Koffiemerken Anmeldelser

TrustScore 1.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

We hebben 4 september 2026 een Philips koffiemachine besteld. Tot op heden niets ontvangen. De site is een week onbereikbaar geweest, daarna mail gekregen dat ze weer online zijn en dat er vertr... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Helaas net als vele anderen ook gedupeerd op 21 augustus een Philips koffiezetapparaat besteld en betaald van € 349 niet geleverd en iedere keer een andere smoes. Ik heb inmiddels ook aangifte gedaa... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Eigenlijk nog geen eens 1 ster 28 augustus besteld, NOG STEEDS NIKS ONTVANGEN! Op een gegeven moment wel een mail ontvangen, dat het weer online was maar whatsapp geeft geen reactie, voicemail bij be... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 8 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

59 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Oplichting Koffiemerken.nl met zgn transportkosten

Opnieuw probeert Koffiemerken.nl de klanten die voor veel geld een koffiemachine hebben besteld op te lichten. Nu middels een mail aan alle klanten die hebben besteld (en nooit iets hebben ontvangen) met het verhaal dat de levering alsnog gaat plaats vinden met het transportbedrijf "Groeneveldtransport.com" Hiervoor moet dan wel eerst € 200,- worden overgemaakt naar dit bedrijf met een bankrekening in Spanje (Iban begint met ES)
Ze hebben een prachtige website gebouwd om maar echt over te komen maar dit bedrijf is niet te vinden in de K.v.K. Ook staat hun K.v.K. nummer niet op deze website wat wettelijk is verplicht. Bovendien mag een bedrijf geen kosten vragen wanneer binnen 14 dagen de koop ongedaan wordt gemaakt. Dat hebben bijna alle kopers van koffiemerken gedaan (zie de reviews op Trust Pilot) Dus mensen trap niet opnieuw in de oplichtingspraktijken van koffiemerken.nl en CondorMedia.b.v
Je bent dan naast de €349,- die je al hebt betaald voor een koffiemachine ook nog eens €200,- kwijt aan zgn transportkosten. Oproep aan instanties zoals Politie (waar al heel veel aangiftes liggen) Radar, Kassa en Fraudehelpdesk om actie te ondernemen tegen deze oplichters.

1. oktober 2026

Koffiemerken

Ook ik ben erin getrapt. 29 september koffiemachine van €349 besteld, netjes mail gehad en verder niks. Betaald met creditcard. Fraude melding bij bank en bij politie aangifte gedaan. Kreeg ook mail dat de site weer online is . Net (1okt)had ik even ingelogd en kreeg gelijk een mail dat mijn bestelling met een transport bedrijf Groeneveld transport mee is . Ze zeggen dat ze mijn geld 5 okt terug storten maar ik wel €200 moet aanbetalen voor levering en bij aflevering de rest kan pinnen . Dit moet snel gebeuren anders leveren ze niet. Ook dat bedrijf alleen per mail te bereiken dus met smoesjes houden ze je aan de lijn en willen ze meer geld pikken. Bestel hier niet. Koffiemerken (condor media ) !

1. oktober 2026

Helaas !

Helaas !
Op 15 augustus 2026 heb ik een expressomachine besteld en betaald en tot heden niets ontvangen. Communicatie is slecht en ze houden klanten telkens met een ander smoesje aan het lijntje .

15. august 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Helaas net als vele anderen ook…

Ik heb inmiddels ook aangifte gedaan bij de politie.
Hopelijk doen zij hier wat mee.

21. august 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestelling geplaatst & betaald, niet geleverd/koop niet ontbonden

31 Augustus een koffiemachine besteld. Keurige orderbevestiging dezelfde dag en opvolgende week contact via Whats's App over vertraging in levering .
7 September was de website offline en contact via What's App niet meer mogelijk.
Vanzelfsprekend direct een mail gestuurd om de koop te ontbinden: geen reactie.
Vervolgens een mail ontvangen van Condor Media: er waren problemen met de website, vertraging in uitlevering van orders en er werd gevraagd om begrip.
Direct een mail gestuurd naar Condor Media om de koop te ontbinden. Wederom geen reactie.
17 September laatste mail ontvangen van Koffiemerken.nl over de 'controle van de registratiegegevens van ons domein' die de oorzaak zou zijn van alle problemen. Ook werd gesteld: 'Wij zijn momenteel bezig met het verwerken van alle openstaande bestellingen, annuleringen en betaal- en terugbetalingsverzoeken. Vanwege de tijdelijke onderbreking is hierbij een achterstand ontstaan. Wij verwachten deze verzoeken gedurende de komende werkdagen verder te verwerken.'
We zijn inmiddels de nodige werkdagen verder en ik heb helaas tot op heden niets vernomen...

