Se hva andre synes
Asiakaspalvelu ei oikein ymmärtänyt/uskonut, että tilaamastani neuleohjeesta puuttui toinen sivu(ruutupiirros). Jouduin lähettämään heille kuvan neuleohjeesta, jotta he ymmärtäisivät, mistä oli kyse.... Vis mer
Olen ollut tähän asti enemmän kuin tyytyväinen. Mutta nyt kiehun! Tilasin lankoja syyskuun alussa, osa langoista oli loppu varastosta.Soitin ja pyysin osatoimotusta. 1.10 tuli tieto että pakettiin o... Vis mer
En tilaa toista kertaa. Jos joku voi mennä pieleen, niin nyt ainakin meni ihan kaikki pieleen. Ainoa mistä voi antaa plussaa oli nopea vastaaminen viestiin ja puheluun. Kuukausi sitten olen tilannut l... Vis mer
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
En ole saanut tilattua paketteja...
Olen tilannut teiltä vaikka mitä…
Olen tilannut teiltä vaikka mitä tavaraa. Lankoja, ompelutarvikkeita ja paljon muuta. Kaikkeen olen tyytyväinen. Kiitos
Tilasin Addi Unicorn -pyöröpuikkoja
Tilasin Addi Unicorn -pyöröpuikkoja. Niitä on aika huonosti saatavana. Ovat minusta tosi hyvät: luistavat hienosti, ja kaapeli on nätin värinen, vaaleanpunainen. Tulivat perille riittävän nopeasti, ja sain ne koot, jotka tarvitsin. Olen tyytyväinen
Tiesin jo tilatessa ettei tilaamani…
Tiesin jo tilatessa ettei tilaamani lankaa ollut varastossa! Sain väliaikatiedotteen pari kertaa ,että lanka toimitetaan heti kun lanka on tullut varastoonne!
Aikaa vievä toimitus
Pikän odotuksen jälkeen langat vihdoin saapuivat ja vastasivat odotuksiani.
En saanut tilaamaani tuotetta
En saanut tilaamaani tuotetta, vaikka ostohetkellä oli varastossa.
hyvä tuote oli helppo tilata
Tilaus ja toimitus sujuivat hyvin
Kaikki hyvä
Laadukkaat tarvikkeet inspiroiviin käsitöihin.
Knittingroom on laadukas ja edullinen paikka käsityön ystäville hankkia tarvikkeet inspiroiviin käsitöihin. Olen jo pitkään ollut heidän asiakkaanaan, olen tyytyväinen.
Kudontalangat,
Kaikki toimi niin kuin minä odotin, sain kaikki tilaamani tuotteet ja hyvää asiakaspalvelua.
Nopea toimitus.
Toimitusaika venähti
Langat olivat hyvät ja ohje selkeä. Toimitusaika venähti odotettua pitemmäksi. Onneksi tilasin ajoissa edellisten kokemusten perusteella.
Nopea toimitus
Tuli monta sähköpostia eri…
Tuli monta sähköpostia eri tilausnumeroilla. Rahat palautettiin, mutta sähköposti kertoi että tilaus on paketoitu ja odottaa matkahuoltoa
Ei mitään selvyyttä asiassss
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.