Byens Køreskole Ballerup Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Informasjon om virksomheten

1. Trafikkskole

Skrevet av virksomheten

Velkommen til Byens Køreskole Ballerup – din lokale vej til kørekortet. Vi er kendt for vores grundige undervisning, høje beståelsesprocent og for at kende Ballerup-området bedre end de fleste. Vores mål er at gøre dig til en dygtig, ansvarlig bilist i et trygt og professionelt miljø. Skriv dig op i dag, og tag første skridt mod friheden på vejene!

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

17 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vi sjekker anmeldelser

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg kan varmt anbefale denne køreskole

Jeg kan varmt anbefale denne køreskole. Jeg havde lidt udfordringer med det danske sprog, men jeg fik rigtig god hjælp og støtte under hele forløbet.

Min kørelærer Atilla var altid tålmodig, rolig og god til at forklare tingene, så jeg kunne forstå dem. Han havde altid tid til at hjælpe og gav mig en masse tryghed og selvtillid under køretimerne.

Jeg er meget glad for den hjælp, jeg har fået, og jeg vil helt klart anbefale køreskolen og især Atilla til andre. Tusind tak for jeres støtte og hjælp! 👌🏻😊

10. september 2026

Anbefaler!!

God køreskole med ingen ventetider på køreprøve og teoriprøve som andre steder. Sjove og hyggelige teori og køretimer!!

16. august 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Min oplevelse med Atilla som kørelærer!

Jeg har haft Atilla som kørelærer, og jeg har virkelig været glad for mit forløb hos ham.

Han er først og fremmest et utroligt varmt, respektfuldt og rummeligt menneske. Han er rigtig god til at mærke, hvem han sidder overfor, og tilpasse undervisningen til den enkelte elev. Man føler ikke bare, at man er endnu en elev, der skal igennem systemet. Han tager sig tid, lytter og prøver oprigtigt at forstå, hvad man har brug for.

Atilla er også virkelig god til at hjælpe, hvis der er noget, man har svært ved. Han forklarer tingene på en rolig og forståelig måde og finder forskellige måder at lære fra sig på, så undervisningen passer til den enkelte. Samtidig er han ærlig og god til at fortælle, hvad man skal arbejde videre med, uden at man føler sig talt ned til.

Han er desuden rigtig god til at skabe et fællesskab mellem os elever. Han får forskellige mennesker til at tale sammen, hjælpe hinanden og lære af hinanden. Det har gjort kørekortforløbet meget hyggeligere og mere menneskeligt, og man kan mærke, at han generelt er god til at rumme mange forskellige typer mennesker.

Jeg mangler nu kun min sidste praktiske prøve, men desværre kan jeg ikke afslutte forløbet hos Atilla, fordi jeg er flyttet til Svendborg. Det er jeg faktisk rigtig ked af, for han har været en virkelig god kørelærer for mig.

Jeg vil helt klart anbefale Atilla til andre. Han er både dygtig, tålmodig og menneskelig, og man kan mærke, at han oprigtigt gerne vil hjælpe sine elever og det gælder mig og alle dem jeg har snakket med, der også har haft ham som kørelærer. Tak for et rigtig godt forløb. :)

21. juli 2026

Kæmpe Anbefaling!

Kæmpe Anbefaling!

Havde et virkelig godt kørekort forløb med Atilla. Bestod i første forsøg og der var styr på det hele vejen. Sjove Teoritimer, gode kørelektioner.
Hvis jeg skulle tage kørekort igen var det helt sikkert her!

16. juli 2026

Kan klart anbefales.🌟

Kan klart anbefales.🌟
Teoriundervisningen var nem at forstå og hyggelig. Kørelærerene priotere at man får kørekortet hurtigt, så der er ikke lange vente tider i forhold til booking af teori- og køreprøver 👍

2. juli 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg giver normalt ikke feedback

Jeg giver normalt ikke feedback, men jeg har haft en rigtig god oplevelse og forløb hos køreskolen. Undervisere der går op i at eleverne består og får den viden og erfaring som der er behov for, for at man er kompetabel med at køre som nylig erhverver. Kan anbefales

15. juni 2026

Anbefaler👍🏽

Køreskole med tålmodighed, humor, og evne til at skabe tryghed bag rettet.
Anbefaler👍🏽

29. juni 2026

BEDSTE køreskole 🥳

Mit formål var at blive færdigt hurtigt, og på samme tid lære en masse om at køre. Det er den bedste køreskole, med de sødeste, lærende og støttende kørelære Atilla og Lezgin. Atilla var min kørelære, og jeg lærte en del ved at køre med ham på så kort tid, hvor vi havde sjove, hyggelige men også hårde ture! Blev taget gennem hele forløbet så hurtigt og grundigt. Helt klart anbefalet køreskole med så meget erfaring og støtte fra Atilla & Lezgin 😍🙏🏽

9. juni 2026

Byens Køreskole Ballerup

Rigtig god oplevelse hos denne køreskole. Min kørelærer var lezgin og rigtig god til at forklare tingene klart. Jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg. Kan klart anbefales.

28. april 2026

Byens køreskole ballerup

Jeg kan varmt anbefale køreskolen hos Byens køreskole Ballerup min kørelærer, Lezgin var virkelig dygtig, tålmodig og god til at forklare tingene på en måde, der var nem at forstå. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem forløbet.
Takket være den gode undervisning lykkedes det mig at bestå både teori og køreprøve i første hug – og det hele på kun 2,5 måned! Det havde jeg ikke troet var muligt, men Lezgin sørgede for, at jeg var godt forberedt.
Hvis du leder efter en seriøs og effektiv køreskole med en engageret kørelærer, så er dette helt klart et godt valg. 🚗💨

23. april 2026

Byens bedste køreskole

Meget professionel og seriøs køreskole.
Jeg skiftede hertil efter et længere forløb hos en anden køreskole, hvor jeg desværre ikke følte mig taget seriøst.

Her fik jeg den rette undervisning og støtte, og jeg bestod min køreprøve på få måneder.
Kan klart anbefales!

13. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tog mit kørekort med Lezgin- kan 100% anbefales!

Tog mit kørekort med Lezgin og hele forløbet var super godt. God teori med fokus på at man som elev er helt med på alle måder. Fantastisk sammenspil mellem det teoretiske og praktiske så man får prøvet det man lærer ude i den rigtige verden. Bestod både teori prøven og praktisk prøve første gang. Så mange tak for den gode oplevelse! Kan varmt anbefales!

31. desember 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv