Kraes  Anmeldelser 251

4,9

Fantastisk service -flotte vare/tøj - smuk indpakning -smilende venlig personale - kan klart anbefale KRÆS i Nørregade Aalborg (indehaver Heidi) De kan klare enhver kunde med smag og styling. De gør... Vis mer

En af det bedste tøjbutikker jeg kender 🥰 Det sødeste personale, som er så hjælpsomme! De laver nogle virkelig gode lives på Instagram, hvor man kan blive inspireret til hvordan tøjet kan bruges... Vis mer

Jeg har haft mit første besøg hos Kræs, og det bliver ikke sidste gang. Jeg havde tøjkrise op til min lillesøsters konfirmation, og blev virkelig reddet af den sødeste medarbejder, der hjalp mig.

Skriver sjældent anmeldelser, men når man får så god kundeservice, bliver jeg nødt til at gøre det. Købte to julegaver til min mor også skrev Kræs pludselig og spurgte om jeg ville have det pak... Vis mer

1. Dameklesbutikk

Hos KRÆS kan du finde brands som Cabana Living, Ivy Cph, Gossia, Imperial, Levete Room, Pieszak, Continue, La Rouge, Black Colour, Amaze Cph, Coster Cph, Nümph m.fl. Oplev personlig styling i hjertet af Aalborg. Imens du prøver tøj serverer vi en kop frisk brygget kaffe i behagelige omgivelser og hjælper gerne med at finde et outfit som passer til lige præcis dig! Det er meget vigtigt for os, at vi ikke "KUN" bliver en modebutik, men en livsstilsbutik, hvor vi tror på oplevelse, indlevelse og nærhed, personlighed og hjertet på rette sted i forhold til både kunder, samarbejdspartnere og ansatte

4,9

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Kraes har nogle gode varer

Kraes har nogle gode varer, hjemmeside er fin, levering af vare har været i top

30. august 2025

Svar fra Kraes

Godaften Agnete, tak for de fine stjerner, dejligt at du har taget dig tid til at skrive denne anmeldelse - det sætter vi stor pris på. Kærlig hilsen Heidi

Fantastisk kundeservice

Fra start til slut blev min ordre håndteret perfekt. Hjemmesiden var nem at navigere rundt på, produktet svarede til billederne, og leveringen var hurtigere end forventet. Jeg kontaktede kundeservice, og de var fantastiske – hurtige svar, praktiske råd og en problemfri ombytning, der fik mig til at føle mig værdsat som kunde. Pasform og kvalitet er fremragende. Jeg kan kun anbefale denne shop til alle, der leder efter en pålidelig, kundefokuseret butik.

5. september 2025

Svar fra Kraes

Kære Stepanka, mange tak for din flotte anmeldes af os, det gør os virklige glade og stolte - så dejligt du vil dele det herinde. Kærlig hilsen Heidi

Jeg forelskede mig i en smuk kjole og den blev min!

Jeg forelskede mig i en smuk kjole, som Heidi viste i en story, men havde ikke lige lejlighed til at komme til Aalborg. Jeg har handlet hos Kræs mange gange, så jeg skrev til de søde Kræs-piger og spurgte om størrelsen. Der kom hurtigt et svar tilbage og vupti var kjolen bestilt. Og størrelsen var helt perfekt, da jeg fik den smukke kjole på.
Som altid var der en hyggelig håndskrevet hilsen i pakken, da jeg modtog den.
Jeg kan på det varmeste anbefale Kræs, en fantastisk butik med det sødeste og mest hjælpsomme personale.

