Krisskydd Anmeldelser 1 952

4,0

Enkelt å navigere på nettsiden deres til ønskede produkter. Nødrasjonsmaten både ser god ut og smaker godt i tillegg til å gi den nødvendige energi. Koster ikke så alt for mye å kjøpe det nødvend... Vis mer

Gode produkter, rask levering, hva mer kan man ønske. og ja gode priser har dere også. jeg har kjøpt radio, lommelykt og soveposeaktig for å ha i bilen. Husker ikke dato, men satt en dato litt tilbak... Vis mer

De har produkter svært mange skulle hatt hjemme. Vi er godt i gang med å bygge krise lager og flere av produktene her er på listen for å skaffe oss

Bestilte produkter som var på lager og venter fortsatt på varer etter 1 mnd. De svarer bare at det kommer men tar tid mellom Sverige og Norge. Bestiller man fra Kina kommer varer mye fortere. Ren sv... Vis mer

4,0

Bra

2k anmeldelser

Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Kjøpt og betalt vare som aldri kom.

Vare bestilt og betalt kom aldri frem i min postkasse. Flere purringer og lovnader om at vare skulle sendes på nytt, men ingenting har kommet frem til mottaker. Virker som ren svindel.

9. september 2025

Hej Tom,

Vi beklagar att din leverans inte kommit fram som förväntat. Det är självklart inte acceptabelt och inget vi tar lätt på. När försändelser inte når mottagaren utreder vi alltid ärendet tillsammans med transportören och ser till att hitta en lösning.

Vi ber dig kontakta vår kundservice igen, eller svara på den senaste kontakten, så att vi kan avsluta ärendet korrekt.

Vänliga hälsningar,
Krisskydd Sverige AB

Bestilte nødradio, men har ikke fått den

Bestilte nødradio den 28.11.25, og betalte for den, men har aldri fått den. Har mailet de flere ganger men får ikke svar.

9. januar 2026

Hej Inge,

Tak for din anmeldelse. Vi vil gerne præcisere forløbet.

Den nødradio, du har bestilt, er en bestillingsvare med længere leveringstid, hvilket tydeligt fremgår både på produktsiden og i ordrebekræftelsen.
Ordren er nu afsendt, og pakken er på vej til dig.

Vi har sendt dig en tracking-link pr. e-mail, så du kan følge leveringen, og forsendelsen forventes fremme inden for kort tid.

Hvis du ikke kan finde mailen med sporingen, er du meget velkommen til at kontakte os igen – så hjælper vi naturligvis.

Venlig hilsen,
Mette Andersen
Kriseskydd

Myggklistremerkene er bare bløff

Myggklistremerkene er bare bløff. Jeg kjøpte disse i sommer og hadde 3 merker på, men myggen satte seg like ved merket og stakk likevel. Jeg ønsket å benytte fornøyd garantien med pengene tilbake. Fikk da beskjed om at jeg måtte returnere dem til en adresse i Sverige og betale returportoen selv. Det synes jeg ikke var riktig for portoen ville bli mer enn hva merkene kostet. Da sa jeg at det var svært dårlig service og ville snakke negativt om dem i hver annonse de hadde. Fikk da som svar at dette så de som press og kom til å forfølge saken om jeg gjorde det. Så snakk om kundeservice….

1. juli 2025

SVINDEL!

SVINDEL!! Utgir seg for å være norsk butikk. Plutselig får en toll på 1/3 av prisen. Dårlige kundeservice og hjelp, produktene fremstår billige. Missvisende side hvor det er lett å gå på en økonomisk blemme, da det ikke er inkludert MVA.

20. oktober 2025

Hei,
Takk for tilbakemeldingen.

Vi vil gjerne presisere at alle priser på nettsiden vår vises uten MVA, noe som fremgår tydelig både i kjøpsvilkårene og i kassen før betaling. Dette er helt vanlig praksis for norske kunder, ettersom Norge står utenfor EU. Ved import må man derfor betale norsk MVA og eventuelt fortollingsgebyr direkte til Posten eller Tolletaten, slik som ved kjøp fra andre utenlandske nettbutikker.

Vi tar likevel tilbakemeldingen din på alvor og vil se på hvordan vi kan gjøre dette enda tydeligere fremover.

