Kitbedrijf Hoekstra Anmeldelser 9

4,3

4,3

Enestående

Kitbedrijf Hoekstra heeft ons goed geholpen!

Jan heeft ons goed geholpen met onze keuken! Alles waterdicht en zo strak mogelijk afgekit. De situatie was niet helemaal wat we verwacht en gehoopt hadden. Veel grotere kieren, oud kit wat nog niet goed weggehaald was. Jan heeft dit allemaal keurig opgelost. Hij liep hierdoor wel uit op zijn planning maar heeft desondanks alle tijd voor ons genomen zodat alles tip top werd achtergelaten. Fijne ervaring dus!

16. august 2025

Wij hadden lekkage in de douche

Wij hadden lekkage in de douche. De kitranden moesten vervangen worden.
Hoekstra had binnen 2 dagen de kitranden vervangen. Helaas bleven wij lekkage houden. Na 1 belletje naar Hoekstra stond hij de volgende dag al op de stoep om de lekkage op te sporen met zijn eigen lekdetectie apparaat. Hij heeft wederom alle kitranden vervangen +een extra coatinglaag. Daarnaast heeft hij 2 voegen die gaatjes vertoonden ook dichtgekit. Dit alles viel onder de garantie. Het heeft mij niets extra's gekost terwijl hij meer werk heeft verricht.
Hoekstra is een vakman en kan hem zeker aanbevelen.

3. mai 2025

De badkamer is weer helemaal netjes!

In onze bad-douchecombinatie moest een strip vervangen worden en een kitrand. Daarom een oproepje op Werkspot geplaatst. Jan Hoekstra reageerde heel snel en kon dezelfde middag nog langskomen. De strip (tegen lekkage onder de glazen douchewand) en het kitwerk is erg netjes vervangen. Met goed materiaal en een extra coatinglaag om lekkage tegen te gaan. Heel blij met deze adequate vakman!

21. november 2024

Reparatie lekkage badkamer

Omdat onze badkamer lekkage had contact gezocht met kitbedrijf Hoekstra.
Drie dagen later was alles opgelost. Alle oude kit is verwijderd en de gehele badkamer is voorzien van nieuwe kit.
Wij zijn erg tevreden. Goede vakman die zijn werk netjes en met liefde doet.
DANKJEWEL

22. mai 2024

3weken lang beloofde hij te komen ik…

3weken lang beloofde hij te komen ik heb netjes laten weten wanneer het behang en de vloer werd gelegd 3 weken achter elkaar beloofde hij te komen steeds zonder dag of datum vorige week woensdag zei hij nog ik kom echt deze week terwijl hij wist dat de meubels kwamen
Nu zitten wij met de gebakken peren
Hier hoeft hij niet meer te komen
En geloof mij dit is nog netjes geschreven

25. februar 2024

Heel tevreden

Heel tevreden.
Ontzettend goed geholpen met een lekkage in de badkamer. Heel tevreden.
Dankjewel. Hopelijk tot over 5 jaar 😉

15. januar 2024

Douchecabine lekkage

Kitbedrijf Hoekstra verdient alle lof voor hun uitstekende werk in onze badkamer. We hadden last van een vervelende lekkage rond de douchecabine en maakten ons zorgen over schade. Na contact met Kitbedrijf Hoekstra werden we onder de indruk van de snelle reactie en goede aanpak.

Hun vakman inspecteerde de situatie en legde het probleem helder uit. Onze oude kit werd zorgvuldig verwijderd en vervangen door nieuwe kit. Nu hebben we geen last meer van lekkage, en onze badkamer is weer als nieuw.

Kitbedrijf Hoekstra lette op details en heeft alle kit vervangen in overleg. Hij gaf ook waardevol advies voor toekomstig onderhoud. Blijkbaar gaat kit gemiddeld 5 jaar mee.

28. oktober 2023

Lekkage badkamer

Wij hadden lekkage in de badkamer. Gebeld zelfde avond langs gekomen bekeken lekkage verholpen en voorbereiding getroffen voor reparatie.
Dag er tussen gelaten voor luchten. Vandaag langsgekomen super netjes en strak alles weer gerepareerd.

Super vriendelijke, snel geholpen, zeer professioneel. Werkt alles netjes af.

25. oktober 2023

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis