Super god oplevelse - Ismael er en meget dygtig og kompetent låsesmed til en konkurrence dygtig pris. Vil klart ringe efter Keypartner igen næste gang jeg skal bruge en låsesmed Ordre 20721
Jeg fik akut brug for hjælp da håndtaget i min låne-københavnerlejlighed faldt af ved ankomst. Med en hurtig googlesøgning fandt jeg Keypartner, og mit problem blev løst i ekspresfart. Kæmpe god servi... Vis mer
Købte et nyt hus og skulle have omstillet "lås/nøgler" og tog kontakt til Keypartner. De leverede et top professionelt produkt til en virkelig fornuftig pris og gav god og relevant rådgivning mht. and... Vis mer
Jeg havde Airbnb boende og de fik på en mærkelig måde fucket min københavner lås op. Keypartner kom ud til mig en lørdag og gav mig valget om at beholde min gamle lås som godt kunne fikses men nok vil... Vis mer
Mangeårig erfaring med at levere alt i låse- og sikringsløsninger til ejendomsinvestorer, boligselskaber, erhvervskunder og private.
Øster Søgade 36, 1357, København K, Danmark
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Havde brug for en ny lås da jeg overtog en lejlighed. Er SÅ glad for jeg valgte Keypartner. Super service og nøjsom forklaring omkring de forskellige låsetyper der findes. Det hele kulminerede så med en hurtigt “udrykning”, da låsen så skulle monteres. God service og gode priser 😀👏🏼 Sådan. Kan varmt anbefale dem. Spørg efter Peter 😀
Emre kom ud og hjalp mig med at komme ind i min lejlighed. Fremragende service, fagligt dygtig og alt i alt en virkelig god oplevelse. Varmeste anbefalinger herfra!
En rigtig sød og hjælpsom mand! Intet at sætte en finger på der.
Men hold nu op, hvor er det dyrt. En torsdag kl 15:30 og han skulle køre fra Vesterbro til Nørrebro. En tur på 15 minutter. Vi har briklås, så det eneste han skulle var at holde en brik mod vores dør. Tog vitterligt 3 sekunder.
840 kr. (!!!) - det er godt nok for groft for 15 minutters arbejde (kørsel).
Havde smækket mig selv ude.
Allerede i telefonen snakkede vi om forskellige prisscenarier, sæt nu låsen skulle skiftes osv.
Der var fuld gennemsigtighed som jeg værdsætter meget.
Låsesmeden var meget kompentent og kom til tiden leverede en rigtig god service og tjekkede alle muligheder igennem. Låsen kunne heldigvis lirkes op. Låsesmeden lavede lidt ekstra service omkring min dør og rådgav mig kvit og frit.
Kan varmt anbefale keypartner, en god og tryg oplevelse!
Super flink medarbejder. Godt arbejde, tak for hjælpen. Kan kun anbefale Keypartner.
Jeg har brugt Keypartner flere gange nu og har altid været tilfreds. Det er nemt at indgå hurtige aftaler, de er meget fleksible ift. tidspunkter, som passer kunden godt, og samtlige låsesmede, jeg har mødt, har været søde, høflige og servicemindede. Der bliver ryddet pænt op og fint rengjort efter opgaven. Meget tilfreds.
Havde akut behov og fik en virkelig god service af emre! Fantastisk at man kan ringe så sent på dagen og få hjælp når døren ikke kan åbnes!!

Svar fra KEYPARTNER - Låsesmed
God service og hurtig udrykning da vi skulle have ordnet en cylinder hvor nøglen var knækket.
Jeg har brugt Keypartner et par gange og de har hver gang været serviceminded og omhyggelige i deres arbejde. Specielt er jeg glad for at de lægger vægt på at lave og aflevere deres arbejde ordentligt.
Hurtig og imødekommende service på e-mail om oprettelse af opgaven. Kom på adressen dagen efter og udførte opgaven hurtigt, effektivt og med en meget behagelig fremtoning.
Fik udskiftet cylindre i to døre, i postkasse og sat ny dørtelefon op.

Svar fra KEYPARTNER - Låsesmed
Super fin service.. det tog lidt tid at svare på vores forespørgsel, men det var der en god forklaring på. Dialogen var rigtig fin og opgaveløsningen super fin og hurtigt trods jul og helligdage

Svar fra KEYPARTNER - Låsesmed
God service og rykker hurtigt ud når vi har et problem. Kan klart anbefales.

Svar fra KEYPARTNER - Låsesmed
En leverandør der oftest holder hvad der loves. Der mangler lige "100 gr" ift. færdiggørelse af alarmaftale for at få 5 stjerner herfra.
Har kun positivt at sige om Keypartner, som har leveret en Smartair løsning til vores hotel samt udført andre mindre opgaver.
De er hurtige, effektive og pålidelige de gange vi har brug for dem. Desuden virkelige behagelige og positive medarbejdere som er dygtige til deres arbejde.
Varmeste anbefalinger herfra!

Svar fra KEYPARTNER - Låsesmed
Vi bruger KeyPartner i vores firma til at sende ud hos vores kunder. De rykker hurtigt ud - og leverer altid en top professionel service. Vores kunder er tilfredse og vi er tilfredse - WIN/WIN.
Vi får altid sendt en faktura med alle relevante oplysninger på, så vi kan viderefakturere.
Vi står 100 % inde for en top anbefaling af KeyPartner.

Professionelt arbejde.
Keypartner svarede hurtigt og præcist på vores opfordring til at give et tilbud på udskiftning af dørtelefoner i ejendommen. Ved besigtigelsen spottede de med det samme en fejl ved den eksisterende installation og det samlede fastpris-tilbud var helt rimeligt.
Arbejdet blev udført til tiden og uden overraskende ekstraomkostninger.
De har travlt, så de kan være svære at kontakte. Det koster den sidste stjerne, og det er faktisk meget hårdt bedømt. Jeg ville ønske, jeg kunne give 4,5 stjerner.
Godt håndværk og de overholder alle aftaler.
Niels Pedersen, næstformand i ejerforeningen.

Svar fra KEYPARTNER - Låsesmed
Altid professional service, og meget fleksibel ift. "alternative" opgaver.
Kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Svar fra KEYPARTNER - Låsesmed
Keypartner har stået for levering og montering af nyt dørtelefon-system i vores andelsforening. 25 telefoner fordelt på tre opgange.
Samarbejdet har været snorlige fra start til slut, og vi har ikke en finger at sætte på leverancen.
Flere beboere har endda rost installatørerne for deres imødekommenhed og fleksibilitet, og vi har også kun ros til overs for "folkene på kontoret", som har stået for kommunikationen frem og tilbage undervejs i forløbet.
Keypartner får hermed vores allerbedste anbefalinger!
A/B Valhalla

Svar fra KEYPARTNER - Låsesmed
God service og meget dygtig til at finde alle bedste løsninger tilpasset til dine ønsker.