Mvh
Kriseskydd / Krisestyret.no

Forsåvidt rask levering.

Forsåvidt rask levering.
Kjøpte desse klistremerka med smilefjes på i fjor.
Festa eitt på BHen og var i skogen 10 min, sagde ned ei grein. Då eg kom heim hadde ein flått festa seg på puppen på same side som klistremerket var festa på. XD
Då hadde eg ikkje hatt flått på mange år (og dette var fjerde gong på 40 år), ironien er fin. Gjev pluss i vurdering for artig historie til framtida. :p

Det stod jo at det avviste flått og, kanskje. Vel, det gjer det då IKKJE. :)

Luktar lavendel, så ikkje kjøp om du har migrene!!
Sikkert billigare å berre kjøpe lavendel, ha planten heime, og gni på seg ved behov. Har nok same effekt.

18. juni 2024

Avbestilte varene ett minutt etter de…

Avbestilte varene ett minutt etter de var bestilt,fikk beskjed om at de ikke kunne kansellere bestillingen. Prøver nå og returnere varer men umulig. Styr unna denne nettbutikken. Svindel

9. april 2025

Hej Elisabeth!

Tak for din kommentar.

Vi vil gerne understrege, at du naturligvis altid har mulighed for at returnere varer til os. Hvis en ordre allerede er behandlet og sendt, kan den desværre ikke annulleres, men vi tilbyder altid returmuligheder i henhold til gældende regler.

Kontakt gerne vores kundeservice, så hjælper vi dig videre med din returnering.

Venlig hilsen

Sørgelig tynne plastflak

Sørgelig tynne plastflak, med kork. Skal forestille vannkanner? Biltema sine er mye bedre kvalitet! Temu slår dette! Fy, for en skam. Også ett sammentrykt førstehjelpsmappe. Første og siste handel her. 798.- bortkasta kroner!

10. april 2025

Hei Vigdis!

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding.

Vi beklager at produktene ikke levde opp til dine forventninger. Våre vannkanner og førstehjelpspakker er valgt ut for å være lette, kompakte og enkle å lagre – noe som kan gi en annen opplevelse enn for eksempel tyngre modeller. Vi tar likevel til oss all feedback og jobber kontinuerlig med å forbedre vårt sortiment.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis du ønsker hjelp med retur eller har flere spørsmål.

Vennlig hilsen
Sofie Andersson

Krisskydd er en dårlig nettbutikk

Krisskydd er en dårlig nettbutikk.
Bestilte varer i Februar,ca.18/2.2025,- men fakturaen kom fort,- og ble betalt 2/3.2025.
Har aldri hørt noe fra dem,og kommer aldri mer til å bestille noe derfra. De 399,- ser ut til å være tapt.!!
Utrolig simpelt nettsted.

18. februar 2025

Hei Brit!

Takk for at du gir oss tilbakemelding.

Vi beklager virkelig at du har hatt en dårlig opplevelse. Det er selvsagt ikke slik vi ønsker at noen av våre kunder skal føle det. Vi vil gjerne undersøke saken nærmere – det høres ut som om noe kan ha gått galt med leveringen eller kommunikasjonen.

Vennligst ta kontakt med vår kundeservice med ordrenummeret ditt, så hjelper vi deg med å finne en løsning.

Vennlig hilsen,

Kriseskydd - useriøst firma

Jeg bestilte klistremerker 6. juni og har enda ikke mottatt dem! Hver gang jeg purrer får jeg beskjed om at pakken er underveis... og de skylder på Posten.
Dette firmaet er useriøst og det oppleves som svindel!

Vigdis

24. juli 2024

1 1/2 mnd leveringstid

Bestilte mygg klistremerker 29. mai og mottok varene 09.juli. Undres over at det skal ta så lang tid med brevpost. Så blir nok ikke flere kjøp herfra.

9. juli 2024

Svindel

Svindel. Bestilte klistremerker mot mygg 3. juni 2024. Fikk raskt mail om at bestillingen var på vei. Fortsatt ikke mottatt 09. juli 24. Kundeservice gir svada svar. Ber meg sjekke om jeg har oppgitt riktig adresse. De kan dessverre ikke gi meg sporingsnummer, men de kan merkelig nok vite at pakken er forsinket.

9. juli 2024