Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Geen moeite té veel. Uitermate snelle bezorging en dat dan ook nog naar België. Ik ben klant én blijf klant, zéér tevreden!
Se hva andre synes
Snel geleverd in een goede verpakking met een duidelijke gebruiksaanwijzing erbij. Mijn kefir is in zeer korte tijd gegroeid naar 200 gr!
De website erg informatief en de passie voor het product spat er vanaf. De kefir is zorgvuldig verstuurd en heeft een goed nieuw thuis gevonden.
Wij hebben zowel verse melk- als water kefirkorrels gekocht. De producten werden de dag later al geleverd en produceren zo snel dat we het nauwelijks kunnen bijhouden. De korrels waren bij aankomst a... Vis mer
Informasjon om virksomheten
- Helsekostbutikk
- Trening og ernæring
- Rådgiver innen mat og drikke
- Matproduksjonsutstyr
- Matforedling
- Kosttilskuddsbutikk
Skrevet av virksomheten
Online webwinkel waar u verse, levende probiotica melkkefir-, waterkefirkorrels, kant en klare kefir, viili yoghurt, jun scoby's, kombucha, gedroogde ongezwavelde vruchten, boeken, kunststof bolzeven, fermentatiepotten, hulpmiddelen om suikergehalte en pH te meten en vele overige benodigdheden kunt bestellen. Verzending binnen EU-landen en betaalmogelijkheden via PayPal, iDeal, Klarna (achteraf betalen), BanContact, KBC/CBS, Sofortbanking, Apple Pay en bankoverschrijving. Schaf het eenmalig aan en vervaardig vervolgens eindeloos, ja zelfs levenslang zelf uw eigen probiotische zuiveldrank: melkkefir of probiotische frisdrank: waterkefir. Eindeloze recepten mogelijk. Ook uw adres voor advies m.b.t. de verwerking van kefir. En dat is gratis ;) U vind overigens ook veel beoordelingen over ons via Webwinkelkeur en Google!
Kontaktopplysninger
De Bredase Hunt 28, 8252 JX, Dronten, Nederland
- 085 104 1636
- info@kefirshop.nl
- kefirshop.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede en snelle service
Vragen per mail worden snel beantwoord, goede uitleg ook buiten de website.
Snelle levering: maandag avond besteld donderdag ochtend alles in orde.

Prima verzorgd
Alle bestelling op het juiste moment geleverd.
Goede service en prima product!
De waterkefirkorrels kwamen vers en zuiver via de post aan huis. De mensen van Kefirshop stonden mij vriendelijk, duidelijk en vroegtijdig te woord bij een aantal vragen die ik had. Kortom goede service en prima product!

Svar fra Kefirshop VOF
Deze website kun je vertrouwen!
Eerste kennismaking en bestelling bij deze website. Door vorderend inzicht over fermenteren meerdere bestelling achter elkaar gedaan met bijhorende portkosten. Geheel spontaan 1 pakket van gemaakt door de Kefirshop met directe retournering van te veel betaalde porto! Dat siert de mensen achter de website en geeft vertrouwen!!!

Professioneel en klantvriendelijk
De website steekt zeer goed in elkaar, vol met interessante en nuttig uitleg. Zeer goede communicatie wat betreft de levering. De waterkefir die ik bestelde doet het fantastisch, al na de eerste dag.
Proficiat!

Goede melk Kefir
Goede melk Kefir, groeit snel. Heb het helaas al 2 keer moeten spoelen, i.v.m. een foutje van zoonlief, toch doet de melk Kefir het goed. Dus erg sterk!!
Goede WaterKefir
Goede WaterKefir met een duidelijke handleiding erbij.
Uitstekende kwaliteit en snelle…
Uitstekende kwaliteit en snelle levering.
bestelling via internet verliep…
bestelling via internet verliep gemakkelijk. De bestelling was snel in huis
Mooie kwaliteit en snel geleverd 👍

Svar fra Kefirshop VOF
Mijn kennismaking met kefirshop.nl…
Mijn kennismaking met kefirshop.nl was/is een aangename ervaring. De website is uitgebreid en duidelijk. De producten worden met zorg verpakt, verstuurd en voorzien van de nodige informatie. Uitmuntend. Ik ben zeer tevreden.

Svar fra Kefirshop VOF
Goed verpakt met de nodige uitleg…
Goed verpakt met de nodige uitleg erbij.
De kefir groeit met de dag.

Wederom uitstekende service!
Wederom uitstekende service!
Bestel al jaren bij de Kefirshop en de snelle service en goede kwaliteit is nog steeds hetzelfde!

Svar fra Kefirshop VOF
Simpele en makkelijke set om snel waterkefir te maken
Voor het weekend een bestelling geplaatst voor een set om waterkefir te maken. Na het weekend geleverd ivm levende organisme helemaal top. Zat nog 1 dag vertraging in bij postNL. Na levering meteen alle ingredienten in de pot gedaan en na 2 dagen klaar. Na alles afgezeefd te hebben had ik 35 gr. Korrels over. Nieuwe maken is zo gedaan en elke keer de ingredienten vermeerderen met het gewicht van de korrels.

Top Shop
Perfecte verzending van de kefir (belangrijk, want levend product)
Goede adviezen en duidelijke handleidingen
Wij zijn in ieder geval zeer tevreden en enthousiast!

Perfect!
De kefir kwam perfect aan.
Duidelijke en gemakkelijk te volgen instructies.
Lekker "homemade" kefir!!!

Top!
Snel verzonden ( op de vooraf aangegeven dag ) goed verpakt met nog eens duidelijke gebruiksaanwijzing erbij, top! Eerste “oogst” reeds gedronken, smaakt veel beter dan ik vooraf dacht.
Grote kefir expertise
Prima service, groot aanbod, duidelijke expertise!

Goede klantenservice
Goede klantenservice, snel contact en kefir culturen werden direct opnieuw verzonden nadat Postnl het weer eens had laten afweten. Op dit moment online nog geen betere kwaliteit water kefir tegengekomen dan hier.

Svar fra Kefirshop VOF
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.