1. Plakatbutikk
  2. Kunstforhandler
  3. Leverandør av trerammer

Konvei forhandler unikke kvalitetsplakater og rammer i dansk kvalitet og design.

4,4

Enestående

Topklasse!

Konvei tilbyder smukke, danskproducerede rammer og plakater. Overskueligt udvalg, men på alle måder tilstrækkeligt.
Og så yder de en brandgod; hurtig, effektiv og imødekommende service.
Hurra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!

17. oktober 2023

Leverance af billeder

Super hurtig levering!

20. august 2023

Svar fra Konvei.dk

Tak for din anmeldelse, Per :-)
Håber, du er glad for dine plakater inkl. ramme.
Mvh Christian, Konvei

Vi har oplevet en professionel…

Vi har oplevet en professionel behandling af vores ordre, og via god dialog opnået et godt resultat. Supporten har udvist en imødekommenhed som vi har værdsat. Vi kan anbefale Konvei.dk

27. juni 2023

Svar fra Konvei.dk

Tak for din anmeldelse, Søren :-)

Hurtig levering

Hurtig levering. Plakat og ramme god kvalitet.

10. juni 2023

Svar fra Konvei.dk

Mange tak Charlotte. God dag :)
Mvh. Christian, konvei.dk

Anbefalelsesværdig virksomhed!

Var så heldig at vinde en plakat fra konvei.dk. Den er super flot i kvalitet og helt klart en anbefalelsesværdig hjemmeside at handle på.

Rigtig hurtig og venlig betjening. Der gik en enkelt dag så havde jeg produktet i hænderne - sikke en service!

De har et stort og lækkert udvalg til enhver smag. Helt klart et sted jeg kommer til at handle i fremtiden.

9. juni 2023

Svar fra Konvei.dk

Vi glæder os til at se dig igen, Annika. Jeg håber, den flotte plakat pryder dit hjem 😍
Mvh. Christian fra Konvei

Har i dag modtaget 5 meget flotte…

Har i dag modtaget 5 meget flotte egetræs rammer, som jeg bestilte i Påsken.
Super hurtig levering.
Jeg kan varmt anbefale firmaet.

12. april 2023

Svar fra Konvei.dk

Hej Anne-Berit. Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med kvaliteten af vores flotte wild oak-trærammer. Vi synes også, de er ski' lækre :D
Med venlig hilsen

Super udvalg og forsendelse

Jeg har i dag modtaget ramme og plakat fra Konvei. Super fint pakket ind og alt var tip-top i orden. Meget glad kunde :-)

3. mars 2023

Hej Phenia
Tak for din anmeldelse - vi er glade for, at du er en "meget glad kunde" 😊🫶 Og vi kan jo se på din Instagram, at plakaten hænger flot i dit soveværelse.
Christian, konvei.dk

Jeg vil gerne rose firmaet Konvei

Jeg vil gerne rose firmaet Konvei, som har behandlet mig og min bestilling yderst professionelt. De var lydhøre for mine lidt specielle ønsker men i samarbejde med Konvei blev det en super proces. Kvaliteten er i top og leveringen var fejlfri. Jeg kan varmt anbefale dette firma til andre. Firmaet er 100% prof og seriøs.

5. februar 2023

Kære Søren

Tusind tak for de flotte ord. Vi er glade for, at vi nåede godt i mål, og resultatet blev efter forventningerne 😊 Jeg håber, vi ses igen.

Christian, konvei.dk

Jeg bestilte fire plakater med ramme…

Jeg bestilte fire plakater med ramme til mit kontor og er yderst tilfreds med resultatet. Det ser professionelt ud og rammerne er af god kvalitet.

8. februar 2023

Hej Bo

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at vores plakater kan bidrage til at give kontoret et æstetisk løft 🤩

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, bestilte om eftermiddagen og havde pakken næste formiddag. Plakaten matcher rigtig fint det som er vist på hjemmesiden. Varm anbefaling herfra!

30. januar 2023

Hej Cecilie

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for du havde en god oplevelse, og at plakaten matchede dine forventninger. 😊

Flotte billeder

Flotte billeder, god kvalitet og hurtig levering. Bestiller gerne igen.

4. februar 2023

Hej Maria.

Tak for din gode anmeldelse. Og du skal være velkommen til at vende tilbage.

Christian, Konvei.dk

Fedt udvalg og god kvalitet

Fedt udvalg og god kvalitet.
Leveringstiden var også god - 2 dage fra bestilling til de hang på væggen 👍

19. januar 2023

Hej Mikkel.

Tak for din anmeldelse. Dejligt du syntes om vores udvalg og dine nye plakater.

Christian, Konvei.dk

God kvalitet af både plakat og ramme

God kvalitet af både plakat og ramme. Pakken kom hurtigt og nemt. Bestiller gerne herfra igen.

20. januar 2023

Hej June.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for du har haft en god oplevelse. :)