Super nemt og hurtigt. kom til at betale dobbelt op, men Garnlig var super hurtig til at svarer min mail og sende tilbage.
Hurtig levering. Garn af rigtig god kvalitet. Jeg har købt garnkit og opskrifter og man skal ikke være bange for at løbe tør for noget. Er lige blevet færdig med sækkenisse og pottenisserne og det e... Vis mer
Fantastisk hjemmeside med smukke mønstre og meget andet.. Meget let at finde rundt i. Helt klart anbefales værdigt.
Hos Garnlig kan hækle-entusiaster sælge deres hækleopskrifter, hvilket betyder at Garnlig har et kæmpe udvalg af danske hækleopskrifter!
Boyesgade 30, 1., 8800, Viborg, Danmark
- info@garnlig.dk
- garnlig.dk
Super nemt og hurtigt, god service
Super god hjemmeside
Super god hjemmeside. Rigtig god både at handle fra og være sælger fra. Kan varmt anbefale at være en del af den hækle community.
Super god service sender ligeså…
Super god service sender ligeså opdateringer til opskrifter selvom det længe siden man har hentet/købt en opskrift
Jeg er ret træt af at de bliver ved med…
Jeg er ret træt af at de bliver ved med at sende mail ang bedømmelse.
Irriterende mange mails
Fin nok hjemmeside, men irriterende mange mails. Jeg købte 1 hækleopskrift, men har i alt modtaget 7 mails omkring denne ene opskrift på under en uge, som har været ligegyldig spam. Ville ikke købe opskrifter gennem denne side igen.
Skønt sted med og mange dejlige købe og…
Skønt sted med og mange dejlige købe og gratis opskrifter 🥰
Gode opskrifter på hæklet børnetrøjer…
Gode opskrifter på hæklet børnetrøjer og hækle ting til børn. Kan varm anbefale Garnlig.
Nemt og hurtig levering
fin og hurtig service