Afrader. Afspraak gemaakt voor ophalen dieren die er zouden zijn, bleek bij aankomst niet het geval. Veel dieren in 1 hok; zes fretten bij elkaar, twijfels over hun 'handtam maken' en diervriendelijkh... Vis mer
Se hva andre synes
Just buried our beloved hamster. Our hamster was healthy before we bring him there. After vacation we pick a death hamster. Warning for everyone. Please do not give them your pets. Disgusting person... Vis mer
Online heb ik een afspraak gemaakt om een konijn te kopen en daarbij ook de reden toegelicht. Op de dag van de afspraak werd deze onverwacht geannuleerd, ondanks het eerdere telefonische contact met... Vis mer
We werden goed geïnformeerd. We mochten onze eigen drie cavia's meenemen, om een goede match te zoeken voor de cavia die vaak alleen zit. Ook de kinderen mochten lekker mee kijken en beslissen. U... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Hoenkoopse Buurtweg 34B, 2851AK, Haastrecht, Nederland
- 31 85 047 02 63
- info@knaagplein.nl
- kleinveefokkerij.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 9 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Veel keuze
Veel keuze, zowel in de diertjes als de benodigdheden en voeding.
Goed advies

Svar fra 't Knaagplein
Blij dat we hier onze diertjes gehaald hebben
Na een slechte ervaring bij een dierenwinkel waarbij we oude dieren hebben gekocht, opzoek gegaan naar ander adres.
De dieren hier zijn een stuk levendiger,
Vriendelijk geholpen
Naderhand hadden we wat vragen (over het geslacht van het dier) ook hier een duidelijk antwoord op gehad

Svar fra 't Knaagplein
Van a tot z super geholpen
Ze namen de tijd voor mij om van a-z compleet naar huis te gaan.

Svar fra 't Knaagplein
Alles was prima. Goed geholpen.
Alles was prima. Gevraagd en ongevraagd kregen wij advies.

Lieve gezonde muisjes.
Lieve medewerkers en lieve muisjes.
Zeker een aanrader ze hebben verschillende leuke muizensoorten. Mooie verblijven en gezonde dieren

tamme beestjes
wij hebben en hamstertje gekocht super lief en binnen 2 dagen tam, houd van knuffelen en is het beste beestje wat je kan voorstellen

Svar fra 't Knaagplein
Voor ons de tweede dwerghamster gekocht…
Voor ons de tweede dwerghamster gekocht bij Kleinvee Fokkerij. Na een heel vrolijke ervaring met Suus (hamster 1) die na 2,5 jaar met verdriet is begraven gekozen voor een nieuwe hamster, Sjors. Na even wennen nu net zo vrolijk als zij voorganger. Bij koop straalt zorg voor de diertjes duidelijk, is er een passend verblijf, hoe te verzorgen etc..
Bestellen van bodem en voer is eenvoudig en altijd snel bezorgd. Gewoon goed.

Hele fijne fokkerij
Hele fijne fokkerij, ivm met ziek ratje meteen hulp geboden en in contact gebleven, hier blijven we terugkomen !!

Svar fra 't Knaagplein
Goede service, helaas een muisje overleden
Goede service, de dieren zitten in grote hokken en de dieren zagen er gezond uit. Ik heb er 4 muisjes gekocht van 8 weken oud. Helaas is er een muisje overleden toen ze bijna 10 weken oud was. Ze deed al een beetje anders dan de rest. Ik begrijp dat dit probleem niet komt door de fokker en dat heel veel muizen plotseling overlijden, maar ik vond het wel heel jammer. De andere 3 muizen zijn wel gezond.

Svar fra 't Knaagplein
Blij dat we jullie hebben gevonden!
Gisteren zijn wij geweest om voor onze dochter gerbils te kopen. Enorm vriendelijk geholpen, ze nemen alle tijd voor uitleg en te luisteren naar je vragen.
De verblijven van de dieren zagen er keurig uit. Wij kopen hier voortaan al onze spullen en kijken met een super goed gevoel terug op deze middag.

Svar fra 't Knaagplein
Mooie kleine goed verzorgde hamsters
Mooie klein goed verzorgde hamsters. Ook de andere dieren goed verzorgd en genoeg ruimte. Er wordt schoon gewerkt, er is veel kennis en ook een groot assortiment voor knaagdier en verblijf. Wij hebben een hamster van 5 weken meegenomen, zeer tam, lief en ziet er goed uit. Bij afhalen wordt verplicht tot vervoer in een mandje en het hamstertje krijgt nestmateriaal mee uit het verblijf zodat het vertrouwd voelt. Ook een verkoopsbewijs wordt meegegeven met instructies. Ik zou mijn volgende knaagdier hier zeker kopen

Svar fra 't Knaagplein
Zij hebben het welzijn van de dieren op…
Zij hebben het welzijn van de dieren op de eerste plaats!
3 ratjes gekocht
3 ratjes gekocht. Ze waren allemaal goed gezond. De beestjes zitten er netjes bij. De prijs was ook conform. Netjes zoals je verwacht
Ik heb een hamster gekocht en na drie…
Ik heb een hamster gekocht en na drie dagen lagen er baby’s in de kooi.

Svar fra 't Knaagplein
Ruime keuze bij mensen die er verstand van hebben
Het zit een beetje verstopt maar als je het hebt gevonden kun je hier alles vinden! Je moet bang zijn voor knaagdieren want je hoort en ziet ze overal! Van te voren even gebeld om te vragen of er genoeg keuze was en daarna online een afspraak ingepland. Gaf me toch een beter gevoel dan de dierenwinkel en ze konden veel aanvullende info geven. Mocht jij je reismandje vergeten zijn: ook deze zijn daar te koop!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.