Hej Pil
Vi er dedikerede i at skabe en så god købsoplevelse som overhovedet muligt, hvorfor kunder som oftest modtager ordrer indenfor 1-2 hverdage. Skulle vi begå fejl, lægger vi os fladt ned og erkender at vi ikke har været gode nok. Vi lærer af processen og sørger for ikke at begå samme fejl igen.
I dit tilfælde skriver du til os at du ikke har modtaget din ordre. Vi kontakter straks GLS, som fortæller os at de både har sendt notifikation ud på mail og via SMS. Dette fortæller GLS samtidig dig.
GLS informerer os om at du IKKE har afhentet din pakke, hvorfor den er tilbagesendt til os. Du skriver at du ønsker at få refunderet dine penge, hvilket vi straks tilbyder dig. Ved dit køb har du modtaget gratis fragt, hvilket betyder at du vil opnå fuld tilbagebetaling. Vi har betalt fragten!
Nu ønsker du i stedet pludselig at vi igen sender til dig, og endnu engang betaler fragten, til trods for at GLS informerer både os og dig om at du bærer ansvaret for ikke at have afhentet din pakke.
Du truer med at stille sagen for forbrugerstyrelsen, for at opnå at vi måske lægger os ned i frygt for en dårlig anmeldelse. Du skal være meget velkommen til at tage sagen til forbrugerstyrelsen, da vi dermed fuldt vil få belyst hvem som bærer ansvaret.
Som skrevet indledningsvis, er det til fordel for os selv at erkende fejl, da vi dermed fremadrettet vil kunne optimere vores kunders tilfredshed, men når en kunde bærer fejlen, og samtidig forsøger at true sig til at få ret, så trækker vi en linie.
Dette både til fordel for mindre virksomheder, men samtidig til fordel for kunder som bliver dårligt behandlet, og som reelt har en sag!
Du er samtidig meget velkommen til at lægge den fulde mailkorrespondance med vores kunderservice frem til frit skue, hvor det så er op til den enkelte person at bedømme om vi lever op til vores ansvar, samt om tonen i vores svar er "flabet".
Mvh
Kasper Nielsen