Begynte bra, men problemer med å få kjøp godkjent pga butikker som trekker seg fra ordningen
Jeg har brukt Kickback.no i flere år, og er sånn passe fornøyd. Det er enkelt å ta i bruk, og det er jo flott å få tilbake noen kroner på kjøpene man gjør. Men, det hender altfor ofte (og stadig oftere) at kjøp ikke blir registrert, selv om har aktivert kickback i nettleseren, og plutselig så er ikke butikken lenger aktiv - dvs butikken har avsluttet samarbeidet med Kickback.no etter du gjorde kjøpet ditt, og da blir ikke beløpet du skal ha utbetalt godkjent.
Siden det er småpenger det stort sett er snakk om, er det lett å glemme og følge med på at du får utbetalt det du skal. Jeg har ofte måttet kontakte kickback.no for å si ifra om kjøp som ikke har blitt registrert som det skulle eller at det går altfor lang tid før registrert kjøp blir godkjent, og da er som regel svaret at de har sendt saken til butikken og de fleste saker løser seg i løpet av 6 mnd. Det er dårlig. For hvem sitter og følger med på at de får 5-10 kroner mange måneder etter kjøpet? Det ender med at man glemmer hele greia, og det er vel kanskje det som er meningen! Fryktelig useriøst.
Har nå måttet ta kontakt direkte med butikker som plutselig ikke er aktive lenger, og har fått beskjed fra den ene om at alt skal være godkjent så jeg må ta det med Kickback.
Nummer to svarer at de har ikke/har ikke hatt noe aktivt samarbeid med kickback i det hele tatt. Og de har jeg fått godkjent kickback av fra før!! Ikke veldig imponerende. Må si jeg har begynt å miste troen på seriøsiteten deres og vurderer andre cashback-varianter fremover.