Mijn oude klompen 'Aigle Men, maat 43' zijn versleten, dus ik bestel een nieuw paar met dezelfde maat. Die blijken te klein, dus retourneer ik dit paar en ontvang prompt uw bevestiging hiervan. Dan vo... Vis mer
Se hva andre synes
GEWELDIGE SCHOENEN NU REEDS VOOR DE 3DEKEER LOOP ER KILOMETERS MEE.ALLEEN DAAR HEEN ZOU IK ZEGGEN. CECILIA PLAIZIER
Nu al verschillende keren medische klompen besteld .Goede service .Als ze er niet zijn nemen meteen contact op via mail voor een andere keus of terugboeking geld. Betrouwbaar .Kwaliteit super mooi en... Vis mer
Ik had een stel klompen van jullie gekocht in mei 2025 in november 2025 was de rechter klomp over de volle breedte van de voorvoet finaal doorgebroken/ gescheurd ik ben toen met jullie in contact geko... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Klompenexpert
Skrevet av virksomheten
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bij Klompenexpert vindt u een uitgebreide collectie klompen in alle soorten, maten en kleuren. Of u nou op zoek bent naar medische klompen, tuinklompen, werkklompen of juist klompsloffen, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. De klompen op onze website zijn gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit en gaan jarenlang mee. Hierdoor kunt u lange tijd blijven genieten van een aankoop van onze topmerken. Bekijk snel de volledige collectie.
Klompenexpert.nl
Skrevet av virksomheten

- Achteraf betalen
- Wij bieden u de service om achteraf te betalen.
- Groot assortiment
- Wij hebben een groot assortiment in de vele verschillende soorten klompen die bestaan.
- Gratis verzending
- Vanaf 50,- nemen wij de kosten voor het bezorgen op ons.
Kontaktopplysninger
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Nederland
- klantenservice@etrias.nl
- klompenexpert.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Klompen zien eruit als op de foto.
Klompen zien eruit als op de foto.
Stevige vorm.
Goede pasvorm.
Jarenlang zelfde soort klompen gehad. Veel plezier van gehad. Goede, snelle service
Prima prijs kwaliteit
Prima prijs kwaliteit, deze medische schoenen zijn voor mij de oplossing in de zorg en voorkomen vermoeide en pijnlijke voeten.
De website is overzichtelijk en duidelijk
De website is overzichtelijk en duidelijk, bestellen ging eenvoudig en correcte levering.
Betrouwbare webwinkel !
Betrouwbare webwinkel !
1 januari witte crocs en medische klompen besteld voor mijn werk
Medische klompen duurde iets langer qua levering
Zitten perfect en zeer goede kwaliteit.
Super alles
De klompen bieden uitstekende demping
De klompen bieden uitstekende demping, wat resulteert in een comfortabele pasvorm en langdurig draagcomfort.
Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Ruime keuze, in elke prijscategorie; vlotte levering.
Een snelle levering.
Een snelle levering.
Prima service in berichtgeving waar het product zich bevindt na het bestellen.
Prima webshop
Prima webshop. Goed assortiment en levering zoals aangegeven (enkele werkdagen).
Mooie kwaliteit + goede service !
Eenvoudig te bestellen - tijdig en zoals aangegeven geleverd. Het product zelf, houten klompen, heeft een goede kwaliteit - vorige klompen (zelfde product) aangekocht in 2018 en intensief gedragen.
Prettig contact
Duidelijk aangegeven levertijd, dat klopte precies. Goede Track & Trace. Maatje te klein, maar retourprocedure is duidelijk en snel.
Slippers passen prima
Slippers passen prima, lopen heerlijk. Precies wat ik had gehoopt.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.