Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Min mor og jeg besøgte showroom i Haslev ved event med minus 20%. Min mor indkøbte garn for mere end 1300 kr. Vi fik råd-og vejledning ift til garnforbrug m.m til sømandstrøje. Vi havde selv opsk... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Efter lang tids overvejelse grundet de lidt dyre priser, valgte jeg at bestille. Og det fortryder jeg ikke! Deres Cotton garn er så lækkert at hækle med. Og kundeservicen er der ikke at sætte en f... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Virkelig dårlig oplevelse. Rigtig dårlig vejledning af ekspedienten, som for det første ikke kunne få mig ud af forretningen hurtigt nok, butikken var ikke lukket, det var tæt på lukketid ja, m... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Over al forventning. Jeg ønskede en gaveæske jeg selv sammensatte og skrev derfor til dem på mail. De lavede æsken til mig med en lille rabat, sendte samme dag og jeg modtog allerede dagen efter.... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Strikketøybutikk
  2. Grossist av tråd og garn
  3. Garnbutikk

Skrevet av virksomheten

Krea Deluxe udvikler økologisk og GOTS certificeret luksusgarn i en helt unik farveskala. Den økologiske produktion giver et helt fantastisk blødt garn, og sikrer en meget høj fiberkvalitet i såvel bomuldsgarnet som uldgarnet. Med udgangspunkt i garnet skaber, vi tidløse designs med fokus på detaljer og det æstetiske udtryk. Krea Deluxe blev grundlagt i 2015 af søstrene Pia H. H. Johannesen og Heidi B. Johannesen: "Vi elsker garn og alt det fantastiske, man kan skabe ud af det via smukke designs. En passion som har fulgt os, siden vi var helt små, hvor vi lærte at hækle, strikke og sy af vores bedstemor Vi håber, vores designs kan inspirere dig, og at du bliver lige så glad for at arbejde med vores garn, som vi selv er"

Kontaktopplysninger

4,3

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Mangelfuld råd-og vejledning i showroom…

Min mor og jeg besøgte showroom i Haslev ved event med minus 20%.
Min mor indkøbte garn for mere end 1300 kr.
Vi fik råd-og vejledning ift til garnforbrug m.m til sømandstrøje. Vi havde selv opskrift med, men ønskede sweater i jeres kvalitetsgarn….
Da trøjen er færdig og behandlet efter foreskrifter, står vi med en trøje der på ingen måde svarer til den kvalitet vi kender. Min mor kører til Haslev med trøjen. Her mødes hun af personale der på ingen måder er behjælpelig, men erklærer det er min mors strikkefasthed den er gal med. Min mor er 77 år og har strikket i mere end 70 år. Der tilbydes ingen former for løsning. Derudover er der 8 nøgler garn tilbage? Det vidner om ukompetent vejledning. Så ærgeligt. En sweater der ikke ligner en sweater i god kvalitet. Så den er desværre ikke brugbar.

Ærgeligt og betyder at vi ikke kommer til at handle hos jer mere, ej heller anbefale. Og kan forstå på andre brugere at flere har haft lignende oplevelser.

10. januar 2026

Kære Tanja

Vi er meget kede af at høre, at det er jeres oplevelse af køb og besøg hos os.

Trøjen var så fint strikket, men strikkefastheden var ikke som opskriften beskrev. Vi målte den sammen i butikken, og vi husker det tydeligt, for det er så ærgerligt, når det sker, da det jo er et stort arbejde.
Strikkefastheden afgør om trøjen bliver for stor eller for lille, og i dette tilfælde betød det, at trøjen var blevet alt for stor, desværre.
Når det sker, er der desværre ikke andet at gøre, end at starte forfra, og det er aldrig en god information at overbringe.

De overskydende nøgler tager vi naturligvis gerne retur, og vi hjælper også meget gerne igen med at vejlede om, hvordan strikkefastheden rammes, så I kan få glæde af garnet.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Efter lang tids overvejelse grundet de…

Og det fortryder jeg ikke! Deres Cotton garn er så lækkert at hækle med.
Og kundeservicen er der ikke at sætte en finger på

12. mars 2026

Svar fra Krea Deluxe

Tusinde tak for de fine fine ord.
Det sætter vi stor pris på :)

Virkelig dårlig oplevelse

Virkelig dårlig oplevelse.
Rigtig dårlig vejledning af ekspedienten, som for det første ikke kunne få mig ud af forretningen hurtigt nok, butikken var ikke lukket, det var tæt på lukketid ja, men der var kunder i butikken, og døren var ikke låst.

oplevelsen med den kvindelig ældre ekspedient var rigtig dårlig, hun vejledte mig helt forkert, gav mig den forkerte rundpind til det garn, jeg købte, og da jeg kom igen næste dag for at bytte rundpinden, skældte hun mig ud over, at jeg var kommet i går på det tidspunkt, og absolut ikke kunne bytte rundpinden, da jeg havde åbnet den.
Selvfølgelig havde jeg åbnet den, ellers kunne jeg jo ikke vide, at den slet ikke passede.
Hun havde selv vejledt mig ud fra en opskrift fra Drops, som hun fandt på butikkens pc.
Virkelig dårlig oplevelse og vejledning

13. februar 2026

Kære Helle

Vi er ret sikre på, at du er kommet til at anmelde den forkerte virksomhed.

