KEYPARTNER - Låsesmed Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god oplevelse - Ismael er en meget dygtig og kompetent låsesmed til en konkurrence dygtig pris. Vil klart ringe efter Keypartner igen næste gang jeg skal bruge en låsesmed Ordre 20721

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg fik akut brug for hjælp da håndtaget i min låne-københavnerlejlighed faldt af ved ankomst. Med en hurtig googlesøgning fandt jeg Keypartner, og mit problem blev løst i ekspresfart. Kæmpe god servi... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg havde Airbnb boende og de fik på en mærkelig måde fucket min københavner lås op. Keypartner kom ud til mig en lørdag og gav mig valget om at beholde min gamle lås som godt kunne fikses men nok vil... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Låsesmed
  2. Akutt låsesmed
  3. Låsleverandør
  4. Montør av sikkerhetssystemer
  5. Leverandør av sikkerhetssystemer

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Mangeårig erfaring med at levere alt i låse- og sikringsløsninger til ejendomsinvestorer, boligselskaber, erhvervskunder og private.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

4 anmeldelser i de siste 12 månedene

Professionelt firma!

Det er nu 2. gang jeg bruger Keypartner for at få sikret mit hus med envejsskruer og koder til alle vinduer samt nøglefri hjem i form af Yale dørlås system.
Keypartner er yderst professionelt firma der holder, hvad de lover. De er gode til at holde deres aftaler, dygtige til at vejlede i produktvalg og viden samt meget behagelige at kommunikere med.
Jeg vil til enhvertid anbefale dem til alle der har brug for låsesmed.

25. oktober 2018

Hej Shøle.

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at du er tilfreds med den hjælp og service du har fået.

Du siger bare til, hvis der er mere vi skal hjælpe med.

Mvh Keypartner

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Første aftale glemmer de

Første aftale glemmer de. Til den næste aftalte tid, ringer de 15 min før og siger at de bliver forsinket. Da medarbejderen kommer gør han et rigtig godt stykke arbejde og er der 1 og 15 min, men får en faktura på 3,25 timer arbejdstid som de begrunder med kørsel frem og tilbage.
Skandalefirma der snyder folk!

18. oktober 2018

Hej Mie.

Som allerede informeret til dig på mail beklager vi meget den uheldige start med aflyst aftale samt forsinkelsen. Det er selvfølgelig ikke i orden.
Vi har ligeledes dokumenteret det, der er indeholdt i arbejdstiden og vi vil fremadrettet være mere opmærksom på at have gennemskuelige faktura, så vi undgår misforståelser.
Vi bestræber os på at levere høj kvalitet og service til tiden og i dit tilfælde var vores service ikke i orden, så derfor har vi valgt at tilbyde dig en kompensation for den aflyste tid.
Håber at du trods alt er tilfreds med det produkt vi har leveret.
Christina
Keypartner ApS

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Vi har i vores ejerforening fået…

Vi har i vores ejerforening fået udskiftet vores alm. låse system til hvv. kælder og indgangsdøre til chip baseret lås fra Keypartner.

Selve udskiftningen har fungeret fint og uden de helt store problemer. Der har været lidt knas med kodningen i forhold til "hvem høre til hvad for et kælderrum" - dette kan dog skyldes lidt kommunikations udfordringer i forhold til vores administrator / sælger.

Udover kodning har vi nu af flere omgange haft problemer med, at batteriet i chip læseren er flad, og dette kun efter nogle par måneder i drift. Keypartner lyder meget overrasket hver gang man ringer ind til dem og de ved åbenbart ikke, at batteriet er dødt førend når de kommer ud på stedet.
Selvom vi på et tidspunkt ikke havde adgang til vores opgang, så mente Keypartner ikke at dette var et "akut" problem og derfor først kunne løses næste normale hverdag.
Det kunne være rart, hvis Keypartner lavede jævnlig tjek på chiplæseren for, at se om batteriet er ved at være dødt.

Mvh
Thomas

17. september 2018

Hej Thomas.

Vi beklager meget at du har haft denne dårlige oplevelse. Vi har arbejdet hårdt på at løse problemet og det har vist sig nu at der har været en fejl i produktet fra leverandøren. Vi kommer ud inden jul og skifter alle de defekte dørskilte, så fremadrettet burde oplevelsen være bedre og mere optimal.

Endnu engang vi beklager meget de udfordringer du har haft.

Mvh Keypartner

Skide god låsesmed

Købte et nyt hus og skulle have omstillet "lås/nøgler" og tog kontakt til Keypartner. De leverede et top professionelt produkt til en virkelig fornuftig pris og gav god og relevant rådgivning mht. anden sikring af hjemmmet. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen og anbefale dem til andre.

3. april 2017

Veludført arbejde

Vi har fået lavet låse på fire døre i to omgange. Begge gange har keypartner været professionelle og behagelige. Jeg kan klart anbefale dem.

23. januar 2017
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtige, venlige og rimelige i pris

Jeg havde haft to andre låsesmede til at forsøge at reparere min lås på hoveddøren. Ingen af dem kunne finde ud af det. Keypartner fandt med det samme løsningen - og siden har der ingen problemer været med døren.
De var hurtige, meget venlige og yderst rimelige i pris !

12. oktober 2016

God og omhyggelig

Har brugt Keypartner i forbindelse mad at sikre mit hus imod indbrud, kan varmt anbefale dem til andre, fantastisk rådgivning, omhyggelig og god service

10. oktober 2016

Super service!

Jeg blev i dag reddet af den sødeste låsesmed! Keypartner får den allerbedste anbefaling.

9. juni 2016

Super firma

Hurtig "udrykning" og yderst professionel behandling.

Kan varmt anbefale KeyPartner til alle.

Anette Lindvig

14. april 2016
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig og venlig service!

Jeg har brugt KeyPartner op til flere gange nu, og kan ikke se hvorfor jeg skulle vælge anden låsesmed. Hver gang har de været her hurtigt, ordnet låsene uden problemer, efterladt stedet 100% rent og med et smil på læben :) Jeg anbefaler KeyPartner til alle!

7. april 2016
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super - absolut intet at klage over

Havde midt i påsken akut brug for hjælp til omstilling af en del låse (nøgler, diverse kort m.v. var stjålet) Keypartner var hos mig indenfor meget kort tid og fik det fikset fluks. Har efterfølgende fået nye låse og systemnøgler - også her blev opgaven løst hurtigt, rigtigt og effektivt. Tusind tak til Keypartner som jeg varmt kan anbefale. Helle

1. april 2016

Det virker

Keypartner har hjulpet mig flere gange med at lave nøgler og skifte låse.
Alt er gået efter planen og alt har virket.

21. mars 2016

Hurtig udrykning

Stod en lørdag og havde isat ny dør, men glemt ny lås. Keypartner kom inden for 30 min. og klarede opgaven professionelt og hjælpsomt, idet døren drillede lidt. Meget venlig fremtræden:0)

31. januar 2016

God service, hver gang!

Har hjulpet mig flere gange når jeg eller kæresten har været låst ude. Hurtig hjælp og god service, kan kun anbefale dem!

26. januar 2016
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv