Jeg bestilte en vare, pengene blev trukket med det samme men varen lod vente på sig....skrev jeg gerne ville have pengene tilbage og de kom 3 dage efter 💪
Se hva andre synes
Stempelki zawówione 6 lipca. Do tej pory nie dotarły. Najpierw dostawałam odpowiedź, że raczej przesyłka utknęła w transferze. 20 sierpnia dostałam prośbę o ocenę usługi dostarczenia przesyłki któr... Vis mer
Jeg bestilte en vare
Timbro pagato mai ricevuto
Ordinato articolo il 3/3/26 lo sto ancora aspettando… già pagata la prima rata Klarna. La ditta non mi da il tracking ne’ la data di consegna stimata. Non accetta nemmeno il rimborso. Pessimo servizio e pessima azienda. Sconsigliatissimi. Non acquistate!
They want my banking information!
2 years later they want to issue a refund for finger paint product with high levels of certain chemicals. I paid by credit card, yet they want my complete banking information, acct. number, routing number, name/address of bank in order to issue said refund. NO. To others, please don't give them this information!
Onbetrouwbaar
Besteld, betaald en geen bevestiging gekregen. Meerdere malen gemaild maar ze konden geen bestelling of betaling terugvinden in hun systeem. Ook niet als ik bewijs van betaling meermaals had gestuurd. Het zou bij de bank gelegen hebben terwijl dit totaal niet het geval was. Niet bij bestellen. Zeer onbetrouwbaar.
Although I had no issues with my order…
Although I had no issues with my order (it arrived more or less timely and was complete ), a year later they reached to me that they exceeded levels of lead allowed and therefore I should dispose of everything (and I mean everything, every single item was affected, even toys made of felt). I requested a refund since their products are definitely dangerous and they wouldn’t issue it to me and instead want to send a replacement. Which is great of course, but why would I want anymore of this junk which is dangerous for my child’s health
Det ringeste firma jeg nogensinde har…
Det ringeste firma jeg nogensinde har handlet med.
De trækker pengene, og sender ikke varen.
Dårlige undskyldninger i lange baner og langsom respons !!!!
Køb ikke noget hos dem 🤮
Eseguito ordine il 5 dicembre dicembre pensando…
Eseguito ordine il 5 dicembre pensando al regalo per Natale, dopo email di sollecito e risposte del tipo: Sappiamo che... Ci dispiace per... Ti ringraziamo per la comprensione...ecc, è arrivato finalmente il prodotto ma difettoso.La confezione esterna sciupata come usata confezionata in una busta e non un pacchetto rigido come mi aspettavo e essendo uno strumento con delle schede sonore, il nome della scheda non corrisponde alla voce.
Hold jer lang væk
Hold jer lang væk, de lover mere end de kan holde og meget lange leveringstider og dårlig kvalitet ( Kina bras )
Bestel niet bij deze site
5 november handschrift boekjes besteld, er werd niks verstuurd.
Het was opeens niet meer op voorraad en zou 30 november verstuurd worden, kreeg compensatie voor het lange wachten. Werd 30 november niet verstuurd dus weer gemaild, werd opeens gezegd dat het verstuurd was.
Stond meer dan een week aangemeld bij de post in China, dus was het nog steeds niet verstuurd.
Mails gestuurd dat ik geld terug wou want had er niks meer aan. Was niet optijd voor sinterklaas.
Ze beloofden dat het geld teruggestort zou worden, uiteraard werd dit niet gedaan.
Geen reactie meer op mails, toen heb ik het via facebook geprobeerd, slechte posts onder hun Facebook advertentie vinden ze waarschijnlijk niet zo leuk. Toen kreeg ik nl wel reactie en werd het geld teruggestort.
Al hun artikelen staan ook op temu.
Bestel hier niet!!!
Oplichters!
15 november 2025 bestelling geplaatst, ruim op tijd voor Sinterklaas… inmiddels is het 21 december en nog niks ontvangen. Paar keer gemaild, korting ontvangen maar nog steeds geen pakketje. Ook mails beantwoorden ze niet meer. Oplichters zijn het! Koop er nooit iets!
Kiddo-fup
Bestilte pakke 10. November, og efter utallige klager, og deres betingelser om 14-17 arbejdsdags levering. Er pakken med der tracking endnu ikke forladt UK endnu.
Det her firma er rent, fup og svindel! Har forlangt, at handlen skal gå tilbage. Men Kiddo-fup, er stoppet med at besvare mine mails.
Jeg vil på det kraftigste fraråde alle at handle med, det svindler firma.
Absolut uden sidestykke af dårlige serviceniveauer 🤬😡🤛🏻🔨
De bestelling 72119 van 7 november 2025…
De bestelling 72119 van 7 november 2025 is nu nog niet binnen SLECHT te bereiken Bedrijf en houden je aan het lijntje. Ik zou niets meer kopen en zeker niet adviseren
Zelfs 1 ster is teveel.
Zelfs 1 ster is teveel.
Bestelling geplaatst maar niefs ontvangen. Gelukkig nog niet betaald.
Ik bestel er kiet meer, dat is zeker.
Aldrig fået vareren
Vi bestilte 5 oktober.
Vi får en mail med bekræftelse og der står 7-15 hverdage.
6 nov sender jeg en mail på det ikke er kommet, og får der et svar om at jeg har lavet en forudbestilling.
Jeg har ikke været igennem et flow med forudbestilling, og alle mails fra dem skriver 7-15 hverdage.
Nu 10 dec har jeg stadig ikke modtaget noget....
Havde jeg bare set her først, havde jeg aldrig købt fra dem.
Lang leveringstid og ikke et ord høre…
Lang leveringstid og ikke et ord høre man fra dem penge er trukket ☹️☹️☹️👎🏼👎🏼👎🏼
Køb ikke noget derfra
Niks kopen hier!!
Heel heel slecht...iedereen krijgt de dezelfde mail of 15% geld terug...vervolgens hoor je niks meer...reageren nergens op...ik heb al weken geleden iets besteld hier...alles wat er al komt ...komt uit China...
Oplichters!!
Slechte site
Bestelling geplaatst op 19 nov 5 dec nog niets ontvangen heel veel mails naar hun gestuurd nog geprobeerd de bestelling te annuleren maar dan krijg je het antwoord is al verwerkt op de dhl app staat nu dat ie bezorgd is nou niet bij mij
Zal er nooit iets weer bestellen
Sprekende kaarten besteld in oktober…
Sprekende kaarten besteld in oktober ruim op tijd voor de verjaardag in november. Nu 8 dec nog steeds niets ontvangen. Klantenservice reageert niet meer. Dus geld kwijt en de bestelling met beloofde extra kaarten als compensatie voor de late levering. Niets kopen is oplichting. Ik zou het voor 8 dec als nog ontvangen maar helaas ik ben erin getrapt
I received an email that said my…
I received an email that said my address was wrong. I’m still waiting to hear from them.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.