Varen var gået i stykker under forsendelsen, og deres retur politik kræver alt for meget arbejde med at sende retur, i stedet for bare et billede af varen. Rammen var gået i stykker kan se andre har h... Vis mer

Kvaliteten af det håndlavede papir var virkelig i top, kunsttrykket og farverne lever helt op til mine forventninger. Plakaten og rammen var flot pakket ind og der var hurtig levering. Stor anbefaling... Vis mer

1. Plakatbutikk
  2. Kunsthåndverk
  3. Takkekortbutikk
  4. Papirbutikk

Hos Papirværk sælger vi håndlavet papir, kunstplakater og lykønskningskort. Alle vores produkter bliver håndlavet og trykt i Danmark, og papiret har en unik tekstur og ru overflade, som bidrager til et autentisk og livligt udtryk. Vi tilføjer hverken lim, kemikalier eller træfibre, så dit produkt forbliver så naturligt som muligt og samtidig ansvarligt produceret.

4,5

Enestående

Har ikke svart på negative anmeldelser

Forrygende kundeservice…

Jeg har fornyligt købt på Papirværkets webshop et tryk i en rund ramme. Ved modtagelse var rammen desværre i stykker. Jeg fik derfor tilsendt et nyt tryk og i hele processen har kundeservicen været helt i top. Jeg kan virkelig anbefale at handle hos Papirværket og man kan have ro i maven, selvom uheldet skulle være ude. De er virkelig gode til at tage hånd om deres kunder.

12. oktober 2024

Kæmpe anbefaling herfra

De er professionelle og gør meget for at man føler sig tilfreds. Papirværk endte med at stå for alle invitationerne til vores bryllup, program for dagen, drinks og madkort samt bordplan. Vi vil på det varmeste anbefale Papirværk til alle vi kender. Ikke nok med at det er gode folk der står bag, så er det også godt for klimaet. Vi har allerede fået en fin lille samling af smukke plakater fra Papirværk.

21. juni 2024