Gregory een paar jaar geleden via internet gevonden voor mijn keuken. Dat heeft hij toen fantastisch gedaan. Onlangs had ik lekkage in de badkamer en heb ik hem opnieuw gebeld. Binnen dag stond de af... Vis mer

Goede ervaring met kitwerk direct. Is snel met reageren, denkt mee en komt makkelijk tot een afspraak. Sociale rustige maar bovenal kundige man, die de tijd neemt om alles netjes en secuur te... Vis mer

Greg is vakkundig, vriendelijk en ten zeerste aan te raden. Contact vooraf verliep soepel en afspraken worden netjes nagekomen. Top werk :)

Na lekkage in mijn badkamer had ik met urgentie vervanging van mijn kitranden nodig.Via Google Kitwerkdirect gevonden. Ben zeer tevreden over t resultaat,heb nu na overleg ook een lichtgrijze kleur ki... Vis mer

1. Entreprenør
  2. Altmuligmann

Welkom op de Trustpilot-pagina van KitwerkDirect! Ik streef ernaar om mijn klanten de beste service en kwaliteit te bieden als het gaat om kitwerk. Uw tevredenheid is mijn topprioriteit, en daarom waardeer ik uw feedback en beoordelingen hier op Trustpilot enorm. Uw ervaringen helpen mij niet alleen om te groeien en te verbeteren, maar ze bieden ook waardevolle informatie voor anderen die overwegen gebruik te maken van mijn diensten. Heeft u onlangs gebruik gemaakt van mijn diensten? Deel dan uw ervaring en laat mij weten hoe ik het heb gedaan! Als u overweegt om met mijn samen te werken, nodig ik u uit om de beoordelingen van mijn tevreden klanten hieronder te lezen.

4,9

Enestående

Vakwerk

Vakwerk! En niet alleen vakkundig, maar ook heel vriendelijk en toegankelijk. Ontzettend blij mee. Greg heeft nu voor ons de badkamer gedaan, maar we gaan hem zeker mee laten doen!

7. mars 2025

Gregory is een vakman een betere kitter…

Gregory is een vakman een betere kitter is er volgens mij niet . Hij kit alles badkamers , ramen , keuken ,ect …en alles in de juiste kleur . Het maakt alles zoveel mooier. Gregory komt zijn afspraken na keurig op tijd en is duidelijk over de prijs .

28. februar 2025

Fijne vakman

Greg reageert snel met een goed voorstel. Heeft netjes gewerkt in de badkamer. De douche is weer helemaal waterdicht en ziet er ook weer netjes uit. Ook op mijn vragen had hij goede adviezen.

26. februar 2025

Snel en professioneel

Snelle reactie, heldere communicatie, redelijke prijs en binnen een paar dagen had Greg al tijd. Professioneel kitwerk. Het ziet er weer mooi uit en de lekkage is verholpen.

28. januar 2025

Top!

Kitwerk ziet er netjes uit. Komt afspraken na, reageert snel en belde van tevoren over het tijdstip om te vragen of het uit kwam, heel prettig!

5. februar 2025

Goed kitwerk, Top

Er zaten verschillende plekjes in de badkamer en om erger te voorkomen contact gezocht met kitwerkdirect.
Ik kreeg heel snel een bericht terug (op zondag) en het contact was prettig.
Gisteren 29/1 het kitwerk in de badkamer laten vervangen en het ziet er goed uit.
Zeker een aanrader. Top

29. januar 2025

Top werk!

Snelle duidelijke communicatie. Lekkage was direct gefixt! Douche ziet er ook nog eens een stuk mooier uit dan voorheen. Dank!

21. januar 2025

Aanrader

Helemaal top! In eerste instantie contact gehad over het kitten en hoe ik zelf mogelijke voegreparaties kan aanpakken. Vervolgens kwam hij goed op tijd aan. Super vriendelijk contact gehad en hij dacht mee met zowel kleuren als welke kitranden gerepareerd moesten worden.

14. januar 2025

Aanrader

Vandaag bij mij aan de gang geweest
Ziet er netjes uit en denkt aan de details
Rustige gezellige vent en geen afraffel werk
Hij had een prijs berekend op maar verlaagde zijn offerte omdat het minder werk was erg netjes
Greg dank je wel en nu nog ff drogen en dan kunnen we normaal douchen 👍

10. desember 2024

Top!

Reageert snel en duidelijk. Afspraak was snel gemaakt en kitwerk ziet er keurig uit. Prima prijs en fijn persoon om in huis te hebben, ook belangrijk. Ik ben tevreden.

28. november 2024

Mooi afgewerkt

Mooi afgewerkt, netjes achtergelaten, erg vriendelijk, en snelle service. Zeker een aanrader

22. november 2024

Vakman

Na het invullen van het vragenformulier stond Greg 2 dagen later al op de stoep om de klus te klaren. Vlotte communicatie, vriendelijk, werkt netjes en het resultaat mag er zijn. Aanrader!

13. november 2024

Zeer zeker een aanrader!

Alles is volgens afspraak gekit en de lekkage is verholpen.
Fijn en duidelijk contact gehad via WhatsApp en de afgesproken prijs was ook echt de prijs, zonder onverwachte meerkosten.
Prettig persoon om in je huis te hebben.
Kortom echt een aanrader!

31. oktober 2024