Nadat ik belangstelling had getoond , werd direct contact opgenomen. Na de offerte geaccodeerd te hebben , een afspraak gemaakt voor de levering. Ik kon een datum opgeven en deze werd gehonoreerd.... Vis mer

Snel, komt afspraken na, veilig, prettige transport medewerker. Deed precies wat we vroegen, was geen makkelijke plek voor hem maar heel rustige en secuur zette hij de container op de gewenste plek!Sc... Vis mer

Ik heb het contact als heel prettig ervaren. Niet opdringerig, mee willen denken en op een fijne manier contact zoeken waarbij er naar de stand van zaken werd gevraagd.

1. Containerleverandør
  2. Containerterminal
  3. Metallbehandling
  4. Utleielager

Het team van BD containers staat voor ruim 30 jaar ervaring in de verkoop en verhuur van nieuwe en gebruikte containers. Onze containers zijn onder andere geschikt voor opslag, transport en accommodatie. Onze manier van werken wordt gekarakteriseerd door een continu streven naar vernieuwing en het leveren van de beste service en kwaliteit tegen de beste prijs. Vrijwel elk type is uit voorraad leverbaar: zee- en opslagcontainers, koel- en cabin containers, DNV offshore containers. Vanaf onze locaties in Amsterdam en Rotterdam kunnen wij onze klanten snel voorzien van containers.

4,7

Enestående

Goed bedrijf

Nadat ik belangstelling had getoond , werd direct contact opgenomen.
Na de offerte geaccodeerd te hebben , een afspraak gemaakt voor de levering. Ik kon een datum opgeven en deze werd gehonoreerd. De levering was top.

20. april 2026

Topservice en super flexibele levering

Zeer tevreden over de levering van de zeecontainer! Het contact verliep van begin tot eind top: snel, vriendelijk en duidelijk. Vooral de flexibiliteit rondom het leveren was echt mega top. Er werd goed meegedacht en afspraken werden perfect nagekomen. Absoluut een aanrader!

13. april 2026

Svar fra BD Containers B.V.

Wat een mooi compliment Menuga! We doen ons best om alles zo soepel en flexibel mogelijk te laten verlopen, dus geweldig dat je dat zo hebt ervaren.

Makkelijke en snelle communicatie

Makkelijke en snelle communicatie.
Het product voldoet aan de verwachtingen. Een gebruikte 20FT container, geen lekkage en duidelijk zichtbaar dat een nieuwe plaat hout is geplaatst mogelijk op basis van een defect. Super!

8. april 2026

Alles dik in orde!

Duidelijk, snel, vriendelijk en alles volgens afspraak. Goede ervaring vanaf het eerste contact tot en met de aflevering. Bovendien een erg nette container. Erg tevreden over BD Containers.

Erik, particuliere klant.

3. april 2026

Svar fra BD Containers B.V.

Hartelijk dank voor je mooie woorden en het delen van je ervaring, Erik!

Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we uiteraard graag weer voor je klaar.

Goede vriendelijke service

Goede vriendelijke service, snel geregeld!

1. april 2026

Svar fra BD Containers B.V.

Bedankt voor de review Jes, leuk dat wij een container voor u mochten leveren!

Goed geregeld strak gepland, fijne communicatie en scherpe prijs.

Alles werd goed geregeld, de planning wordt goed doorgegeven en eventuele wijzigingen zullen altijd gecommuniceerd worden. Een fijn mailtje vlak voor levering en na de levering maken het helemaal af.
Vriendelijke mensen en een goede prijs, ik ben tevreden!

31. mars 2026

Svar fra BD Containers B.V.

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review!

Bedankt voor het vertrouwen en de prettige samenwerking. We staan graag weer voor u klaar in de toekomst! 💪

4 containers

Vrijdag gebeld voor 4 containers en maandag al geleverd. Super service.
Ook bij aflevering op de exacte plek neer gezet!
Blij mee.

30. mars 2026

Contact is prettig

Contact is prettig. Goede afspraken, nette container. Keurig gebracht en opgehaald.

25. mars 2026

Beste Ilse

Fijn om te horen dat alles naar wens was en dat je tevreden bent over het contact en de service. Daar doen we het voor! Hopelijk tot een volgende keer! 🚛✨

Fijn geholpen

vanaf het begin t/m de aflevering heel fijn geholpen.
Ik zal jullie zeker aanbevelen.

24. mars 2026

Ik ben zeer tevreden over de service

Ik ben zeer tevreden over de service. De container heb ik voor een goede prijs gekregen en hij werd snel geleverd. De chauffeur was erg vriendelijk en heeft de container vakkundig en netjes op de juiste plek neergezet. Alles verliep soepel en professioneel. Zeker een aanrader!

2. mars 2026

Svar fra BD Containers B.V.

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, Qwerty.
Wij waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs, de snelle levering en de service van onze chauffeur.

Graag staan wij ook in de toekomst weer voor u klaar.