Dette er verdens værste nettside du pov: Du minder din own buissnies også plutselig skal mora di skjelle ukeplanen og så sier ho du må gjøre 20 min med kikora og det er noe slaveri slett denne nett s... Vis mer

jeg satt i gutte doen og goonet i timen på skolen så kommer læreren å catcher meg så sier han kom in i timen vi holder på med kikora..... NÅR JEG HØRTE KIKORA LØPTE JEG BUKSE NED OVER HELE SKOLE PLASS... Vis mer

Denne nettsiden er verre enn helvete. Jeg hadde aldri ønsket dette på min verste fiende. Når man prøver å lære noe på Kikora, så er alt normalt til å begynne med. Men, så begynner djevelen skjølv å mo... Vis mer

Kvar gang læreren så lite nevner orde "kikora" kjenner eg at eg får sug i magen det er nesten verre en at mamma sei eg skal gjere lekse. Einaste som er forstålig er mattemaraton men sannsynligheten... Vis mer

1,3

Dårlig

Fuck kikora

Hei dette er uskjent som skriver Dette var en helt jævlig nettside (jeg går i 8) Dem spurte meg hva nano meter var og en av alternativene var faen i meg fantasilliard liksom når får jeg bruk for dette shitet her

ps hvis du ikke får kontakt med meg kan det hende at jeg har tatt mitt liv pga dette nettsidet.

11. januar 2025

gi casper offentlig henrettelse!

Casper sa at jeg ikke kunne spille i timen! nei, casper er ikke LÆREREN min, det er en medelev, han skrek som bare FAEN at jeg drev å spilte. jeg fikk anmerkning , så etter skoledagen gikk jeg til huset hans og lagde en checkpoint. etter så gikk jeg hjem og klarte å grave bort en urealistisk stor atom bombe, også ''med et uhell'' så trykket jeg på den røde knappen. Bare for å si det, casper kan ikke si at jeg spiller i klasse rommet lenger for å holde dette barnevenelig🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖🆖

16. oktober 2025

Jeg tenger nå mental hjelp

Hva faen er dette for noe. Det føles ut som at jeg er i en Disney Channel reality tv show og vi skal liksom "solve for calculus", bare at jeg ikke er den main characteren som får det rett på første forsøk. Neida. Jeg er den dummingen i bakgrunnen som alltid tror at han har rett. Og så sier jeg det til læreren, og hun sier "Nesten", selv om jeg 553,2873 desimaler unna. "prøv igjen" ja liksom, som om jeg kommer til å klare det.

Så, endelig skjønner jeg det. Jeg får rett. Jeg trodde jeg kom til himmelen og så Jesus. Jeg sverger jeg så han. Og så sier han "feil". Jeg skjønte det ikke først, men så begynte jeg å se skjermen igjen. Det var fuckass Kikora. Igjen og igjen. Jeg tilkaller læreren min og spør om hjelp. Lite viste han at jeg spurte om psykisk hjelp fordi jeg er seriøst skada. Men så sier han " det er jo rett det " og jeg sverger, jeg døde.

Hvordan? Hvordan kan et matte program ta feil? Jeg trodde dette var til for å hjelpe elever, ikke for så skade dem mentalt?

Prøver du å lure meg Kikora? Sånn at jeg ikke vet forskjellen mellom rett og galt lenger? Tror du virkelig at jeg er så dum og at jeg kommer til å falle inn i det toxic ass fela di? Nei. det gjør jeg ikke. Jeg klarer dette ikke lenger. Hjelp. Meg.

Ps; Jeg vet at du er djevelen kikora, jeg bare kan ikke bevise det.

grusomt

dette er en av de vanskeligste opplevelsene jeg har opplevd. kan noen please fortelle meg hvorfor denne nettsiden eksisterer og hvorfor det norske skolesystemet har valgt dette grusomme stedet for opplysning om matte. JEG VILLE HELLER SPASERT RUNDT SONGSVANN BARFOT OG BLITT DYTTET INN I VANNET AV EN BURSDAGSKLOVN I PSYKOSE OG KONTRAKTET EN HJERNESPISENDE AMOEBA NAEGLERIA FOWLERI OG OMKOMMET I EN SYKESENG I DEN DYPE JUNGELEN I AMAZONAS OG DERRETTER BLI SLUKT AV EN SYKT SULTEN PYTON SLANGE TAKK FOR MEG HA EN FIN DAG UTEN KIKORA.

