Kullagergrossisten AB Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Beställt rc bil, snabb leverans och även varit i kontakt med supporten angående vissa uppgraderingar super proffsig support, verkligen att rekommendera

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ypperlig service,finns inte produkter på lager så ordnas det snabbt,ska tilläggas att allt finns,åtminstone det jag behöver och övrigt bra utbud. Trevligt personal som tar sig tid och lyssnar på k... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag har varit kund i många år här och alltid varit nöjd med butiken. Jag har alltid fått mina paket och aldrig haft problem med returer. Väldigt trevlig personal, bra bemötande vid frågor och bekymme... Vis mer

Selskapet har svart

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Modellbutikk
  2. Hobbybutikk

Skrevet av virksomheten

Vi är en komplett leverantör för dig som älskar RC-hobbyn och sporten. Sedan 1985 har vi hjälpt entusiaster, tävlingsförare och nybörjare att hitta rätt produkter – oavsett om det handlar om reservdelar, tillbehör eller kompletta RC-modeller. Vi erbjuder ett av Sveriges bredaste sortiment inom radiostyrda bilar, båtar, flyg och drönare. Vår styrka ligger i djup produktkunskap, snabba leveranser och personlig service som bygger på snart 40 års erfarenhet.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 57 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

25 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fullständig katastrof (härdsmälta)…

Fullständig katastrof (härdsmälta) undvik detta problematiska företag om möjligt och bespara dig oerhörda problem.
Beställde reservdelar den 5/7 väntade tålmodigt en vecka men ingeting levererades, försökte då kontakta Kullagergrossisten utan minsta framgång, de svarade inte på flera e-mail, de svarade inte i telefon, de gick under jord? Vilken beundransvärd kundservice:(

Till slut när jag kontaktat en samarbetspartner till dem så svarade de på mina mail, den 13/7 efter ca åtta dgr? Och det svaret var inte mkt att Hurra för, de frånsade sig allt ansvar omkring min förlorade försändelse trots hutlöst dyr fraktkostnad, ägaren ringde sedan upp mig privat och talade om efteråt att han spelat in samtalet?? Jag har aldrig tidigare talat med en drygare person som var nedlåtande och satt o skrattade åt kundens dilemma. Undvik detta skandalomsusade företag om möjligt och handla istället hos ett seriöst företag som tager ansvar.
ordernummer ´258894.

Om jag inte tager helt fel så sysslade ägaren Nickl#s till Kullagergrossisten tidigare med ett Norrlandsägt företag:Handla Dig##alt som bl,a krängde kikare;) även vid detta köp tillfället så spårade hela dealen ur pga falska lagersaldon,mm och hans enorma kundfientlighet även då ringde han upp kunden och ställde provocerade dumma frågor om rasism och om kunden var Full,mm. Nej Tack! Aldrig mer! Alla samtal spelas in? Han samlar in bevis.

Notera fräckheten i hans svar här nedan, han öppnar med att öppet visa kundens namn? Kan likaså nämna att efter att jag själv kontaktat Kullagergrossisten om att försändelsen kom fram öppnad efter åtta dagar så frågade jag om återköp då jag redan beställt samma delar från en konkurrent som skickade med DHL spårbart till lägre kostnad än Kullagergrossisten plockade ut, fick då ett bryskt svar om att jag först var tvungen att själv returnera försändelsen och stå för samtliga returkostnader och ligga ute med köpesumman, fram tills att Kullagergrossisten Godkänt och mottagit returen, eftersom jag inte längre litar på detta skandalomsusade företag så får det hela vara, jag sitter nu istället med dubbla uppsättningar av den beställda produkten. Aldrig mer att jag beställer något från dessa Norrlands Gökar.

14. juli 2026

Hej Frank,

Vi beklagar att leveransen tog längre tid än förväntat.

Vi vill samtidigt förtydliga några faktauppgifter för andra som läser recensionen:

Beställningen gjordes den 5 juli och skickades från vårt lager den 7 juli.
Kunden valde fraktsättet Posten Brev, vilket är ett ospårbart alternativ.
När kunden kontaktade oss besvarade vi ärendet både via e-post och telefon för att försöka hjälpa till.
Försändelsen har därefter kommit fram till kunden innan denna recension skrevs, vilket kunden själv har bekräftat för oss.

Vi har full förståelse för att en försenad leverans är frustrerande, men vi delar inte beskrivningen av hur ärendet har hanterats.

Med vänlig hälsning,

Beställt rc bil

13. juli 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ypperlig service,finns inte produkter…

Trevligt personal som tar sig tid och lyssnar på kunden.
Kommer att vara en trogen kund.
Mvh Jörgen Hansen

4. juni 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kontakt vid leverans fungerar jättebra…

Kontakt vid leverans fungerar jättebra och man får god hjälp, men när dyra bilar (4k+ och katastrofalt dåliga batterier) börjar krångla upphör kontakten och intresset för att hjälpa till.

Jag fick initialt intrycket av att de sålde kvalitetsprylar, men så är det inte. Det är Kina-standard på kvaliteten.

24. mai 2026

Svar fra Kullagergrossisten AB

Tråkigt att du känner så. Vi delar inte bilden av vare sig produkterna eller hur ärendet har hanterats.

Kullagergrossisten säljer uteslutande produkter från välkända och etablerade tillverkare inom RC-hobbyn. Många av dessa varumärken används av både tävlingsförare och entusiaster världen över och håller generellt en mycket hög kvalitet.

Om en produkt visar sig vara felaktig hjälper vi naturligtvis alltid våra kunder genom den reklamations- och garantiprocess som respektive tillverkare tillämpar. Däremot kan vi som svensk återförsäljare inte driva eller företräda en kund i rättsliga processer mot en internationell tillverkare som ni hade intentionen att göra.

Vi har under hela ärendet försökt hjälpa till inom de möjligheter vi har som återförsäljare och står fortfarande till förfogande om det finns något ytterligare vi kan bistå med inom ramen för garanti- och reklamationshanteringen.

Mvh

Toppenfirma!

Snabba leveranser och bra hantering när det strulade med beställda grejer.
Har bara positivt att säga om dem.

20. mai 2026

Snabb och hjälpsam personal

Snabb och hjälpsam personal. Rekommenderas av mig!!!

14. mai 2026

Stort tack för rekommendationen och de fina orden! 😊
Vad roligt att höra att du uppskattar vår service och personal. Varmt välkommen tillbaka!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Har gjort två beställningar med en dags…

Har gjort två beställningar med en dags mellanrum samt markerat att dom skall samskickas. Den första orden ligger kvar obehandlad den andra har fått ett spåningsnummer hos dhl. Det verkar som att man bör se över sin logistik. När företaget var i Arlöv så fungerade det utmärkt. sedan att man upptäcker efter tre dagar att första ordern inte är skickad och man påstår att ordra tas i turordning,det enklaste vore att man erkände har gjort fel vore det enda rätta svaret.

12. mai 2026

Svar fra Kullagergrossisten AB

Tack för din feedback. Vi har kontrollerat orderna och kan se att alternativet “Komplettera” tyvärr inte valdes vid beställningen, och det fanns heller ingen kommentar om samskick på ordrarna. Därför har de hanterats enligt våra ordinarie rutiner och packats i turordning. Den ena ordern var vald "Brev" som gick samma dag, den andra ordern var med DHL och inkom kl 15.42 och packades dagen efter.

Vi uppskattar ändå synpunkten och tar med oss den i vårt fortsatta förbättringsarbete.

Outstanding service

Företaget och personalen är mycket kunniga och trevliga. De har snabb service och tydliga och uttömmande svar på alla frågor. Jag kommer att använda dem i fortsättningen för allt jag behöver beställa. Helt toppen helt enkelt!!!

11. mai 2026

Svar fra Kullagergrossisten AB

Stort tack för det fantastiska omdömet! 😊
Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattar både servicen, kunskapen och bemötandet från vår personal. Vi ser fram emot att få hjälpa dig även framöver. Varmt välkommen tillbaka!

Professionella

Professionella, jag rekommenderar!

5. mai 2026

Stort tack för rekommendationen och de fina orden! 😊
Det gläder oss att du är nöjd med oss. Varmt välkommen tillbaka!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mycket bra finns Mycket av…

Mycket bra finns Mycket av reservdelarna jag behöver men
Fraktkostnad lite hög.

5. mai 2026

Svar fra Kullagergrossisten AB

Tack för ditt omdöme och roligt att höra att du hittar reservdelarna du behöver hos oss! 😊
Vi tar även till oss synpunkten kring fraktkostnaden. För mindre produkter erbjuder vi även brev som ett billigare fraktalternativ. Varmt välkommen tillbaka!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

A+ på allt vad gäller RC

Brett sortiment, underbar service, bästa personalen och en trevlig butik. Hit vänder jag mig för allt vad gäller RC!

23. april 2026

Svar fra Kullagergrossisten AB

Stort tack för de fina orden! 😊
Det betyder mycket för oss att höra att du uppskattar både sortimentet, servicen och personalen. Vi ser fram emot att få hjälpa dig även framöver!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag har varit kund i många år här och…

Väldigt trevlig personal, bra bemötande vid frågor och bekymmer. Hjälpsamma och kunniga! Rekommenderar verkligen denna butik.

Svar fra Kullagergrossisten AB

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du har varit kund hos oss under så många år! 😊
Det gläder oss att höra att du är nöjd med både servicen och bemötandet. Vi uppskattar verkligen rekommendationen och hoppas få hjälpa dig många år framöver också!

Bästa webbutiken sedan årtionden

Handlat av Kulis ända sedan nån gång i början av 2000-talet då internet fortfarande var en ny grej.
Alltid varit supernöjd.
Skämten drogs ofta att såfort vi klickade på köp i webshopen på en dator uppe i norr så ramlade paketet in i brevlådan timmen efter, och det är nästan helt sant. Hade sjukt snabba leveranser och alltid bra prissatta varor. Bra kommunikation, trevligt bemötande.
Allt gott.
Rekommenderas verkligen.
Att de nu har flytta upp till staden brevid vars man själv har flyttat ner skadar absolut inte.
Hade de bara varit återförsäljare av Tamiya hade jag inte ens behövt titta i andra webbutiker för då vore de fulländat.

Svar fra Kullagergrossisten AB

Stort tack för det fantastiska omdömet och för att du har handlat hos oss i så många år! 😊
Det betyder verkligen mycket att höra att du uppskattar både leveranserna, priserna och bemötandet. Extra roligt att vi numera finns lite närmare också! 😄
Vi tar även med oss önskemålet om Tamiya vidare. Varmt välkommen tillbaka!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Väldigt bra och snabb service

Väldigt bra och snabb service. Mycket lyhörda på vad kunden efterfrågar och hjälper gärna till att ta hem produkter som ej finns i lager.
Tycker bemötandet är över medel mot erfarenheten från andra butiker.

Svar fra Kullagergrossisten AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme! 😊
Vad roligt att höra att du uppskattar både servicen och bemötandet. Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa till och ta hem produkter som våra kunder söker. Varmt välkommen tillbaka!

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Påstår på sin hemsida att de har 4,5 i…

Påstår på sin hemsida att de har 4,5 i betyg på Trustpilot när det i själva verket är 3,5.
Debiterar 51kr i frakt när man klickat i fraktalternativ som kostar 29kr.
Otrevlig ton i svarsmail.
Efter samtal från VD som förklarat en del uppdaterar jag till en 3:a

Tack för din feedback.

Vi vill förtydliga att vårt Trustpilot-betyg uppdateras inte automatiskt. Vi ser över detta, tack för att du uppmärksammade detta.