31. august 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

We hebben 4 september 2026 een Philips…

We hebben 4 september 2026 een Philips koffiemachine besteld.
Tot op heden niets ontvangen. De site is een week onbereikbaar geweest, daarna mail gekregen dat ze weer online zijn en dat er vertraging bij de leveringen zijn... We hebben ze gemaild en via 06 nummer contact gezocht, maar geen tegenbericht gehad.
Het is mijn verjaardag kado, vandaag.
En staan met lege handen.

4. september 2026

waardeloos.

waardeloos.
Koffieapparaat besteld. bleek niet leverbaar. annulering ingediend. geen enkele reactie op mails en app. Geld niet terug. Dus paar honderd euro lichter.
Gewoon ordinaire oplichters.

23. september 2026

28 augustus een bestelling geplaatst

28 augustus een bestelling geplaatst
Na een week een mail gestuurd wanneer ik mijn bestelling kon verwachten
Kreeg te horen leverings problemen
Toen ging de site uit de lucht
Week er na weer online
Nu reageren ze niet meer op mijn mail
Dus in het kort ze willen wel geld maar leveren doen ze niet
Dus oplichting

22. september 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Eigenlijk nog geen eens 1 ster 28…

Eigenlijk nog geen eens 1 ster 28 augustus besteld, NOG STEEDS NIKS ONTVANGEN! Op een gegeven moment wel een mail ontvangen, dat het weer online was maar whatsapp geeft geen reactie, voicemail bij bellen.
Dus bezin eer je begint!! We zijn bezig met andere stappen!!

28. august 2026

Koop hier absoluut niets

Koop hier absoluut niets! Ik heb een bestelling geplaatst en in totaal €377 betaald, maar ik heb nooit een product ontvangen.Hoewel er wel contact is via e-mail en WhatsApp, word ik alleen maar aan het lijntje gehouden. Ze verzinnen constant smoesjes en onzinverhalen over 'terugbetalingstermijnen' en 'looptijden', maar er wordt helemaal niets teruggestort. Het is pure tijdrekkers tactiek. Dit bedrijf (gekoppeld aan Condor Media B.V.) incasseert je geld en levert gebakken lucht. Trap er niet in en bestel hier absoluut niet!
8-9-'26
Totale onzin! Er is helemaal niets gestort!
Het is jammer dat ik hier geen foto van mn afschriften kan laten zien!
Koffiemerken.nl moet zelf de bewijzen tonen dat zij mij terugbetaald hebben!

Ik heb nu gereageerd op een reactie van koffiemerken.nl.
Ik zou dat niet meer doen, na het reageren, zorgt hij er voor dat de review een tijd niet meer te zien is.

21. september 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Net als alle anderen ben ik ook…

Net als alle anderen ben ik ook getroffen door het niet geleverd krijgen van de koffie machine. Mooi mailtje van de week dat ze weer online zijn en alles gaan regelen. Geloof er niets van. Proberen gewoon dat we onze mond houden.
Ik heb betaald met mijn credit kaart en kan helaas pas na 30 dagen alles betwisten. Heb alle mails etc bewaard om mee te sturen. Hopelijk krijg ik het via hun nog terug omdat je vaak verzekerd bent met een credit kaart.

29. august 2026

Oplichters!!

Ik heb al eerder bericht geschreven. Dat ze niet leveren en je je geld ook niet terucht krijgt! DE SITE WAS OFLINE MAAR NU WEER ONLINE. ZE PROBEREN HET WEER , MENSEN TRAP ER NIET IN!!

3. september 2026

2 weken gekeden Koffie machine gekocht

2 weken gekeden Koffie machine gekocht, betaald en een ontvangst bevestiging ontvangen. Vervolgens geen bericht meer. Via whatsapp contact gehad, waarin ze aangeven veen storing te hebben. Site uit de lucht, whatsapp niet meer bereikbaar. Ik wacht nog steeds op mijn Koffie machine. Dus niet bestellen via deze site!

7. september 2026

OPGELICHT

OPGELICHT. MOOIE PRAATJES HOUDEN JE AAN HET LIJNTJE.
JE KRIJGT HELEMAAL NIKS. GEEN KOFFIEAPPARAAT EN GEEN GELD.

16. september 2026

Opgelicht

Geachte, ook ik ben 1 van de gedupeerde, maar ben van België, wil zeker wel klacht indienen, maar waar doe ik dat dan best, bij de Belgische politie of in Nederland?