Vi har ikke en butik.
Vi har et showroom som har åbent ved særlige events.

Vi sælger kun vores egne opskrifter fra Krea Deluxe og forhandler ikke andre garnmærker eller opskrifter fra eks. Drops.

Vores firmanavn kan dog nemt forveksles med et andet firma, det har vi desværre oplevet før, og vi forstår udmærket forvirringen, hvis det skulle være årsagen.

Vi er en webbaseret butik som ligger i Haslev på Sjælland. Vores Firmanavn er Krea Deluxe / www.kreadeluxe.com

Vi håber, at du vil slette din anmeldelse, når du ser vores svar her, og rette henvendelsen mod butikken du besøgte.

Og så håber vi at det lykkes, at få den rette rundpind, og ønsker dig god fornøjelse med strikkeprojektet. Vejret indbyder til masser af timers strik :)

Heidi Bach Johannesen

Krea Deluxe
Houmannsvej 4a
4690 Haslev
www.kreadeluxe.com

Vurdert til 4 av 5 stjerner

OPDATERET: Købte et "begynderprojekt"

Købte en opskrift på et hækleprojekt beskrevet på hjemmesiden som "nem at lave og derfor et godt begynderprojekt." Desværre er opskriften ikke til at læse for begyndere, og efter adskillige forsøg, kan jeg stadig ikke følge opskriften. Ærgerligt.

OPDATERING:
Efter min første anmeldelse tog jeg kontakt til kundeservice, som hurtigt sørgede for, at en hæklekyndig medarbejder ringede mig op.
Pia gennemgik hele opskriften sammen med mig trin for trin. Hun fortalte ærligt, at der var tale om en ældre og mindre detaljeret opskrift, som hun faktisk allerede havde planer om at opdatere.

Kun en enkelt uge senere modtog jeg en fuldt opdateret opskrift – ovenikøbet suppleret af næsten en times video, der viser hele processen fra start til slut. Det var langt mere, end jeg havde forventet, og en løsning der faktisk gør opskriften til et reelt begynderprojekt.

Jeg ender på 4 stjerner, fordi oplevelsen startede skuffende med en opskrift, der ikke levede op til beskrivelsen som begynderprojekt. Til gengæld leverede kundeservice en ekstraordinær indsats som jeg virkelig værdsætter.

29. januar 2026

Hej Trine

Det er vi super kede af at høre.

Vi gør os meget umage med at udvikle vores opskrifter med tekst, diagrammer, billeder og videoer.

Vi har desuden en fantastisk support, som altid gerne vil hjælpe.
Du kan nemt få fat I os ved enten at maile dit spørgsmål til info@kreadeluxe.com eller ringe til os på 22 11 77 74.

Vi hører meget gerne fra dig og hjælper dig videre.

Kvalitet 👍

Blev meget positiv overrasket over den fine indpakning af det bestilte hæklekit Naomi og vennerne, og den fine hilsen.
Emmer bare af god kvalitet 👍

25. januar 2026

Over al forventning.

Det hele var pakket så flot ind med silkepapir, håndskrevne kort og sløjfer.

12. desember 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Skuffet

Har altid været glad for jeres varer, og det er jeg stadig👍
Men idag skulle jeg åbne adventskalenderen fra jer og det var noget af en skuffelse,- den indeholdt et hæklekit med en pude (der fylder 80 procent af æsken), og lidt garn og den har absolut intet med jul at gøre. En advent kalender er i min verden 4 pakker, denne er “bare” en stor pakke med pude og garn som overhovedet ikke giver den julestemning som man forventer sig af en kalender.
Nu er den pakket op,- intet juleri overhovedet og en pakke der vil kunne sælges hele året uden at der er et tema til den. -det var så den “adventskalender”….desværre

30. november 2025

Kære Susanne

Det er vi kede af at høre. Vi gør os meget umage med at udvikle vores adventskalender.
Nogle år er det 4 gaver/projekter, andre år er det 1 projekt opdelt i 4 dele. Det beskriver vi nøje i produktbeskrivelsen, og giver flere hints til hvad projektet er, så man har en ide om, hvad der venter. Dog uden at afsløre præcis hvad man skal lave :)

Du er altid velkommen til at returnere din adventskalender. Der er ligesom på alle andre køb fra www.kreadeluxe.com fuld returret i 100 dage.

Vi håber, at du fremover igen vil glæde dig til at modtage pakker fra os.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Kreative dage i Fredericia

Var på messe i Rødover, hvor jeg mødte Krea Deluxe utrolig flotte stand første gang. Købte ikke noget, hvilket jeg fortrød. Da jeg selv skulle på messe, med min egen forretning på Kreative Dage i Fredericia, blev jeg rigtig glad da jeg fandt ud af Krea Deluxe også ville være at finde der. Så da jeg torsdag aften selv var færdig med at sætte stand op, gik jeg over til deres stand, spurgte om jeg måtte komme ind og kikke, og nej det måtte jeg bestemt ikke. Dette respekterede jeg, da jeg naturligvis forstod de var i fuld gang med at arbejde. Lørdag morgen før åbningstid, gik jeg igen over til deres stand. Denne gang gik jeg ind uden at spørge. Kikkede på deres flotte stand og besluttede mig for hvad jeg ville købe senere på dagen. Jeg havde dog et spørgsmål og gik til disken og sagde "jeg kan godt se du arbejder og fortsæt endelig, men må jeg stille et enkelt spørgsmål" igen fik jeg et surt svar, at det havde hun bestemt ikke tid til, for jeg kunne vel se hun var ved at gøre klar og jeg i øvrigt kom uden for åbningstid.... Svarede at jeg syntes de var meget lidt imødekommende. Undre mig i den grad over at der er så lidt kollegial følelse. Vi har begge en stand på messen og har jo ikke bare mulighed for at handle på samme måde, som almindelig gæster. Kan kun sige at sådan behandler jeg absolut ikke mine potentielle kunder. Heldigvis var andre noget mere imødekommende også uden for åbningstid.
Hilsen Lotte

18. oktober 2025

Svar fra Krea Deluxe

Tak for roserne for vores stand på messer.

Det kræver meget tid og planlægning at bygge en 100 m2 butik op på så kort tid. Det er et kæmpe arbejde, og vi udnytter hvert eneste minut, så standen står indbydende, er fyldt op med varer, er trimmet, tyverisikret og klar til åbning kl. 9.00 hver dag.

At vi på den baggrund kan virke travle og optagede på vores egen stand inden åbningstid, kan vi kun give dig ret i. Det har vi. Vi gør os umage, og knokler for at blive klar til kunderne, så de får den bedst mulige oplevelse, når messen åbner.

Din oplevelse af at modtage et surt svar fra vores kollega, deler vi ikke. Tværtimod.
Vi husker tydeligt situationen. Vores oplevelse af den situation er betydeligt anderledes, end det der udlægges her. Vi kommer ikke til at gå ind i en diskussion eller dele yderligere omkring dette på Trustpilot.
Det bør være en dialog, vi kan have ”kollega-til-kollega”, og ikke via anmeldelser af hinandens forretning her på Trustpilot.

Workshop/besøg

Mega hyggeligt event der blev holdt i dag🇩🇰🫶🏼
Første gang jeg besøgte forretningen i Haslev
Super lækker biks og absolut ikke sidste gang vi tager turen til dem☺️super sød betjening 😌

20. september 2025

Svar fra Krea Deluxe

Tusinde tak for dit besøg hos os, og for de fine fine ord.
VI håber ses til næste event igen

5 stjerner herfra 😃

Nem og overskuelig hjemmeside.
Hurtig levering.
Der var et personligt kort med i pakken, med teksten "God sommer Thomas" 😁
Fint pakket ind, og vejledning med i pakken. Havde bestilt garn, som er en gave til min svigerinde.
5 stjerner herfra 😉

9. juli 2025

Kære Thomas

Tusinde tak for din fine anmeldelse.
Vi håber din svigermor blev glad for din gave :)

Krea Deluxe

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ikke mindre end fantastisk.

Ikke mindre end fantastisk.
Bestilte hækle Kit. Pakken kom hurtigt med kode til at download opskriften. På en eller anden måde driller det mig i første omgang. Ligeledes driller link til hjælpe videoerne.
2 gange har jeg sendt en mail til Krea Deluxe (fordi jeg ikke kunne finde ud af tingene). Hver gang er der meget hurtigt kommet en hjælpsom og yderst venlig mail tilbage, med alt den hjælp man kan ønske sig.

Det er simpelthen fantastisk!

22. januar 2025

Svar fra Krea Deluxe

Tusinde tak for de fine stjerner, du har sendt vores vej.
Det er dejligt at høre, at du har fået den rette hjælpe fra os, når teknikken driller.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har handlet ved Krea Delux mange…

Jeg har handlet ved Krea Delux mange gange. Jeg bliver typisk lokket af deres tilbud 🙈 Garnet er lækkert og noget af den bedste kvalitet jeg har prøvet. Opskrifterne er veludførte og detaljerede og resultatet er smukt. Kundeservicen er i top. 🫶🏻

27. november 2024

Svar fra Krea Deluxe

Tak for den flotte anmeldelse af Krea Deluxe.
Det sætter vi meget stor pris på, og glæder os over at du er glad for både opskrifter, garn og kundeservice.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er helt blæst bagover af jeres…

Jeg er helt blæst bagover af jeres produkter og opskrifter.
Jeg købte i julen 2023 bogen med klassisk julepynt og mit største juleønske for 2024 var klassisk julepynt 2 (som jeg også fik).
Jeg bestille garn inden jul, og da i slog en sekser for mig ved pakningen af mine varer, modtog jeg en hækle opskrift og masser af garn til det.
Hold nu op, det var en glad modtager af den pakke🥰👏🏼👏🏼
Ros til jeres hækleopskrifter, jeg har hæklet mange af dem, og de fungerer bare.
Jeg hæklede julehjerter med samme garn og hæklenål, men med jeres opskrif og med en anden opskrift(som ikke var jeres), resultatet talte for sig selv…jeg holder mig fremover kun til jeres opskrift.
Tak for jer!
Glæder mig til at se hvad I finder på af nye ting fremover.

18. desember 2024

Svar fra Krea Deluxe

Tusinde tak for de flotte flotte ord.
Det varmer så meget og vi sætter stor pris på at du tog dig tid til at sende alt det gode vores vej.
Vi lover at finde på nye spændende ting : )

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Så kunne jeg ikke længere modstå at…

Så kunne jeg ikke længere modstå at bestille sættet med Hr og fru hare. Jeg bestilte 11/1 og jeg kunne allerede hente pakken i dag. Jeg glæder mig så meget til at komme i gang med det.

14. januar 2025

Svar fra Krea Deluxe

Tak for de flotte stjerner.

Hr & Fru Hare er også bare alt for søde, og vi ønsker dig god fornøjelse med at hækle dem.

Er der noget der driller undervejs, så hjælper vi gerne.

Kan kun oprigtigt anbefale Krea Deluxe

Jeg faldt over jeres lækre garn tilbage i 2017, hvor min ældste datter var baby og jeg ville lave nogle bamser til hende af godt kvalitets garn . Siden da har jeg været trofast kunde og har kun de absolut bedste oplevelser med jer og jeres garn. Det bliver pænt hurtigt leveret, opstår der en problematik så er I også gode til at løse denne. Ringer man til jer fordi man ønsker at se nogle specifikke farver ved siden af hinanden så er I også klar på at hjælpe. Jeg elsker jeres ikke kradsede uld, jeres lækre silk mohair og ja alle jeres smukke opskrifter. Jeg forsætter med at købe jeres lækre produkter 🤩

7. oktober 2024

Svar fra Krea Deluxe

Tusinde tak for de fine ord.

Du har jo næsten været med os hele vejen, hvor er det bare dejligt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Den hyggeligste og lækreste…

Den hyggeligste og lækreste adventskalenderer. Det er ikke den første jeg har købt og heller ikke den sidste. Super lækker kvalitet!

1. desember 2024

Svar fra Krea Deluxe

Tusinde tak for de mange fine stjerner.
Hvor er det dejligt at høre, at du blev glad for adventskalenderen. Tak for de fine ord.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En fantastisk butik og skønne Garner

En fantastisk butik og skønne Garner, personalet er hjælpsom, hvis man har problemer med ens strikketøj eller hæklerier❤️👍🏼

11. desember 2024

Svar fra Krea Deluxe

Tusinde tak for de fine ord. Vi glæder os til at du kigger forbi igen : )

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altid gode opskrifter og kvalitets…

Altid gode opskrifter og kvalitets garn. Alt er lækkert pakket ind, så det er en dejlig lille gave til mig selv, når pakken kommer. 🥰📦🎁

9. desember 2024

Svar fra Krea Deluxe

Tak for alle de fine stjerner, du har sendt vores vej og for alle de fine ord :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Krea Deluxe er altid klar både ved…

Krea Deluxe er altid klar både ved telefonen, i butikken og på tasterne, til at hjælpe med at finde det rigtige garn, eller hjælpe med en opskrift.

6. januar 2025

Svar fra Krea Deluxe

Tusinde tak for den fine anbefaling og for alle de flotte ord

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv