Klaravik Danmark Anmeldelser 2 324

2. Auksjonshus
  3. Bilauksjon
  4. Tvangsauksjon
  5. Onlinemarked

Klaravik - Markedspladsen for maskiner, værktøj og køretøjer.

4,1

Bra

2k anmeldelser

meget dårlig service ved henvendelse…

meget dårlig service ved henvendelse til kundeservice.
dette er angående betaling og afhentning.

20. januar 2025

Kære Hans Jørgen,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du ikke har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Det er vigtigt for os, at vores kunder får den bedst mulige hjælp, og vi beklager, hvis din oplevelse ikke levede op til dine forventninger.
Vi anbefaler, at du kontakter vores kundeservice igen og spørg efter mig, så jeg kan undersøge din sag nærmere og hjælpe dig med eventuelle spørgsmål vedrørende betaling og afhentning.

Tak for din feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Kundeservice: Du har mulighed for at træffe os mandag- torsdag fra kl. 7.30-15 og fredag fra 7.30-14. Telefon nummer 72 20 70 35, mailadresse: info@klaravik.dk

Venlig hilsen,
Britta, Klaravik

Alt er godt

Alt er godt, alt som forventet

23. oktober 2023

Svar fra Klaravik Danmark

Hej Preben, Tak for din anmeldelse. Det glæder os at vi levede op til dine forventninger. God dag Mvh Esben, Klaravik

Dårlig service

20. august 2023

Hej Jan,

Vi er kede af at du føler at du har fået dårlig service i din sag. Efter grundig undersøgelse af din sag, hvor vi også tilkaldte eksterne ressource til at undersøge produktet. Måtte vi desværre afvise din reklamation.

MVH
Karina, Klaravik

beskrivelsen

9. april 2023

Svar fra Klaravik Danmark

Hej Jan, Vi har skrevet "Ingen af delene er testet ved gennemgang", men vil gerne at du kontakter vores kundeservice og uddyber dine betragtninger.

God dag,
Esben, Klaravik

De låste konto midt i påsken selv om…

De låste konto midt i påsken selv om varen var betalt

9. april 2023

Kære Rasmus

Vi er selvfølgelig kede af din anmeldelse.

En konto lukkes for bud når en forfalds dato overskrides med 5 dage. Det vil sige at først 5 dage efter at en faktura skulle have været betalt. så lukkes kontoen automatisk for bud.
Det er selvfølgelig rigtig uheldigt, hvis det er faldet i påsken hvor der har været helligdage og derfor ikke er kommet nogle betalinger ind.

ganske godt.

5. mars 2023

Kære Kunde

Tak for din anmeldelse.

VI er selvfølgelig kede af at vi ikke har fået den sidste stjerne med.

Et nyttig "verktøy"

Et nyttig "verktøy" som fungerer godt, for å skaffe seg "ting man har bruk for".
Anbefales.

16. mai 2022

Kære Bjørn

Mange tak for din anmeldelse.
Den gør os virkelig glad.

Rigtig god dag,

Det hele er fint

10. august 2021

Kære Z.S.T

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre at du er tilfreds.

Stine, Klaravik

Vis anmeldelser på alle språk. (2 324 anmeldelser)