16. september 2026
Logoen til Koffiemerken

Svar fra Koffiemerken

Beste mensen,

De zaken zijn niet zoals ze lijken.
We hebben een probleem ondervonden vanwege onlangs veranderde vestigingsgegevens en daarom was ons domein een aantal dagen online.
Onze website is inmiddels weer operationeel en we zullen dan ook ons best doen om alle orders/betalingen zo snel mogelijk weer af te handelen. Mochten jullie vragen hebben, dan kunnen jullie ons natuurlijk altijd een Email sturen.
Bedankt voor jullie begrip en geduld.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nog iemand deze leugenachtige mail…

Wederom nieuwe email ontvangen van onze vrienden koffiemerken.nl.
Ik zou ze aanraden ipv mails te sturen, betaal je gedupeerden eens terug.
En wederom zijn ze bezig met Trustpilot reviews te verwijderen schaamteloos.
En wat merken we met zijn allen de site weer online !!
Kunnen ze weer achteloos mensen hun geld afpakken met nog steeds de te goedkope koffiezetapparaat.
Hieronder de mail die ik vandaag van hun ontving.

Ps ze hebben meer tijd nodig; om hun koffers goed te kunnen inpakken denk ik, als ze met ons geld ergens vakantie gaan houden.

Beste klant,

Wij willen u informeren dat Koffiemerken.nl weer volledig online en bereikbaar is.

Onze website is de afgelopen dagen tijdelijk niet bereikbaar geweest vanwege een controle van de registratiegegevens van ons domein. Deze controle is inmiddels afgerond en onze website en systemen zijn weer beschikbaar.

Heeft u ons tijdens de afgelopen dagen al een e-mail of verzoek gestuurd? Dan hoeft u dit niet opnieuw te versturen. Uw bericht wordt meegenomen in de verdere verwerking en u ontvangt van ons bericht zodra uw bestelling of verzoek is afgehandeld.

Onze excuses voor de tijdelijke onbereikbaarheid en de hierdoor ontstane vertraging. Wij danken u voor uw geduld en begrip.

Klantenservice Koffiemerken.nl
Condor Media B.V.
infkoffiemerken.nl

Nog iemand deze leugenachtige mail ontvangen.
Ook ik heb aangifte reeds tegen Condor Media bv en koffiemerken.nl gedaan.
SAMEN STAAN WE STERK.

Beste klant,

Momenteel is onze website Koffiemerken.nl tijdelijk niet bereikbaar vanwege een controle van SIDN, de beheerder van het l-domein.

Aanleiding hiervoor is dat na een recente adreswijziging van ons bedrijf de contactgegevens bij de domeinregistratie nog niet volledig waren bijgewerkt. Wij hebben inmiddels contact met SIDN en zijn bezig om de gegevens te laten controleren en actualiseren.

We verwachten dat dit deze week wordt afgerond en dat Koffiemerken.nl daarna weer normaal bereikbaar is. Zodra dit is opgelost, kunnen wij de verwerking van bestellingen en betalingen weer volledig hervatten.

Tot die tijd zijn wij uitsluitend per e-mail bereikbaar via blablav.com. Heeft u een vraag over uw bestelling, dan kunt u deze naar dit e-mailadres sturen.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld en begrip.

Klantenservice Koffiemerken.nl
Condor Media B.V.

15. september 2026

Koffiemerken.nl

Koffiemerken.nl. Geld overgemaakt. Geen machine en na invullen herroepingsformulier ook geen geld terug. Website en telefoon, emails uit de lucht. Niet te bereiken. Ook de sites Koffani.com,Atlaskoffie.com, koffiekist.nl,koffiemetro.com,koffiemerken.nl,Condormediabv.com allemaal hetzelfde en dus fake. Oplichters!!! Aangifte is gedaan.

25. august 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Niks geleverd en geld weg!

Wij hebben in eind augustus een koffie machine gekocht. Het geld over gemaakt. Tot op heden geen levering. Mail doet het niet. We hebben via whatsapp contact gehad. Ze kopen via partners. Ze hebben ons een herroepingsformulier gestuurd. Het geld zou binnen 14 dagen terug gestort worden. Tot op heden geen koffie machine en geld weg!!

27. august 2026

Oplichting!!!

Op 31-08-2026 net als vele anderen een Philips espressomachine besteld, in eerste instantie keurig te woord gestaan via mail en whatsapp. na aantal dagen aangegeven dat ik order wens te annuleren en kreeg zelfs een herroepingsformulier, deze ingevuld en verzonden. nadien niets meer vernomen.

Voorheen weinig negatiefs te vinden over koffiemerken.nl nu wemelt het van de berichten van oplichting. Site is inmiddels uit de lucht en mail komt niet meer aan.

31. august 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv