The pump is quiet, effective, and easy to clean—I’m very happy with that part of the product. Unfortunately, the bottle warmer causes milk to leak from the bottom vent valve. Even though, despite t... Vis mer
Selskapet har svart
Mijn kolf van kolvy had wat kuren, ik heb direct contact opgenomen met de service. Stephanie, super lieve vrouw heeft mij enorm goed geholpen, en na wat foto's en filmpjes over en weer gestuurd heeft... Vis mer
Selskapet har svart
Geweldige service, er was iets niet helemaal goed gegaan met de bestelling vanuit Kolvy, maar dit werd direct keurig opgelost! Snelle levering, voor de tweede keer ga ik het fijne Kolvy kolf avontuur... Vis mer
Selskapet har svart
Goed advies gekregen welke dubbele handsfree kolf het meest geschikt voor mij zou zijn, deze aangeschaft. Snel verzonden, goed verpakt en duidelijke informatie gekregen (oa een mail met digitale handl... Vis mer
Selskapet har svart
Kolvy is dé #1 specialist in borstvoeding en meer. Kolvy staat voor vrijheid en comfort voor moeders en vaders. Feel free and comfy!
1447 PJ, Purmerend, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik heb bijna 2 jaar lang fulltime gekolfd met de Kolfy Pro en nu voor mijn 2e kindje ook weer een nieuwe motor besteld bij Kolfy. Ik heb wel eens problemen gehad met de motor, maar dat werd altijd super opgelost door de klantenservice van Kolfy. Vandaar ook dat ik geen seconde heb getwijfeld om weer te bestellen. Groet, Emma

Svar fra Kolvy
Retour instructies en beleid niet heel duidelijk. Beter via bol bestellen

Svar fra Kolvy
Kolvy het bedrijf is echt super! FRijne communicatie en een topservice.
Echter vind ik het product minder. hij werkt naar toebehoren en het is ideaal dat je je handen tijdens het kolven vrij hebt. Echt een aanrader!!
Het probleem is dat de kolfmotors niet tegen vocht of nattigheid kunnen. Nu maak ik de kolven met een droge doek schoon, dit werkt prima. Alleen heb je bij het kolven natuurlijk te maken met melk.. dus er komt wel eens wat vocht of melk tegen de motor aan.. je moet dus enorm voorzichtig doen.
Ik heb inmiddels 1x een nieuwe motor gekregen en 1x een nieuwe gekocht, omdat deze niet goed werkte ivm vocht.
Voor mij zou het een enorm top product zijn als de motors tegen vocht kunnen.

Svar fra Kolvy
Blij met mijn nieuwe Kolvy Air!

Svar fra Kolvy
Prachtig dizajn super snel verbinding en wat belangrijk is werkt super snel en duidlijk

Svar fra Kolvy
Bij mijn eerste kindje gebruikte ik de Kolvy Pro dubbele handsfree borstkolf al met veel succes. Het apparaat heeft niet te veel onderdelen, is makkelijk in elkaar te zetten, kolft effectief en heeft een mooie prijs in vergelijking met veel andere merken. Nu gebruik ik de kolf bij mijn tweede kindje weer met veel plezier. Helaas begon de motor wat te haperen van de week. Ruim 2 jaar na aanschaf was de garantie al vervallen, maar toch nam ik contact op met de klantenservice van Kolvy. Ik kreeg vrijwel direct reactie en als oplossing stuurden ze mij kosteloos een nieuwe motor toe, terwijl ze dit formeel niet hadden hoeven doen. Wat een topservice!

Wat een uitkomst!
Sinds ik mijn nieuwe Kolvy gebruik, is het kolven echt een stuk makkelijker én comfortabeler geworden. Het apparaat is stil, handig in gebruik en makkelijk schoon te maken. Precies wat je nodig hebt als je het druk hebt met een kleintje. De instellingen zijn eenvoudig aan te passen en het voelt heel natuurlijk aan. Echt een aanrader voor elke mama die op zoek is naar een betrouwbare kolf!

Svar fra Kolvy
Hele fijne borstkolf. Geen gedoe, lekker draadloos, makkelijk mee te nemen in de tas.

Svar fra Kolvy
Zeer tevreden met de Kolvy Air borstkolf. Ik heb ervoor gekozen om discreter te kunnen kolven, bv onderweg en dat kan met deze kolf. Verder pompt hij even krachtig als de traditionele kolf die ik eerst gebruikte. Wat ook handig is, is dat je een eventueel kapot of te vervangen onderdeel los via de website bij kan bestellen.
Het is wel even wennen hoe hij in elkaar moet en hoe je de kolf goed aansluit. Je kunt bij deze kolf minder goed zien of hij goed zit nadat je gestart bent met kolven. Dus iets meer op je gevoel vertrouwen. Maar na een paar keer kolven lukt dit nu goed en ben ik dus erg blij met mijn nieuwe borstkolf!

Svar fra Kolvy
Hele fijne kolf, klein en compact waardoor je hem ook makkelijk meeneemt. Hij is ook relatief stil waardoor je hem ook in het openbaar wat makkelijker gebruikt.

Svar fra Kolvy
Snel geleverd, kolven zijn goed betaalbaar en werken voor mij heel goed!

Svar fra Kolvy
Heel tevreden van mijn flessenwarmer. Snelle levering. De gebruiksaanwijzing kreeg ik via mail in het Nederlands, top. Gemakkelijk in onderhoud. Aanrader.

Svar fra Kolvy
Zeer makkelijk in gebruik. Werkt goed en snel. De accu werkt langdurig. Heel makkelijk en snel schoon te maken. Fijn voor de tepels, geen ongemakken geen pijn! Ik kan er alleen maar positief over zijn.

Svar fra Kolvy
Het meeste aan kolvy vind ik fijn. Voelt fijn aan is licht je hoort hem niet en het is makkelijk meenemen. Toch heb ik telkens een storing wat echt niet oké is. Hij is super gevoelig en heb nu al 3 apparaten gehad die telkens weer kapot gaan. De een deed het niet meer uit het niets. ( hier is waarschijnlijk wel een reden voor door verkeerd gebruik maken van een oplader) De ander deed het niet door vocht ( en dit is niet echt handig aangezien het een kolf is dus continue in verbinding staat met vocht) en nu doet een knopje het niet van de pauze knop . Heb er dus al 3 zodat als er een kapot gaat ik er nog 2 heb. Word er wel een beetje moe van….. want met de medela kolf was ik ook niet tevreden. Ben wel meer tevreden over deze maar de storing zet me nu wel op een ander pad, ook lekt hij soms een beetje wat ook niet prettig is ( en ja dan is het goed afgesloten)

Svar fra Kolvy
Niet alleen geweldige producten, maar ook een klantenservice die écht helpt. Ik ben een tevreden klant en zal hier zeker vaker bestellen!

Svar fra Kolvy
Ik heb meerdere borstkolven geprobeerd, maar deze is echt de beste. Geen pijn en makkelijk schoon te maken.

Svar fra Kolvy
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.