Prima service. Had oordruppels (honing) besteld ivm klachten van jeuk in beide gehoorgangen. Erg irritantant. Al diverse soorten (veel goedkopere) oordruppels gebruikt maar zonder resultaat. Deze dr... Vis mer
Se hva andre synes
Eigenlijk is het belachelijk om een bedrijf 5 sterren te geven als men gewoon zijn werk doet: namelijk een bestelling goed verpakt opsturen. Kennelijk is dit systeem vam sterren nodig om de 'aanmodder... Vis mer
Snelle levering. Makkelijk bestelproces Prijs is goed. Nadeel vind ik dat wanneer je al eerder een Oniris snurkbeugel hebt gehad je bij een volgende bestelling niet kan kiezen tussen de 2 verschill... Vis mer
Voordat ik een bestelling plaatste, heb ik eerst met de klantenservice gebeld om advies in te winnen. Dit gebeurde op een vriendelijke en oprechte manier, werd serieus genomen. Spullen werden snel ver... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Heb je ook wel eens problemen met je keel, neus of oren? Wij kunnen je helpen. Dus, wacht niet op een goede dag, maak er een! KNO-winkel.nl wordt door veel KNO-artsen, allergologen, dermatologen en huisartsen uit zowel Nederland als België geadviseerd aan hun patiënten. Dat is een vertrouwd gevoel. KNO-winkel.nl is een onderdeel van Dos Medical BV, een firma die is opgericht in 2007, die zich met name richt op de ontwikkeling, import, export en marketing van medische producten op het gebied van KNO Heelkunde, allergie en dermatologie. Dos Medical BV is gevestigd in Apeldoorn (NL)
Kontaktopplysninger
Laan van Westenenk 64, 7336 AZ, Apeldoorn, Nederland
- 085 773 20 80
- info@kno-winkel.nl
- kno-winkel.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Nasale vernevelaar gekocht
Nasale vernevelaar gekocht.
Volgens de gebruiksaanwijzing op de website zat het neusstuk erbij.
Die zit er dus niet bij, contact gehad en kan hem terugsturen dus prima.
Maar op de website staat het product nog steeds bij Nasale vernevelaar met de gebruiksaanwijzing uit de doos die dus niet klopt, want je mist het neusstuk.
Volgens hen ook niet leverbaar en het was een fout van de leverancier en het zou van de website gehaald worden. Niet dus.
Goede spullen voor neus spoelen
Goede spullen voor neus spoelen. Vriendelijke klantenservice
Snelle levering en een prima product
Snelle levering en een prima product. (Otomel oordruppels)
Product goed, verpakking kan wellicht beter
Product goed
Levering goed
Nb nasaal zout zou wellicht beter in staafje dan zakje verpakt kunnen worden.
Gebruik al langere tijd nasaal product
Gebruik al langere tijd nasaal product. Helpt mij zeer goed.
Produkt wordt snel geleverd.
Had verkeerd artikel besteld.
Had verkeerd artikel besteld.
Dus bestelling geannuleerd.
Was heel snel en netjes geregeld.
Dat zie je tegenwoordig niet meer .
Dus de klantenservice 👍👍👍top .
Groet
Snelle bezorging, fijne dosering
Snelle bezorging. Fijne dosering in het speciaal daarvoor gemaakte pompje (in het ziekenhuis aangeschaft)
Een heel prettig product
Een heel prettig product! En de bestelling gaat super snel !
Heel tevreden .
Altijd goed en snelle levering
Snelle levering , makkelijke site. Ben het product aan het uitproberen of het voor mijn werkt. Tot nu toe nog niet veel verschil , we houden vol
Snelle bezorging
Zaols altijd het geval is bij de KNO winkel werd mijn bestelling binnen de gestelde termijn bezorgd.
Snelle levering en goede kwaliteit van…
Snelle levering en goede kwaliteit van de producten
Aanbevolen door mijn KNO-arts
Reeds jarenlang goed geholpen met nasaal spoelzout tegen chronische sinusitis. Steeds stipt en correct geleverd.
Snelle levering en het product is…
Snelle levering en het product is precies zoals beschreven staat op de website. Na het bestellen ontvang je ook een mail met een uitgebreide handleiding. Top!👍
Duidelijke site, snelle verzending
Duidelijke site, snelle verzending. Heel tevreden.
Heb neus spoeling zakjes gekocht 100…
Heb neus spoeling zakjes gekocht 100 stukken 40 zout oplossing maar helaas de 100 stuks zijn gewoon met ze alle in 1 doos gegooid echt slecht totaal bestel waarde 52 euro en wordt gewoon in doos gegooid nou dat doe ik nooit meer
Heb jullie ook geantwoord via mail het zijn er geeneens 100 maar gewoon 96 vindt dit echt gewoon schandalig iets

Svar fra KNO-winkel.nl
Prima service en blij met de oordruppels!
Prima service.
Deze druppels vond ik wel prijzig maar goed. Maar al nr paar keer de druppels gebruikt te hebben, merkte ik al resultaat. Jeuk is niet helemaal weg maar duidelijk minder!
Makkelijk om te bestellen
Makkelijk om te bestellen, snelle levering
Makkelijk bestellen en snelle levering…
Makkelijk bestellen en snelle levering uitstekend.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.