jakkesættet!❤️

Svar fra LA SUIT
Jeg købte et jakkesæt fra La suit , et jakkesæt med en fantastisk pasform , man følger sig godt tilpas.
Fik en rigtig go vejledning , og historien bag .
Man følger sig meget feminin i at sættes kan dressed på forskellige moder .
Og ikke mindst fantastisk materiale ❤️
Betty

Svar fra LA SUIT
jeg kan simpelthen ikke få armene ned! Endelig har jeg fundet en skøn og lækkert blød rullekravebluse som passer til alt og den kommer endda i flere flotte farver!
Med LA SUIT får jeg mulighed for at udtrykke min individualitet og skille mig ud fra mængden.
Jeg kan vælge mellem et bredt udvalg af farver, der giver mig mulighed for at skabe et look, der er helt unikt og mit eget. Altid det perfekte match til enhver lejlighed og stil!
Jeg vil gerne understrege, at mine tanker og meninger her kommer helt fra mit hjerte og er ikke sponsoreret eller påvirket på nogen måde, hverken direkte eller indirekte

Svar fra LA SUIT
Fantastisk købsoplevelse! Modtog mine varer til tiden, og kvaliteten og pasformen er perfekt. Vil helt sikkert handle her igen!

Svar fra LA SUIT
Meget hjælpsom og venlig vejledning og betjening.
Supergod pasform på habitten.

Svar fra LA SUIT
Firmaets jakkesæt er af super kvalitet og klassiske modeller. 👌Jeg elsker mit nålestribet, og at jeg kan have min mobil i inderlommen. Det sidder super godt på kroppen. Er total fan🤩

Svar fra LA SUIT
Jeg har for nylig købt et jakkesæt fra La Suit, og jeg er virkelig imponeret over kvaliteten og stilen på dette produkt. Jakkesættet er både elegant og det passer perfekt til en række forskellige lejligheder.
Kvaliteten af stoffet er virkelig bemærkelsesværdig. Det føles behageligt at have på, og det ser også meget holdbart ud. Syningen er præcis og detaljeret, hvilket får jakkesættet til at se skræddersyet og professionelt ud. Jeg sætter pris på den omhyggelige håndværk og opmærksomhed på detaljer, der er lagt i dette jakkesæt.
Pasformen er helt perfekt. Jakken sidder flot på skuldrene og taljen, og bukserne har den rette længde. Jeg føler mig virkelig velklædt og selvsikker, når jeg bærer dette jakkesæt.
Jeg vil også gerne fremhæve den fremragende kundeservice, jeg oplevede, da jeg købte jakkesættet. Personalet var venligt og hjælpsomt og gav mig den nødvendige vejledning til at vælge den rigtige størrelse og stil.
Alt i alt er jeg meget tilfreds med mit La Suit jakkesæt. Det er et fantastisk tilføjelse til min garderobe, og jeg føler mig virkelig stilfuld, når jeg bærer det. Jeg kan varmt anbefale La Suit jakkesæt til alle, der leder efter kvalitet, stil og komfort i deres formelle beklædning.