22. august 2025

Kære Lene
Hvor bliver vi glade for at høre om din oplevelse 😍 Tusind tak for at støtte vores univers ❤️ Vi glæder os til at hjælpe dig en anden god gang! God weekend 🥰

Skønneste butik i Aalborg

Altid en personlig og meget imødekommende service😍😍 Skøn og hyggelig stemning i butikken og det sødeste personale♥️ Rigtig god inspiration til styles og sammensætning fra personalet🤩🤩

21. august 2025

Kære Henriette
Tusind tak for din fine anmeldelse ❤️ Vi kan da ikke andet end at få et smil på læben 🥰 Vi glæder os til at byde dig indenfor igen.
God weekend ❤️

Super go’ service

10. juli 2025

Kære Dorte
Tusind tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi ønsker dig en dejlig sommer 😁

Hjælpsom med at vende med at sende

Hjælpsom med at vende med at sende, da jeg var på ferie.
Sød personlig hilsen 🤩

7. juli 2025

Kære Jytte
Tusind tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi håber, at du har haft en skøn ferie 😁

Jeg har været igennem et kæmpe vægttab…

Jeg har været igennem et kæmpe vægttab - 136 kg ➡️77 kg og i alt den tid har jeg fulgt Kraes på Facebook og havde glædet mig meget til at handle mit første sæt nye tøj I en “alm” butik.
Jeg var ikke i tvivl om det skulle være i kraes og jeg må sige de indfriede mit ønske. Nu glæder jeg mig bare til at få handlet mere 🇩🇰
Personalet er bare så søde og de er så gode til at kombinere tøj så det passer med flere dele.

9. juli 2025

Kære Heidi
Tusind tak for dine rosende ord! Vi er SÅ glade for, at du valgte at besøge vores butik ❤️ Tak for at følge med på sociale medier! Vi ønsker dig en dejlig sommer 😍 Vi glæder os til at se dig igen.

Fantastisk service og god stil

Fantastisk service og god stil

2. juli 2025

Svar fra Kraes

hej Mona, hvor er du sød, tak for anmeldelse, vi er glade for at du har taget dig tid til at anmelde os:-))
Ha en skøn sommer og på glædeligt gensyn.
Kh Heidi

Super lækker butik med et bredt udvalg

Rigtig sød og kompetent betjening og vejledning. Super lækkert og smart tøj. Flot og indbydende butik og fin webshop.

29. juni 2025

Svar fra Kraes

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord. Vi glæder os til at byde dig indenfor igen 😍

De er altid hjælpsomme og imødekommende.

De er altid hjælpsomme og imødekommende .
Man bliver mødt med et smil, og det er okay man bare kigger😄
Har et godt udvalg af basis tøj og til festbrug.

28. juni 2025

Kære Lone
Tak for at tage dig tid til at skrive sådan en fin anmeldelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen 😍

Kanon service

Kanon service, god kvalitet i tøj. Og søde piger bag disken ..

24. juni 2025

Kære Inge
Tusind tak for dine 5 stjerner. Dem sætter vi stor pris på. Vi glæder os til at byde dig velkommen ❤️ God sommer.

Fantastisk butik

Skøn betjening og butik. Jeg kan anbefale Kræes.

24. juni 2025

Kære Karin.
Tusind tak for dine fine ord 🙏 Vi glæder os til at byde dig velkommen igen. God sommer.

Hurtig levering

Fine varer, godt websted og hurtig levering. Købt her nogle gange, altid uproblematisk 😊

19. juni 2025

Svar fra Kraes

Kære Janne, tak for din fine anmeldelse, den sætter vi enormt stor pris på - vi ønsker en god weekend herfra samt en god sommer:-) Kh Heidi

Bedste service

Jeg har bare fået den bedste service hos Kræs. Så søde piger. Her handler jeg helt sikkert igen.

18. juni 2025

Svar fra Kraes

Godmorgen Lene, tusind tak for din tid herinde og dejligt vi har gjort t godt indtryk:-)) Ha en skøn sommer. Kh Heidi

Super dejlig butik

Altid lækkert tøj gode poser og super service .. lam varmt anbefale og handel her

26. mai 2025

Tak Lene, tak for din tilkendegivelse herinde og din opbakning. Kh Heidi

Har handlet hos KRÆS flere gange

Har handlet hos KRÆS flere gange. Hurtig levering og lækkert tøj. Giver hermed min bedste anbefaling.

29. mai 2025

Svar fra Kraes

Godaften Monika, mange tak for din anmeldelse, det betyder meget for os, ligeledes din støtte til vores univers. Kh Heidi