Gällande frakten så valde du alternativet Brev som är från 29 kr. Portoavgiften styrs av varornas totala vikt. När du lade till fler varor ökade vikten, vilket gjorde att fraktkostnaden uppdaterades till 51 kr. Detta framgår i kassan vid utcheckning och betalning. Vi beklagar om denna information missades.

Vi beklagar också om du upplevt tonen i våra svar som otrevlig, det är absolut inte den upplevelse vi vill ge.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

För lite mer än ett år sedan skrev jag…

För lite mer än ett år sedan skrev jag ett väldigt bra omdöme. Nu efter flytten till Norrland upplever jag en klart försämrad service och leveranstid.
Beställde en ny Traxxas-bil på en söndag och fick dessa besked;
Onsdag:
"tyvärr så hade vi saldofel på just din färg, vi hade en demo i butiken som jag tänkt skicka men hittade då inte tillbehören till den"
"Inget misstag bara shoppen som säger att vi har men ej fysiskt
Vi har haft jätteproblem med saldofel sen vi flyttade upp allt till Umeå"
Fick bilen på fredagen så fem dagars leveranstid. Anmärkningsvärt är att de tänkt skicka en demobil, att jag inte fick besked under måndagen att färgen var slut, då hade jag bytt färg. Också en konstig sak, beställde min bil exakt samtidigt på söndagen som min kompis(satt jämte varandra) och hans skickades på måndagen och anlände på onsdagen till västra Sverige.
Inte nöjd!

så vi beställde en ny från

17. april 2026

Svar fra Kullagergrossisten AB

Tack för att du delar med dig, särskilt eftersom du tidigare varit nöjd kund.

Du har helt rätt, det här är inte en bra upplevelse. Vi borde ha informerat dig direkt om saldofelet så att du haft möjlighet att välja annan färg. För att förtydliga var det inte en demobil, utan en ny bil som varit uppackad för display i butik.

Mycket bättre innan flyrr

Saldofel mer än normalt, tar mycket längre tid än innan flytten att få saker man beställt. Slutar handla här.

13. april 2026

Hej Andreas

Tack för att du tar dig tid att lämna feedback. Vi beklagar verkligen att din upplevelse inte motsvarat förväntningarna efter vår flytt.

Vi är medvetna om att det har förekommit både saldofel och längre leveranstider under denna period, och vi arbetar aktivt med att rätta till detta så snabbt som möjligt. Flytten har inneburit stora förändringar i våra system och lagerhantering, vilket tyvärr påverkat vissa beställningar mer än vi önskat.

Det är inget vi ser lätt på, och vårt fokus just nu är att komma tillbaka till den nivå vi hade tidigare.

Om du vill ge oss en ny chans framöver hoppas vi kunna visa tydlig förbättring. Har du ett pågående ärende får du gärna kontakta oss direkt så ser vi till att hjälpa dig vidare.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Kullagergrossisten har ett enormt utbud…

Kullagergrossisten har ett enormt utbud av RC tillbehör till konkurrenskraftig prissättning, erhöll ovanligt snabba trevliga mailsvar oavsett klockslag på dygnet, en riktigt trevlig köpupplevelse med inslag av vissa rabatter;)

Efter genomfört köp kommer alltid uppgift om Tracking nummer inkl digitalt kvitto, detta är ett lysande exempel på internethandel när den är som allra Bäst;)
En stor Eloge till Hasse som gör allt för kunden och lite till. Rekommenderas!

24. februar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastiskt service av kundtjänst!

Hörde av mig till kundservice en söndag eftermiddag med en fråga eftersom jag är helt lost på ämnet kullager. Fick snabb hjälp och bra tips mycket fortare än jag ens vågat hoppas på.
Utomordentlig service på ett sätt som värmer i hjärtat, TACK!

1. februar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hjälpsamma och väldigt trevliga!

Hjälpsamma och väldigt trevliga!
Aldrig haft några problem, alltid varit tillmötesgående.
Bra sortiment och snabba leveranser!
Kul med ett företag som inriktar sig på flera olika RC märken här i Sverige.

26. januar 2026

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv