Kiddospace Anmeldelser 69

1,5

Jeg bestilte en vare, pengene blev trukket med det samme men varen lod vente på sig....skrev jeg gerne ville have pengene tilbage og de kom 3 dage efter 💪

2 years later they want to issue a refund for finger paint product with high levels of certain chemicals. I paid by credit card, yet they want my complete banking information, acct. number, routing nu... Vis mer

Besteld, betaald en geen bevestiging gekregen. Meerdere malen gemaild maar ze konden geen bestelling of betaling terugvinden in hun systeem. Ook niet als ik bewijs van betaling meermaals had gestuurd.... Vis mer

Stempelki zawówione 6 lipca. Do tej pory nie dotarły. Najpierw dostawałam odpowiedź, że raczej przesyłka utknęła w transferze. 20 sierpnia dostałam prośbę o ocenę usługi dostarczenia przesyłki któr... Vis mer

1,5

Dårlig

12 okt bestelling geplaatst

12 okt bestelling geplaatst, 26 nov. Eindelijk een mail dat het artikel is verzonden maar dat het 9 tot 15 werkdagen kan duren voordat ik het ontvang!!
IK BESTEL ER NOOIT MEER IETS

26. november 2025

Helaas niets ontvangen

Helaas, 5 weken geleden een bestelling geplaatst. Tot op heden nog steeds niets ontvangen en ook geen track and trace ontvangen.
Hoop dat het er voor Sinterklaas is. Bestel er nooit meer iets!!

5. november 2025

Lentissimi.

Lentissimi.
Il limite massimo per loro è 15 giorni lavorativi. Siamo a 24 (un mese solare molto passato) e ancora il tracking della spedizione è fermo in Italia. Mi sta venendo il dubbio che abbiano mandato un tracking fittizio. Sto chiedendo il rimborso.

29. august 2025

Don't buy anything is here

Don't buy anything is here! Take 1 month to get my delivery and i didn't received yet. Already asked for refund, nothing.
Checking traking no updates.

Really bad customer service.

2. september 2025

Spedizioni bradipo

Hanno spedito un ordine oggi 19/09 dopo che era stato confermato il 3/09. Certo, poteva andarmi peggio, ma era un articolo solo e le tempistiche di spedizione mi sembrano eccessivamente lunghe. Ho sollecitato due volte.

19. september 2025

Oszustwo!!!!Stempelki zawówione 6 lipca.

Stempelki zawówione 6 lipca.
Do tej pory nie dotarły. Najpierw dostawałam odpowiedź, że raczej przesyłka utknęła w transferze. 20 sierpnia dostałam prośbę o ocenę usługi dostarczenia przesyłki której nie dostałam. Brak kontaktu ze ztrony sprzedawcy jak i firmy kurierskiej.
Teraz już widzę, że nie jestem pierwszą osobą.

6. juli 2025

Missing parcel.

I am awaiting a parcel since mid July. Didn't know it was being sent from abroad and has apparently been sat in the Midlands since beginning August. Asked who carrier is, no reply. Not happy. Avoid.

19. juli 2025

Surprise!

Surprise!
Bestilte inden jeg nåede at læse de dårlige anmeldelser, så jeg var sikker på, pengene var tabt. I dag har jeg til min store overraskelse modtaget min vare indenfor den tid, der var lovet. Og det virker. Måske har alle de dårlige anmeldelse haft en effekt. Men der er ikke oplysninger om produktionsland!!

9. mars 2025

Metto una stella perché zero non se ne…

Metto una stella perché zero non se ne possono dare. Timbro ordinato il 9/01 siamo al 16/02 ancora non ho visto niente …. 7/15 giorni lavorativi sono già di per sé tantissimi per spedire … se non si rispettano neanche questi tempi o è una truffa o devono cambiare lavoro! Nel complesso totalmente insoddisfatta.

16. februar 2025

KØB ALDRIG NOGET HOS DETTE FIRMA

KØB ALDRIG NOGET HOS DETTE FIRMA. Det er ren svindel!!! Du får ikke varen, du ved ikke om du nogensinde får dine penge tilbage. Jeg har ventet i 2 måneder, jeg har klaget masser af gange, jeg stod uden gave til mit barnebarn, og jeg har bedt om at få min betaling retur. Intet sker andet end kvalmende venlige mails om at de beklager. Jeg har anmeldt dem.

16. februar 2025

Fup og fidus

Fup og fidus. Ingen vare, pengene trukket med det samme, uendelig strøm af tomme løfter. Hold jer væk…

22. januar 2025

Great product/ Great Customer service

Ordered the name stamp and it worked beautifully, I got it within the stipulated time as well, even during busy December holidays. I had an issue with the stamp lid and in only 2 days of messages I'll be getting a replacement soon. Definitely recommended. Great product and great customer service.

16. januar 2025

Talking Flashcards a poor value!

It took more than a month to get the talking flashcard device that I ordered for Christmas for my 21-month-old granddaughter. They send you a tracking number but you must sign up with a separate app to track and that looked sketchy to me. I reached out via email to them and they never answered. As far as the product itself, we are in the US and it appears that the voice for the audible flash cards uses a somewhat British accent. That's fine and perhaps funny... but should be mentioned. My daughter steered me toward this company because it was supposedly out of California, but the item was sent from China. Finally, though the product is supposed to be for 1+ age, the cards are so thin that they are easily bent or torn by a toddler when she tries to insert or remove the cards from the device. Definitely not worth the $32.99 I spent on it! I won't bother trying to return it to get my money back because I imagine it will just be an exercise in futility with their previous performance in not answering my email inquiry. I wish I'd read the other comments on your site and I will definitely head to Trustpilot in the future before purchasing products.

4. januar 2025

En stjerne = 0 stjerner

En stjerne = 0 stjerner

Under alt kritik og bestemt et fup firma.
Bestilte den 9.12.24, pengene trukket på min konto den 11.12.24 og sidder i dag den 9.1.25 uden penge og uden vare. Orker det næsten ikke men firmaet bør jo politianmeldes som et fup firma. Har nu bedt om at få penge tilbage, men tvivler på det lykkedes efter at have læst de dårlige anmeldelse. KAN PÅ DET KRAFTIGSTE ANBEFALE IKKE AT KØBE HOS DETTE FIRMA

9. januar 2025

Kunne man give 0 stjerne

Kunne man give 0 stjerne, så havde det været min bedømmelse.
Jeg bestilte ca. 10 dage før jul. Blev ved med at få flere forskellige beskeder fra dem, når jeg efterlyste min vare: den er gået tabt i posten eller varen er i rest ordre. Dybt utroværdigt. Jeg har bedt om at få mine penge retur - dem var de til gengæld hurtige til at trække. Har IKKE fået pengene retur, men får stadig enslydende mails fra dem om, at min vare er forsinket. Kan på ingen måde anbefale handel med Kiddospace !!!!

8. januar 2025

Udenlandsk firma med flere ml lande…

Udenlandsk firma med flere ml lande tror jeg.
Bestilt “ fodbold “ og penge trukket d7/12
Nu d 26/12 er den ikke fremme , der kommer lange undskyldninger og lovning om 15% tilbage og diverse tilbud
Hold jer fra det .

26. desember 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis