Bestilte en træningsmåtte og jeg er meget imponeret over kvaliteten. God produktbeskrivelse og glad for at kunne støtte en webshop der fokuserer på lidt men godt. Hurtig levering og det hele spilled... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg synes virkelig man får noget kvalitet for prisen med denne vest. Den har god padding til skuldrene og man kan konfigurere den så den sidder stramt/tæt så man kan lave alle øvelser man nu har lyst... Vis mer
Super hurtigt levering! Bestilte klokken 0900, og havde vesten aftenen efter. Derudover sidder veste tæt og behageligt på kroppen - selv med 15 kg i den. Jeg både løber og træner crossfit med den p... Vis mer
Kinetik reklamerer med at deres træningsmåtte er skridsikker, og det kan jeg så skrive under på at den er - selv på mit glatte gulv. Min gamle måtte forsøgte ofte at stikke af under mig, og jeg har... Vis mer
Selskapet har svart
KINETIK er et dansk brand der designer og forhandler vægtveste, træningsudstyr og træningstilbehør til Calisthenics, Kropsvægtstræning, Løb og Sport. Vores produkter er anmelderroste, og bruges af profesionelle atleter, fysioterapeuter og trænere over hele Europa. På vores hjemmeside finder du alle vores produkter, samt træningsprogrammer og information omkring træning med vægtveste. Vi har gratis fragt og 100% tilfredshedsgaranti i 30 dage.
Vadgårdsvej 249, 2860, Søborg, Danmark
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bestilte en træningsmåtte og jeg er meget imponeret over kvaliteten.
Hurtig levering og det hele spillede

Svar fra KINETIK
Je m’exprime au nom de ma femme. Elle a acheté, avec un ami, des articles de running, notamment un chouchou léopard. L’élastique a cassé dès la deuxième utilisation.
Elle a donc déposé une réclamation, qui me paraît justifiée, au titre de la responsabilité pour un produit défectueux. Le service après-vente a gentiment refusé d’en assumer la responsabilité, n’a rien voulu entendre et n’a pas donné suite.
Ce n’est pas une question de 10 €, c’est une question de principe. Nous avions envie de faire confiance à une entreprise bretonne… mais nous allons désormais éviter ce site.
Dommage...

Svar fra KINETIK
Hold da kæft hvor er det den bedste service ever .
Har købt en masse elastikker igen årene hos dem
Den ene elastisk gik i stykker.
Fik sendt et helt nyt sæt
Bedste service ever ,ikke SIDSTE gang jeg køber hos jer
Længe leve jeres hjemmeside og firma
Mange tak for hjælpen .
💪🏽💪🏽💪🏽😀
Jeg købte nogle træningselastikker, som kun sælges i sæt med tre, og har nu har brugt dem i 14 dage. Jeg er meget begejstret for dem, da de giver et godt jævnt træk. Jeg forhørte mig efterfølgende om det var muligt at supplere den type elastik jeg bruger mest, hvorefter jeg fik en opringning fra Marco. Kort efter fik jeg sendt en ekstra elastik uden beregning. Det er ikke sidste gang jeg har handlet der!
Det skal indledningsvist siges, at det er yderst sjældent, at jeg overhovedet gider, at overveje og skrive en anmeldelse, men min oplevelse hos KINETIK har været så god, at jeg blev nødt til at skrive en.
I forbindelse med, at jeg var kommet til at købe et forkert produkt, (vægtvest som iøvrigt var i fuldstændig fantastisk kvalitet) ringede Marco mig op.
Marco ville bare sikre sig, at alt ift. returnering forløb som det skulle.
Han spurte efterfølgende lidt ind til hvilken slags træning jeg lavede, og vi havde en rigtig hyggelig snak. Alt dette uden at han på et eneste tidspunkt promoverede andre produkter, eller forsøgte at sælge med noget. Marco havde heller ikke travlt med at afslutte opkaldet, men tog sig virkelig tid til samtalen.
Jeg spurgte efterfølgende selv ind til et andet produkt, og det var helt tydeligt, at han virkelig brænder for det de laver hos KINETIK. Han var ærlig, og prøvede slet ikke at "oversælge" det produkt jeg spurgte ind til.
Jeg ville helt klart anbefale, at købe udstyr hos dem, da både kvaliteten, og kundeservicen er helt i særklasse.
Rigtig Gode og Solide redskaber oh fin betjening
Fantastic and fast customer service.
Contacted Kinetik via email about a lost back for the battery port of my parents Blood Pressure Monitor. They contacted me back very quickly and offered to post one out to them today. Very happy and would reccomend them as a company.
Hurtigt og nemt at bestille, og varen var ordentligt indpakket, og skal nu bruges.
Super god drikkedunk, og virkelig venlig og effektiv kundeservice. En fornøjelse

Svar fra KINETIK
Virkelig god service. Jeg havde mistet bæltet til min vægtvest. Dette kunne desværre ikke købes seperat. Kinetik var så søde at sige at de gerne ville sende et nyt til mig uden beregning. Det er jeg virkelig taknemmelig for. Sikke en service. 5 stjerner herfra☺️

Svar fra KINETIK
Det er vest no. 2 jeg køber, da jeg er nødsaget til at have en vest på min lokation no. 2.
Jeg er bare vild med vesten når jeg går, jeg er glad for den gode kundeservice jeg har fået og alt i alt får Kinetik de varmeste anbefalinger.

Svar fra KINETIK
2 ugers leveringstid men god kundeservice og udmærket produkt. Fik enda en gave pga den ekstra ventetid :)

Svar fra KINETIK
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.