KIKORA LUKK NETTSIDEN DERES

BRO AIN'T NO WAY NETTSIDEN ER TREGERE ENN BESTEFAREN MIN SIN PC FRA 80 TALLET 💀💀💀 DET SKAL LIKSOM VÆRE MATTE OG DEN SPØR HVA ER 10X1 JEG GÅR I SJETTE KLASSE!!! EN FØRSTE KLASSING KUNNE GJORT DISSE OPPGAVENE OG DE SIER (om du får fem lodd så kan du vinne en nintendo switch) OG SJANSENE ER LIKSOM 1 I FLERE MILLIONER!!! KIKORA SPØR DU MEG BURDE DERE LUKKE NEED NETTSIDEN OG APP HVIS DERE HAR FOR ANDRES LIV

Kikora er balls

Kikora er balls siden når jeg bruker den går batteriet mitt ned raskere enn når du kaster en stein ned et fly på en barneskole fylt av folk som bruker kikora, kan ikke tørre å se på kikora uten å fly ut av settet mitt i timen jeg bruker aldri kikora utenom når jeg blir bundet fast til settet mitt i timen det gjør vondt as

13. oktober 2024

KIKORA SUGER SÅ JÆVLIG

Kikora er så sykt dritt det får meg til å kaste opp hvert sekund og skibidi toilet dukker opp på senga mi og skyller meg ned til Kina så jeg kan kappe av beina og hodet mitt og selge på temu som burrito og en jævla pizzabunn på Michelin så de jævla folka på kikora kan putte ost og ananas fordi det spiser de på meg som pizzabunn og bruke blodet mitt som tomatsaus og bruke ballene mine som tortillachips og oppkasten min som guacamole fordi det hadde faktisk vært jævlig fuckings fint sammenlignet med å bruke kikora!

2. oktober 2025

Kunni faen

Læreren vår som heter unni men vi kaller KunnI pga hun er KI generert men uansett eg hater kikora så mye at eg mister viljen til og leve og når KunnI skal få oss til og ha kikora vurderer eg og sprenge av meg hodet

6. juli 2025

Jeg hater kikora så forbanna mye

Jeg hater kikora så forbanna mye. Når læreren sier vi skal jobbe med kikora så mister jeg livsglede og får lyst til å stå ute i trafikk med håp på at en turistbuss full av kinesere skal kjøre hardt over meg.

1. oktober 2025

absolut skithytte

hver gang jeg må bruke kikora har jeg lyst til å dø av nyresteiner sammen med hemotoksin for å stoppe blodtilførelsen til hele kroppen min altsa fy fader..

24. september 2025

Kikora suger jeg fikk 1 oppgave feil så…

Kikora suger jeg fikk 1 oppgave feil så slikket de på ballene minne og kasta meg i kjelleren dems så jeg kan ikke få min daglig dose av tånegler fra min poki elias og ola hjelp pls 🥺

29. august 2025

⚠️ : Ikke bruk Kikora!

Jeg hater kikora så mye! Hver gang læreren sier at vi skal jobbe med kikora, har jeg lyst til å kutte av hodet mitt, sende det til Kina for å så selge det på Temu slik at en random fatass dude kan ha guacamolen sin oppi hodet mitt og dyppe chipsen oppi der! Så mye hater jeg kikora!

20. juni 2025

verdens mest usigma skibidi baby-gronk website

dette er så u-sigma seriøst jeg vil heller dra ballene mine (di er veldig pene) gjennom 40 mil av skarp glass en og gjøre en eneste faen meg skibidi toilet grimace shake oppgave igjen. denne websiten er like stinky son min stinky malinky ass etter og ikke ta en dusj for 4 år (son vanlig). uansett ikke brukk den, den er dritt og bæsj og jobbe med

6. juni 2025

Kikora kravlet ut av de dypeste kammerene av helvete selv. Djevelen kastet den ut.

Kikora. Selve navnet forteller om torturredskapet denne "nettsiden" er, kik, som i at jeg har klikka, og ora; som i at jeg har mistet orda av hvor dritt dette er.

Før kikora var jeg en fin ung gutt, som hadde venner og likte å spille basketball. Etter kikora sitter jeg bare inne og gråter, PTSD-en fra kikora er ekte og verre enn alt annet i livet.

Når noen så mye som sier ordet "Feil" eller "Oppgave" eller "Marathon" så kjenner jeg all glede jeg noen sinne har følt evaporere fra kroppen min. Alt blir erstattet; hvert eneste atom i kroppen min blir erstattet med rein smerte og tristhet.

Jeg håper at det finnes et etterliv KUN for at skaperene av kikora kan brenne i helvete for evig og alltid, ikke bare det. NEI, jeg håper at de blir klonet 100 ganger så de opplever 100 ganger mer smerte.

Denne "nettsiden", tortur. Ren tortur.
Hvis du er en lærer og leser dette, bare vet. Dette suger all liv og glede ut av elevene dine. Du kommer til å høre gråt og slag og alt ondt.

Bare vær så snill, ikke rør det.
Hvis du kan ha meg unnskyldt skal jeg gå og drepe meg selv nå, alt annet enn kikora.

6. juni 2025

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis