Ik had per ongeluk een motor-vignet gekocht in plaats van een auto-vignet, daarna heb ik alsnog een auto-vignet gekocht en daarom was er twee keer betaald voor het zelfde kenteken. Ik heb dat via... Vis mer
Selskapet har svart
Zeer snel handelen en bevestiging terug . Dag voor vertrek spoed aanvraag gedaan voor 20:00. 24 uur later het document per Franse mail binnen en sticker word opgestuurd Alles eenvoudig in te vu... Vis mer
Ik had een vignet gekocht en afgerekend. Daarna bedacht ik dat ik er 1 voor oostenrijk vergeten was dus nog eens door het proces. Afgerekend. Zelf niet goed opgeket maar het eerste vignet is er weer... Vis mer
Om een sticker of ticket te bestellen op deze site ging heel goed, wij werden goed op de hoogte gehouden van de bestelling en zal zeker in de toekomst hier weer terugkomen om weer zaken te doen. Dus a... Vis mer
Selskapet har svart
Bij KoopJouwVignet.nl vraag je eenvoudig en snel een vignet aan voor jouw autoreis door Europa! We bieden vignetten aan voor o.a. Frankrijk, Oostenrijk en Slovenië. Bestel je voor 22:00 uur? Dan is je vignet dezelfde dag nog geldig! Bij KoopJouwVignet.nl profiteer je van Nederlandse service, tal van betaalmethoden en een eenvoudige aanvraagprocedure. Zo kan jij zorgeloos op reis.
Krachtighuizerkern 18, 3881 PL, Putten, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede service👍
Zal wel fijn zijn als zij snel bereikbaar kunnen zijn.eerst hadden zij opties 💬 chat optie dat is niet mogelijk helaas.Maar voor de rest prima 👌
Kan altijd Beter tuurlijk 😊
Niet alleen met de creditcard maar ook met de gewone bankkaart
Eea vlot besteld via de website alles werd duidelijk vermeld geen misverstanden , betaald en direct in je mailbox de factuur....
Ik heb drie van Jette aangevraagd twee gingen super goed Ik wacht nog steeds op een wel de factuur binnen gehad

Svar fra KoopJouwVignet.nl
Na kleine misverstand met bestellen
Heeft het bedrijf het goed en netjes opgelost bedankt daar voor
Te laat geleverd, zonder enige communicatie! Daardoor (lokaal, nogmaals) dubbel betaald. Wat een waardeloze communicatie. Contact gezocht, probleem (communicatie) netjes aangekaart. Vervolgens geen refund krijgen omdat je kritisch bent. Je verschuilen achter de Sloveense autoriteiten vind ik erg slap als dit je businessmodel is.
Zonder communicatie weet geen klant waar hij aan toe is, wel belangrijk met stapelende boetes tot > € 800. Hierdoor dus onnodig dubbele (spoed)kosten gemaakt. Erg jammer.

Svar fra KoopJouwVignet.nl
Vreselijk, niet bestellen hier. Je vraagt een spoedlevering, maar je moet er zelf nog een keer achteraan. Veel te duur ook. Volgende keer haal ik gewoon een vignet bij een tankstation.

Svar fra KoopJouwVignet.nl
Snel en duidelijk geregeld!
De online aankoop verliep soepel en zonder problemen. Geen gedoe of onverwachte stappen, alles was overzichtelijk. Na betaling ontvingen we direct een duidelijke bevestiging en factuur. Ideaal geregeld voor wie snel een vignet of tolproduct nodig heeft!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.