I bought 3 keys for Microsoft Office 2010 Professional Plus. It's a lifetime licence. I accidentally bought 3 instead of 1. The first key worked - until I uninstalled MSO365, which wrecked my... Vis mer
Se hva andre synes
Kupiłem klucz do Office 2024 Plus. Przesłany przez firmę klucz nie działał na stornie Microsoft, przesłali też drugi, też nie działał. Pieniędzy nie oddali!!!!
Kupiłem Office 2021 Home & Business dla MacOS, wszystko zgodnie z opisem, zakupiłem dokładnie na stronie "key-soft.pl". Klucz jak było napisane przypisał się do konta, ogólnie po płatności przyszedł n... Vis mer
Kupiłem klucz do Office 2024 Plus
Keys became invalid. Contact/complaint link disconnected.
I accidentally bought 3 instead of 1.
The first key worked - until I uninstalled MSO365, which wrecked my 2010 installation and I had to repair 2010.
30 days later, pop up message "this copy... is not activated."
The first key didn't work. "Sorry this isn't a microsoft office 2010 product key ... maybe another version of office".
Tried the 2 keys I had never used - same error.
The site guaranteed to replace the keys, so I followed the link in the email to autokoder.com.
It retrieved my purchases and provided a complaint form. But when I tried to add a screenshot or submit the complaint: "No connection to server" message and it deleted my draft.
Przelew zrobiony klucza nie otrzymałem
Przelew zrobiony klucza nie otrzymałem
Ogółem OK
Kupiłem klucz do Windows 11 Pro i przypisywaną licencję Office 2021. Klucze otrzymałem po ok. 15 minutach. Wszystko działa, system został aktywowany a pakiet Office mam bezproblemowo przypisany do konta. Polecam.
Chapuzas y tardones
Solicité una licencia global de Windows Home, que me debían enviar en 15 minutos máximo.
Tardaron 16 horas, y era de Windows Pro, y no válida para España.
Cuando pruebas una licencia de Pro en un Home, Windows se actualiza y no se puede echar atrás.
Así que ahora tengo una versión de Windows que no quiero y sin activar.
La respuesta, un día después, no ha llegado.
All works, not a scam
We bought 6 activation codes for office 2016. We folowed all the instructions, 3 of codes did not work, but we emailed to support via email and they provided 3 new codes within an hour. We are satisfied with the services. Thank you.
Było wszystko OK i się skończyło
Było wszystko OK, do czasu. Kupiłem w przeszłości kilka kluczy dla znajomych i dla siebie.
W tej chwili pieniądze zapłacone, żadnego kontaktu. Oczywiście o kluczach można zapomnieć. ODRADZAM. Na ten moment maszynka do wyłudzania kasy.
Brak pomocy ze strony suportu
po aktywacji produktu office 2021, wszystko działało ok, nawet dostałem informacje, że w razie problemów wyślą nowy klucz. Przesiadłem się na nowy sprzęt, niestety aktywować już nie mogę produktu, gdyż strona do pozyskania kodu przez telefon nie działa, a suport nie odpowiada.
Na klucz Win 11 Pro się nie doczekałem
Na klucz Win 11 Pro się nie doczekałem, musiałem napisać do BOK. Otrzymałem klucz, przy próbie zmiany Windows najpierw poinformował mnie o jakiejś licencji zbiorowej a następnie i tak nie zadziałał. BOK udaje, że próbuje pomóc a tak naprawdę mają to w dupie. Straciłem w ten sposób tylko pieniądze. Ciekaw jestem czy MS wie o praktykach tego sklepu u w sumie na ile legalne to jest... Tak czy siak strata czasu, nerwów i pieniędzy.
Pieniądze wpłacone klucza brak
Pieniądze wpłacone klucza brak. Reklamacje pisane na email bez odzewu.Ta strona to scam wyłudzający pieniądze.
Faktycznie legalna wersja przypisywana do konta Microsoft
Muszę przyznać, że dokonałem transakcji zanim przeczytałem opinie tutaj i się trochę wystraszyłem.
Na początku nie wyglądało to dobrze, bo zamiast pakietu Office 2024 dostałem informację z automatu, że produktu chwilowo zabrakło.
Na szczęście w ciągu kolejnych 30 minut dostałem klucz, który - zgodnie z opisem na stronie - można przypisać do konta Microsoft. To było dla mnie istotne, żeby nie tracić pakietu jeśli kiedyś będę musiał przeinstalować system.
Większość kluczy dostępnych w internecie to są jednorazowe licencje, które można aktywować tylko raz i nie można przypisać do swojego konta.
Oczywiście produkt wielokrotnego użytku jest droższy (zapłaciłem 370zł), ale w relacji do ceny pudełkowej to i tak bardzo dobra oferta.
W każdym razie chciałem uspokoić, że zakup się udał, klucz jest na koncie MS i ja przynajmniej nie mam firmie nic do zarzucenia.
Oszuści
Oszuści. Literówka w mailu, brak możliwości zrealizowania zamówienia. Dostałem wiadomość, żeby skontaktować się z BOK. 2 maile, nikt nie odpisuje. Kasa utopiona. Firma krzak, odradzam korzystanie.
nie polecam tego scamu
nie polecam klucz działał 5 dni a nie „rok”
Nie otrzymałem klucza
Nie otrzymałem klucza, pieniądze w błoto, brak kontaktu z BOK który ponoć "działa 24/7"
Wszystko działa
Pierwszy kod który mi wysłali nie działał, ale odpowiedź na reklamację doszła w kilka minut i dostałam nowy kod, który już był okay. Także polecam
Porażka
syf,kod do aktywowania systemu nie dzialal po trzeciej próbie wysłania go..
Licencia para Adobe Acrobat DC 2019 por…
Licencia para Adobe Acrobat DC 2019 por 4€ y son tener que suscribirte en linea... Funciona perfectamente
Ta firma to scam
Ta firma to scam. Żadnego powiadomienia o zakupie, żadnego o płatności, żadnego kodu zakupu czy też paragonu. Zakupiony kod nigdy nie dotarł, hajs stracony i nie do odzyskania bez potwierdzenia/dowodu zakupu.
Omijać szerokim łukiem!!!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.